Μου έχει φάει όλα τα καλώδια

• Thread starter Thread starter Warrior4
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Έχει γίνει κούκλα.......πολύ χαίρομαι που την βλέπω..!!!!!:up:
Και ο Αmon πάντως δεν πάει πίσω, ε? Παίζουν ακόμα μαζί?????

Ναι ειναι κουκλιτσα, τωρα αρχιζω και την βγαζω στον κηπο και τρελλενεται στο παιχνιδι.
Φερνω και τον Amon κανενα σ/κ και παιζουν ολη τη μερα ασταματητα :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ορίστε το δικό μας καλωδιομάνι (κάπως) συμμαζεμένο: :redface:

Καλωδιομάνι το λες αυτό; Μια χαρά σας βλέπω. Εδώ να δεις τι γίνεται... Αλλού οι γραμμές του τηλεφώνου κι αλλού τα τηλέφωνα, αλλού οι πρίζες κι αλλού οι συσκευές, αλλού παπάς κι αλλού τα ράσα του.

Πάντως εντύπωση μου κάνουν αυτά που γράφετε, ίσως επειδή δεν έχω προσωπική πείρα. Τόσο σουξέ τα καλώδια πια;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα εχουν ψυχωση με τους φορτηστες

εμενα εχουν ψυχωση με τους φορτηστες

:blink: :blink: :blink: :blink:
Υποθέτω δεν έχει νόημα να ρωτήσω γιατί με αυτούς ειδικά...:lol: :lol:

αμα το ηξερα θα μπορουσα να βρω λυση αλλα ο ζυλιτο μισει το κινητο μου το δαγκωνει μανιωδως

Γεια! Όπως καταλαβαίνετε αρέσουν και στην μικρή μου Κάτια τα καλώδια του υπολογιστή και δείχνει μια ιδιαίτερη εκτίμηση στον φορτιστή από το laptop. Η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια, πιο πολύ κοιμάται ή σκαρφαλώνει πάνω μου για να κουρνιάσει και να κοιμηθεί. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάτι για να παίζει, να σας πω όμως ότι είναι μόλις 5 εβδομάδων (απ' ότι είπε ο κτηνίατρος) και ότι δεν ξαναείχα ποτέ μου γάτα-αν και τις βρίσκω πολύ εντυπωσιακές!

Γεια σου, bobonca! Η Κάτια είναι αυτό το πλασματάκι στην αβατάρα σου; Είναι αξιολάτρευτη!:inlove:

Όσο για παιχνιδάκια, μπορείς να βρεις ένα σωρό και στο σπίτι σου.
Καλαμάκια και καπάκια από αναψυκτικά, για να κυνηγάει, ένα μαλακό παιχνιδάκι ή και μια κάλτσα δεμένα με σπάγκο, και, πολύ αγαπημένο παιχνίδι, ένα μπαλάκι του πινγκ πονγκ στη μπανιέρα (μόνο βάλε την τάπα στο σιφόνι, αλλιώς θα σκαλώνει εκεί μέσα).
Πολλές ιδέες θα βρεις εδώ:
https://www.ailouros.gr/Φροντίδα/Ψυχαγωγία/Παιχνίδια/tabid/187/Default.aspx

Γεια σου, bobonca! Η Κάτια είναι αυτό το πλασματάκι στην αβατάρα σου; Είναι αξιολάτρευτη!:inlove:

Ναι! Δεν είναι κούκλα? Σ' ευχαριστώ ruko. Ελπίζω να εκτιμήσει τα παιχνίδια της - όταν δεν κοιμάται!

