Μου επιστρέφουν γατάκι γιατί πήρανε σκύλο!!!!

marigo173

Δραστήριο μέλος

Η marigo173 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 456 μηνύματα.
:mad: Μόλις με πήρε τηλέφωνο η κοπέλα στην οποία είχα δώσει το κουκλί την κόρη της Λουκρητίας πριν από ένα περίπου χρόνου, και μου είπε ότι θα την αφήσουν στα χωράφια γιατί έχει αγριέψει πολύ!!!!:mad::mad:. Στο σημείο αυτό βέβαια καταλαβαίνετε ότι αγρίεψα εγώ πολύ. Τους τα έψαλλα ένα χεράκι που πήγαν και πήραν σκύλο και βάλανε το γατι στην ταράτσα!!! καιμετά αναρωτιούνται γιατί γδέρνει και δαγκώνει!!!!!!! Τους είπα τι ανεύθυνοι και απαράδεκτοι που είναι και τους είπα φυσικά να μου φέρουν εμένα το γατί!!!!
Έξαλλη είμαι έξαλλη. Θα μου το φέρει η γειτόνισσα που μου τους σύστησε... Θα της τα πω κι αυτής ένα χεράκι:mad::mad:Βλέπετε ήταν γατόφιλοι και είχαν πολλές γάτες στο παρελθόν και ξεγελάστηκα!!!!:down: Και μου το ζητούσαν ένα σωρό άνθρωποι αυτό το γατί γιατί ήτανε μια κούκλα και τώρα που κοντεύει να κλείσει χρόνο να δούμε πως θα βρω να το δώσω. Και έχει και προβλήματα συμπεριφοράς.!! Πανικός! Η Λουκρητία θα πάθει σοκ με άλλη γάτα μέσα στο σπίτι και σε 3 εβδομάδες πάω Ρόδο για Πάσχα (η Λουκρητία θα έρθει μαζί εννοείται αλλά την άλλη τι θα την κάνω;;;. Αύριο πρώτη δουλειά θα πάω στο κτηνιατρείο να βάλω αφίσες.... Θα έρθει σε λίγο το άλλο γατί και δεν έχω και χώρο να την απομονώσω (μένω σε γκαρσονιέρα....).......ΑΑΑΑΑ, βοήθεια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απαραδεκτοι πραγματικα!!!:mad: :mad: :mad: :down: :down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα καλα, μετα απο ενα χρονο το θυμηθηκαν?
Παλι καλα που σε πηραν τηλεφωνο και δεν το αφησαν το ζωντανο στο δρομο!:mad:

Μερικοί άνθρωποι είναι απαράδεκτοι! Τι θα πει πήραν σκυλί και έβγαλαν το γατί στην ταράτσα και τελικά θα το αμολήσουν σε χωράφια. Τι είναι η γάτα παλτό περασμένης σεζόν που το καταχωνιάζουμε σε ντουλάπα επειδή πέρασε η μόδα του και τελικά το πετάμε γιατί πήραμε καινούριο και δεν το χρειαζόμαστε; Αν είναι δυνατόν! Ευτυχώς που σε ειδοποίησαν τουλάχιστον και δεν το πέταξαν απευθείας στον δρόμο! Εύχομαι καλή τύχη να έχει το καημένο από δω και πέρα. Να βρει γρήγορα σπίτι. Βάλε αγγελίες όπου μπορείς.

Ακόμη σε αναμμένα κάρβουνα κάθομαι. Μου είπαν σε λίγο και έχουν περάσει 2 ώρες. Τα μεσάνυχτα θα το φέρουν;
Ευχηθείτε μου καλή τύχη..

Ήμαρτον. :down: Τι να τους πεις....
Μακάρι τουλάχιστον να βρεθεί κάποιος άλλος να το πάρει. Και να το αγαπήσει βασικά.

Ειδατε ειδατε? Τετοια και χειροτερα εχω δει, γι αυτο ειμαι πια πολυ επιφυλακτικη με το να δωσω γατακια.

Ειδατε ειδατε? Τετοια και χειροτερα εχω δει, γι αυτο ειμαι πια πολυ επιφυλακτικη με το να δωσω γατακια.

Μα δεν το πηραν 1-2 μηνες και το πεταξαν! Το ειχαν τοσο καιρο.
Γιασμιν, οσο επιφυλακτικη και να εισαι, αν ειναι να πεσεις σε μ@λ&%^ς θα πεσεις οτι και να κανεις. Και μπορει να μην φανει τωρα, αλλα σε μεγαλο χρονικο διαστημα οπως τωρα!

Παιδιά ήρθε!!!! Μια κούκλα είναι αλλά πολύ ηγεμονική προσωπικότητα!!! Με το που ήρθε επιβλήθηκε στο χώρο (από μικρή με τα αδέρφια της έτσι ήταν). Την κακομοίρα τη Λουκρητία λυπάμαι. Κρύφτηκε κάτω από το τραπέζι αλλά αναλόγως δεν αντέδρασε πολύ άσχημα.
Η άλλη η γατούλα δεν ξεκολάει από πάνω μου. Αλλά μου τράβηξε μια δαγκωνιά καθώς τη χαϊδευα πολύ γερή:confused:. Μάλλον αυτό εννοούσαν επιθετικότητα. Και η Λουκρητία το κάνει όταν παθαίνει υπερένταση από το χαϊδεμα αλλά δίνει φιλικές δαγκωνιές. Τι θα'χει τραβήξει όμως κι αυτό το κακόμοιρο. Ελπίζω να τη βοηθήσω να ξεπεράσει τα προβλήματα για να μπορέσω να της βρω ένα καλό σπίτι μετά...:cry:
Δεν έχω και έξτρα άμμο να βάλω δεύτερη λεκάνη και έχει αρχίσει να γίνεται μάχη για το θέμα...

