Μου έχει φάει όλα τα καλώδια

• Thread starter Thread starter κζ8
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
πλαστικο σπιραλ?που το βρισκουμε?????απο εκει που παιρνουμε κ για την περιφραξη του μπαλκονιου?ευχαριστω γατομαμαδες και γατομπαμπαδες:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: τα βασικα για να ξεκινησουμε....

δεν θελουν να ανεβουν οι φωτοοοο μου:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: τα βασικα για να ξεκινησουμε....

Εγω ειχα βρει απο Practiker,θα εχει κι αλλου.Προσεξε μην καταπιει και τιποτα,τους αρεσει να μασουλανε σακουλες και χαρτια.

Δαγκωνει τα καλωδια...

το γατακι μου περαν του οτι ειναι υπερβολικα παιχνιδιαρικο κ δαγκωνει τα παντα μου δαγκωνει κ τα καλωδια...
εχω ακουσει οτι πολλοι βαζουν λεμονι επανω για να το αποφευγουν....
τι να κανω?
του λεω καποιες φορες "μη" αλλα δε με ακουει...... κ να μαζεψω ολα τα καλωδια απ το σπιτι λιγακι δυσκολο!:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κόλλημα με τα καλώδια...

το γατακι μου που ειναι περιπου δυο μηνων εχει ερωτα με τα καλωδια,να τα μασαει,να τα κοβει...μολις πριν ενα λεπτο το λαπτοπ μου εμεινε χωρις καλλωδιο να το συνδεει με την μπριζα...και τωρα ειμαι με μπαταρια...το πιστευετε???τι θα κανω?δεν θελω να το βρω καρβουνιασμενο καμια μερα.και τωρα δεν εχω και υπολογιστη...ΥΠΕΡΟΧΑ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: κολλημα με τα καλλωδια...

Απλά τη δύσκολη αυτή εποχή καλό είναι να χεις ένα ηλεκτρολόγο..............δεν μπορω να βοηθησω απλα μου φανηκε παραξενο

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Χωρίς να έχω δοκιμάσει κάτι (έχω μείνει κι εγώ χωρίς φορτιστή κινητού 2 φορές και ένα άλλο καλώδιο το πρόλαβα στο τσακ) θα σου πω ότι σε αντίστοιχη απορία κάποιου σε ένα γκρουπ στο facebook είχαν προτείνει να ψεκάσεις τα καλώδια με λεμόνι ή πορτοκάλι ή ακόμα και να τα περάσεις με Tabasco :blink:. Υπάρχουν πάντα τα απωθητικά σπρέι αλλά στα δικά μου δεν κάνουν απολύτως τίποτα :(.

Αν υπάρχει κάποιος με ιδία εμπειρία (και λύση του προβλήματος) πολύ θα μας βοηθούσε :D.

Απάντηση: Κόλλημα με τα καλλώδια...

Πάρε ένα σκαμπό..και βάλε όλα τα καλώδια ψηλά,για να μην τα φτάνει.

Απάντηση: Κόλλημα με τα καλώδια...

μα δεν μπορω να εχω την τροφοδοσια του λαπτοπ γιατι ετσι και αλλιως η μπριζα ειναι χαμηλα.και το ποντικι του λαπτοπ?και οι φορτιστες?αν τους βαλω λεμονι?δεν θα πηγαινει?

Καλα..ανεβαινει επανω στο γραφειο;;Να μην το αφηνεις.Το ποντικι ψηλα βρισκεται..δεν βρισκεται στο πατωμα..

μα δεν μπορω να εχω την τροφοδοσια του λαπτοπ γιατι ετσι και αλλιως η μπριζα ειναι χαμηλα.και το ποντικι του λαπτοπ?και οι φορτιστες?αν τους βαλω λεμονι?δεν θα πηγαινει?

Και εμένα στο σπίτι μου οι μπρίζες είναι χαμηλά. Θα κάνεις υπομονή μέχρι να μεγαλώσει.:P
Μέχρι να γίνει όμως αυτό, απλά θα το προσέχεις περισσότερο. Πόσο δύσκολο είναι, όταν εσύ κάθεσαι στο λάπτοπ και δεις το γατάκι να πλησιάζει τα καλώδια, να το απομακρύνεις; Το ίδιο και με τους φορτιστές! Μόλις πάει να πλησιάσει και να τα δαγκώσει, εσύ απλά το απομακρύνεις και του λες με σταθερή φωνή "Μη". Έμένα τουλάχιστον ο δικός μου έτσι έμαθε και τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα.:P
Βέβαια, αυτό θέλει υπομονή και επιμονή. Μην περιμένεις μέσα σε δύο-τρεις μέρες να μάθει, θέλει χρόνο.:P

Και φυσικά όταν φεύγω από το σπίτι, απλά δεν αφήνω τα καλώδια, το λάπτοπ και τους φορτιστές εκτεθειμένους. Τα βάζω όλα μέσα στο ντουλάπι και τελείωσε η υπόθεση.;)

Και έτσι, ο δικός μου γάτος τουλάχιστον, αφήνει ήσυχα τα καλώδια.:P

Μπορείς να πάρεις προστατευτικά καλωδίων. Αν δεν μπορείς να βρεις, πάρε μωνοτικό υλικό για σωλήνες. Μπορείς να φτιάξεις και απλές κατασκευές με χαρτόνι. Πάρε χαρτόνι, κάνε το κύλινδρο και βάλε μέσα τα καλώδια (αυτά που βρίσκονται στο πάτωμα). Τα υπόλοιπα (ποντίκι), απλά τα κρύβεις όταν δεν χρησιμοποιείς τον H/Y σου. Σε εμένα είχε πιάσει το λεμόνι. Δοκίμασε το, μπορεί να το απεχθάνεται και το δικό σου το γατάκι. Επίσης έκανα αυτό που είπε και η pennylane και έμαθε να μη τα πειράζει. Μου είχε κόψει και σε εμένα καλώδιο φορτιστή :P Επίσης μην αφήνεις τα καλώδια σκόρπια. Προσπάθησε να τα έχεις συγκεντρωμένα όλα μαζί σε ένα σημείο και δεμένα μεταξύ τους.

απλα ετσι οπως ειναι το ποντικι το καλλωδιο κρεμεται και το φτανει και για να μην κρεμεται πρεπει να το τυλιγω γυρω απο το λαπτοπ μου...αφηστε που ανακαλυψε μια σακουλα που ειχα μεσα ακουστικα,φορτιστες,και διαφορα αλλα με καλλωδια και το μονο που προλαβε να κανει ευτιχως ηταν να μου κοψει τελειως ενα ακουστικο...

εγραψα προχθες οτι εχετε ηλεκτρολογο ! εκανα ενα αστειο .Λοιπον αν δεν μεγαλωσει δεν υπαρχει περιπτωση να σταματησει. οσο για τα κεφαλαια γραμματα ηταν γιατι με βολευουν και οχι οτι φωναζω !!!!!!!!!!!! αν ειναι δυνατον !!!συγνωμη απο τους διαχειριστες .

Καλημέρα
Σας έδωσαν τόσες συμβουλές διαβάστε και την δική μου από την εμπειρία που είχα με τον προηγούμενο διαολόγατο (Rico) Όταν αρχίζει να παίζει με τα καλώδια παρέσυρε την προσοχή του σε κάτι άλλο πχ εγώ του έριχνα κοντά του ένα καπάκι κοκακόλα η ένα χαρτί που το έκανα μπαλάκι. Τις περισσότερες φορές παρατούσε τα καλώδια και ορμούσε σε αυτά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back