εμενα τα καλωδια τα αγνοει παντελως!!!:hmm: εχει κολλημα με τις ζωνες τις κορδελες και κορδονια ομως:cool:

Είμαι νέο μέλος εδώ:
Και εγώ το έχω αυτό το πρόβλημα, βάζω όπου μπορώ χάρτινα κουτιά μπροστά από τις πρίζες. 3 πρίζες είναι με καλώδια, ένα του στερεοφωνικού που το μετακίνησα πιο ψηλά αλλά της παροχής παραμένει χαμηλά, ένα του υπολογιστή (που είναι πρόβλημα γιατί έχει κάμποσα καλώδια) και μιας λάμπας.
Υπάρχει περίπτωση να τα κόψει ; Πέρα από φυσικά εμπόδια ή να βγάζω τα καλώδια όταν δεν τον παρακολουθώ , τι άλλο μπορώ να κάνω ;

παιδια εγω σωθηκα με δυνατη φωνη και χτυπημα των ποδιων στο πατωμα και με πολλα λουτρινα τα οποια του εχω παρει για να δαγκωνει με την ησυχια του.Σε μας επιασε.Αλλωστε ειναι και επικινδυνο να τους αφηνετε να δαγκωνουν τα καλωδια.Μπορει να παθουν ηλεκτροπληξια.
Αυτο σκεφτικα κι εγω και ειπα καλλιτερα να τον τρομαξω 2-3 φορες την ωρα που παει υπουλα να δαγκωσει καλωδιο,παρα να τον δω τ'ανασκελα απο το ρευμα και να μην ξερω τι να κανω;)

εμενα πάλι τωρα με το λαπτοπ στην αρχη τρόμαξανε, μετα ο Πουρπουρης ηθελε να δει το mouse ειπα ενα "μη" και τελειωσε το θεμα.... Μετα αραξαν και κοιμηθηκαν μακαριως, αγνοώντας πληρως τα καλωδια!!!
Μα τι καλα γατακια!!!
:inlove: :inlove: :inlove:
Να παινεψω λίγο το σπίτι μου ε;
:) :lol: :lol: :)

Εγώ πάλι όταν ήταν μικρός ο Νόμπου μου δάγκωνε συγκεκριμμένα καλώδια. Όταν λοιπόν ξεκινούσε να τα δαγκώνει πήγαινα εκεί και έβρεχα το καλώδιο(όχι στην πρίζα βέβαια) με ένα υγρό μαντηλάκι με άρωμα λεμόνι. Με το που το μύριζε εξαφανιζόταν:happy: . Η έκανα και το άλλο. Έχω πάρει ένα τζελ που είναι για τα χέρια, για απολύμανση. Είναι λοσιόν από οινόπνευμα σε μορφή τζελ. Είναι για αυτούς που δεν προλαβαίνουν να πλένουν τα χέρια τους. Τελοσπάντων, εναλλακτικά άλειφα τα καλώδια με αυτό το τζελ. Επειδή μυρίζει έντομα οινόπνευμα πάλι εξαφανιζότανε, ούτε λόγος να μασήσει τα καλώδια. Βέβαια μέχρι να εξατμιστεί η λοσιόν, μετά ξαναπήγαινε:mad: . Για να μην σας τα πολύλογώ μου πήρε κάνα μήνα ίσως και παραπάνω κάνοντας όλα αυτά, για να σταματήσει. Οπότε θέλει αρκετή υπομονή το θέμα:/: ...

Πρόβλημα με καλώδια είχα μόνο με την Αγκύρας. Μένει στο δωμάτιο των γονιών μου. Εκεί λοιπόν είχε προτίμηση στο καλώδιο του τηλεφώνου. Το είχε κάνει στην κυριολεξία σουρωτήρι και απορώ πως δεν είχε κόψει τα σύρματα. Το άλλαξα, κράτησα το προηγούμενο καλώδιο-σουρωτήρι (το κράτησα γιατί παρόμοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί ποτέ) και ελπίζαμε να μην το ξανακάνει. Έφαγε και το καινούργιο καλώδιο. Από τότε δεν το έχουμε αλλάξει ξανά και τώρα που είναι περίπου 7 χρονών δεν κάνει τέτοια πράγματα. Κάποια φορά είχε φάει και το καλώδιο από το βίντεο το οποίο ευτυχώς δεν ήταν στο ρεύμα. Μόλις το είδα την έπιασα, την έβαλα να το μυρίσει με το ζόρι και της έριξα μια σφαλιάρα στο μπούτι. Από τότε δεν τόλμησε να το πλησιάσει ξανά. Φυσικά πέρασα όλο το καλώδιο με 2-3 στρώσεις μονωτική ταινία. Η Ψιψινέλ έφαγε στην Ηγουμενίτσα το καλώδιο της κεραίας από το ραδιορολόι μου!!! Μάλλον με τους τραπεζίτες το έφαγε γιατί το έκοψε τελείως και από ένα μεγάλο καλώδιο έμεινε όσο είναι σε μήκος η παλάμη μου... Αυτό ήταν το μόνο καλώδιο που έχει φάει η Ψιψινέλ. Έχει μεγάλη προτίμηση σε χαρτιά. Αν πιάσει κανένα το πηγαίνει μέσα στο κρεβάτι που της έχω πάρει και το κάνει χίλια κομμάτια. Αν πάω να της το πάρω ορμάει ολόκληρη πάνω στο χέρι μου και το ξεσκίζει :P