Κάτι γίνεται ευτυχώς. Έβγαλα με το ζόρι την Λουκρητία κάτω από το τραπέζι και την έφερα στο υπνοδωμάτιο με φαγητό και νερό. Ευτυχώς έφαγε λίγο το χρυσό μου και τώρα κοιμάται κουλουριασμένη στο κρεβατάκι της. Η άλλη πηγαινοέρχεται και τρίβεται στα πόδια μου αλλά τουλάχιστον σταμάτησε να πλησιάζει τη Λουκρητία. Λέτε η Λουκρητία να θυμάται καθόλου ότι είναι κόρη της; Πίστευω ότι αν ήταν κάποιο άλλο γατί θα αντιδρούσε χειρότερα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι και η Αντιγόνη έχει μεγαλώσει απίστευτα. Είναι πολύ πιο ψηλή και μακριά από τη Λουκρητία και έχει και μακρύ τρίχωμα, τεράστια έγινε:confused:
Αυτή είναι η φώτο της όταν ήταν μικρή:

Συνημμένα

• ANTIGONH THEA.jpg
    ANTIGONH THEA.jpg
    132,6 KB · Εμφανίσεις: 67
Κουκλα ειναι!
Μοιαζει με την αχιλερυ μας, που ειναι και αυτη 1 ετους.

βρε το καημένο το γατί..θα χρεαστεί να ηρεμήσει για λίγο το ταλαίπωρο και μετά να το δώσεις πολύ προσεκτικά..

τελικα εγω οχι απλα θα`ειχα φρικαρει θα την εβριζα αγρια

Με τους ανθρωπους χρειαζεται να προσεχει πολυ κανεις υπαρχουν σημαδια και για τους λαθος ανθρωπους απλα στην επιυμια μας να τα δωσουμε δεν τα βλεπουμε. Οσο παει εκει καταληγω.

Ναι, δεν έχεις άδικο μάλλον. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα θα έλεγα ότι ακόμη κι αν τα σημάδια είναι πολύ θετικά ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Ευτυχώς η Λουκρητία στειρώθηκε έκτοτε και δεν ξαναμπήκα στη διαδικασία να δώσω γατάκι.
Σήμερα όμως δυστυχώς ο εφιάλτης συνεχίζεται. Ανακάλυψα γιατί το γατί αγρίεψε και θέλαν να το δώσουν:
Είναι έγκυος!!!!
Γι αυτό ενώ η κακομοίρα η Λουκρητία έχει φιλικές διαθέσεις αυτή θέλει να πέσει να την φάει. Τι άλλο θα μου τύχει σήμερα;; Περιμένω να πάει 9 να ανοίξει το κτηνιάτρειο να την πάρω να μου πει αν γίνεται να της τα βγάλει και να της κάνει στείρωση...

Ναι, δεν έχεις άδικο μάλλον. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα θα έλεγα ότι ακόμη κι αν τα σημάδια είναι πολύ θετικά ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Ευτυχώς η Λουκρητία στειρώθηκε έκτοτε και δεν ξαναμπήκα στη διαδικασία να δώσω γατάκι.
Σήμερα όμως δυστυχώς ο εφιάλτης συνεχίζεται. Ανακάλυψα γιατί το γατί αγρίεψε και θέλαν να το δώσουν:
Είναι έγκυος!!!!
Γι αυτό ενώ η κακομοίρα η Λουκρητία έχει φιλικές διαθέσεις αυτή θέλει να πέσει να την φάει. Τι άλλο θα μου τύχει σήμερα;; Περιμένω να πάει 9 να ανοίξει το κτηνιάτρειο να την πάρω να μου πει αν γίνεται να της τα βγάλει και να της κάνει στείρωση...

Αμάννν, για αυτό το ταλαίπωρο είχε αγριέψει........τα καημένα τα ζωάκια τι τραβάνε με την βλακεία που δέρνει ορισμένους ανθρώπους....μακάρι να πάνε όλα καλά!!!!
καλημέρα...

Παλι καλα που σε ενημερωσε. Καμια φορα δαγκωνουν αν τα πιασεις σε σημειο που πονανε και εχουν καποια ευαισθησια
Ελπιζω να πανε ολα καλα Οσο για το πως σκεφτονται μερικοι ανθρωποι τι να πω? Τα λεει ολα η πραξη τους

το καημένο το γατάκι...το παρατήσανε έτσι έξω αστείρωτη ρε παιδιά?Πάμε καλά?Και τα γατάκια δηλαδή τι θα γίνονταν?Τουλάχιστον σεβάσου την εμπιστοσύνη που σου έδειξε και την επιθυμία αυτού που σου έδωσε το γατάκι να μείνει σε ένα σπίτι και όχι στο χωράφι να γεννήσει άλλα 5 !Δεν στο έδωσε και σου είπε "Πάρτο κάντο ό,τι θέλεις". Αλλιώς και ο ίδιος στο χωράφι θα το άφηνε .Ελεος με μερικούς ανεύθυνους . Γι' αυτό είναι ο δρόμος γεμάτος αδέσποτα . Μία φέρνουνε σκύλο , την άλλη φέρνουνε γάτα και στέλνουν τον σκύλο .Ας αποφασίσουν επιτέλους!

ελεος!!ποσο ανευθυνοι ανθρωποι υπαρχουν πια:down:

:down: :down: :down: Tα λόγια είναι περιττά γι αυτούς τους.....
Πάντως δεν ξέρω τι θα σου πει ο γιατρός, γίνεται στείρωση όσο προχωρημένη και να εί ναι... :( Δυστυχώς δεν έχεις άλλη επιλογή :/: Eύχομαι το καλύτερο για το καημένο το γατάκι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back