Τι κάνουμε όταν το γατάκι μασάει καλώδια;

Καλησπέρα σας,μόλις πήρα γατάκι προχθές.Μια μικρούλα 2 μηνών,κάτασπρη..πανέμορφη!

Το θέμα όμως είναι,ότι άρχισε να μασάει καλώδια.Ενώ χθές το βράδυ έπαιζα ένα mmorpg,και χρησιμοποιούσα ventrilo(πρόγραμμα για επικοινωνία με headset),ανέβηκε επάνω μου,κ άρχισε να μασάει το καλώδιο των ακουστικών.Το αποτέλεσμα;

Το μάσησε τόσο που κόπηκε...

Δεν με ενδιαφέρει τόσο η ζημιά που έκανε,όσο το ότι εάν κ εφόσον κρυφτεί πίσω από τον υπολογιστή,και μασήσει κάποιο άλλο ποιό χοντρό καλώδιο,θα 'ψηθεί' ζωντανή.

Εν τέλει,εφάρμοσα μια συμβουλή που βρήκα σε ένα σχετικό thread,το ότι αν τους φυσήξεις τη μουσούδα,είναι όπως θα τα μάλωνε η μαμά τους με το ανάλογο πχχχχ. Έπιασε..αν δεν κρατήσει όμως;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eris, συγχώνευσα το thread που άνοιξες με παλιότερο, πάνω στο ίδιο θέμα. Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και νομίζω ότι θα βρεις απαντήσεις.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ για τη συγχώνευση..Θα πάω να κοιτάξω και για πλαστικό περικάλημα/σωλήνα..θα δοκιμάσω κ τα μαντιλάκια/άρωμα,να δούμε...Το κακό είναι ότι σαν φοιτήτρια 1 μέρα τουλάχιστον την εβδομάδα είμαι 12 ώρες εκτός σπιτιού,και φοβάμαι να αντικρίσω τι μπορεί να έχει συμβεί στο σπίτι όταν γυρίσω..

το μάλωμα της το έκανες καλά και αν πράγματι "έπιασε" συνέχισέ το απλά μην της δίνεις και για λίγη ώρα σημασία μετά...Εγω για να μην έχω φόβο όταν ήταν μικροτερα και εφευγα εκλεινα την πορτα του δωματίου που είχε τον υπολογιστή, φανταζομαι ομως οτι αυτο θα το είχες ήδη σκεφτεί αν ήταν εφικτό.
Πολλά και διάφορα τέτοια και πως θα τα αντιμετωπίσεις αλλα και σοβαρότερα θέματα θα βρεις εκτός από εδώ και στο www.ailouros.gr , μιας και είσαι καινουργια γατομαμα θα σου φανεί χρήσιμο

Να δούμε! Δεν ξαναπήγε σε κανένα καλώδιο...Γέμισα βέβαια κούτες πέρα δώθε,αλλά νομίζω μου κράτησε μούτρα για το σημερινό μάλωμα!

Όσον αφορά τη πόρτα...για κάποιο περίεργο λόγο δεν κλείνει..και στο κάτω κάτω της γραφής,είναι μικρό το σπίτι,οπότε θέλω να την αφήσω να σουλατσάρει για να εκτονόνεται.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back