Μου επιστρέφουν γατάκι γιατί πήρανε σκύλο!!!!

Όλγα μου,
το έγραψα και σε άλλο ποστ. Πήγαμε σήμερα στο κτηνίατρο και μου είπε ότι ευτυχώς είναι στα πολύ πρώιμα στάδια η εγκυμοσύνη (μ αφού εντυπωσίαστηκε που το κατάλαβα!) και θα γίνει χωρίς επιπλοκές η επέμβαση. Επειδή με ξέρει και είδε σε τι κατάσταση πανικού ήμουν προσφέρθηκε να κρατήσει το γατάκι 4-5 μέρες μέχρι να συνέλθει καλά από την επέμβαση για να μη στρεσάρεται από τους καβγάδες με τη Λουκρητία. Από αύριο αρχίζω μαραθώνιο εξεύρεσης καλού σπιτιού και το έργο προβλέπεται πολύ δύσκολο. Έχω και την πίεση του χρόνου (σε 2 βδομάδες έρχομαι Ελλάδα και τη Λουκρητία θα την φέρω μαζί) και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μηπως στην Ελλαδα θα βρεις ευκολοτερα σπιτι για την γατα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λίγο χλωμό.. Βασικά πάω στους γονείς μου στη Ρόδο για 3 εβδομάδες, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς με δυσκολία συνήθισαν στην ιδέα να φιλοξενούν και τη Λουκρητία μαζί με μένα. Άσε που χρειάζεται αρκετή διαδικασία και έξοδα για να ταξιδέψει ένα ζώο και ήδη οικονομικά είμαι κάτω από τα όρια μου. Για να μη σχολιάσω το πρακτικόν... Λάρνακα-Αθήνα (4 ώρες στάση)- Ρόδο με δύο κλουβιά εκνευρισμένες γάτες (τώρα που το σκέφτομαι, απαγορεύεται και από τις αεροπορικές να έχεις πάνω από ένα ζώο μαζί σου). Αν δεν βρω μέχρι να φύγω ελπίζω ότι θα την κρατήσουν στο κτηνιατρείο μέχρι να βρεθεί κάποιος. Ουφ ουφ ουφ

Ζητα και απ τον κτηνιατρο να ψαξει καποιον!
Ωχ, μπερδεματα...Καλο κουραγιο, τι αλλο να πω?:)

Να γιαυτο πρεπει να εισαι ισσοροπιημενος με το γατι απ την αρχη. Τον υπερβολικο ενθουσιασμο να το φοβαστε!!

Παιδιά όλα πήγαν καλά με τη στείρωση τελικά:up:. Μίλησα με το κτηνίατρο το απόγευμα και μου είπε ότι ξύπνησε από τη νάρκωση και είναι μια χαρά. Θα περάσω αύριο να τη δω και την Παρασκευή που δεν θα κινδυνεύει πια πολύ από τις αψιμαχίες με την Λουκρητία θα την φέρω σπίτι. Έφτιαξα και αφισουλές να βάλω στο κτηνιατρείο, στο πανεπιστήμιο και όπου αλλού μπορέσω και έστειλα και e-mail σε όλους του γνωστούς να το προωθήσουν σε άλλους κτλ και ελπίζω ότι αυτή τη φορά θα σταθεί τυχερή η γατούλα:). Δεν έχουμε κανέναν άλλο στο site που να μένει στην Κύπρο, ε;

χαιρομαι πολυ που ολα πηγαν καλα:up: μακαρι να βρεθει κατι καλο για τη γατουλα:)

Βρήκαμε καινούριο σπίτι!!!!

:up::up::up::up:
Παιδιά νομίζω ότι αυτή τη φορά τα κατάφερα!!!! Βρήκα ένα πολύ καλό σπίτι (χτυπήστε ξύλο) για την γατούλα!!!
Για να σας ενημερώσω, εν συντομία, την προηγούμενη βδομάδα έστειλα την αφισούλα στο σύνδεσμο προστασίας γάτας μήπως μπορούν να την προωθήσουν αυτοί κάπου και η υπεύθυνη, η κυρία Βασιλείου, μου πρότεινε και βάλαμε αγγελία στις δυο αγγλόφωνες εφημεριδές του νησιού (γιατί δυστυχώς είναι αλήθεια ότι οι Άγγλοι στη φιλοζωία είναι αιώνες μπροστά από τους Κύπριους...). Έτσι αρχίσαν αυτές τις μέρες να χτυπάνε τα τηλέφωνα και μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις (γιατί ως γνωστόν το δις εξαμαρτείν:down:) αποφάσισα να την δώσω σε ένα ζευγάρι Άγγλων που μετοίκησε πρόσφατα στην Κύπρο. Με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα και μου είπε (πριν να την ρωτήσω εγώ οτιδήποτε!) ότι το σκέφτονταν να πάρουν γάτα ή γατάκι γιατί είχαν και στην Αγγλία γάτες, ότι μένουν σε διαμέρισμα αλλά κοιτάζουν να αγοράσουν ένα σπίτι με αυλή στον περίγυρο της Πάφου(=βίλλα με πισίνα δίπλα στη θάλασσα σε αραιοκατοικημένο οικισμό;)),ότι δεν έχουν παιδιά και δεν θα κάνουν γιατί είναι πενήντα χρονών (λες και θα της ζητούσα εγώ λογαριασμό για τον οικογενειακό της προγραμματισμό :lol:) και ότι αυτή δε δουλεύει και θα είναι πολλές ώρες στο σπίτι να βοηθήσει τη γατούλα να προσαρμοστεί. Της έκανα μερικές ερωτήσεις να την ψαρέψω και μου φάνηκε αρκετά εκπαιδευμένη γατόφιλη (μέχρι να με πληρώσει μου είπε:blink:) και της είπα κιόλας ότι επειδή μέσω του συνδέσμου έγινε η διαδικασία θα πρέπει να έρθει μερικές φορές μια κοπέλα από το σύνδεσμο να ελέγξει ότι όλα πάνε καλά και η γυναίκα δεν είχε κανένα πρόβλημα!!!!
Έτσι το Σάββατο θα βάλω την γατούλα στο αυτοκίνητο και θα κινήσουμε για την Πάφο. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά!!!!
Ευχηθείτε μας καλή τύχη!!:up::up:

Αχ, μπραβο!!!!:up:
Καλη τυχη λοιπον, και ελπιζω η γατουλα να ειναι ευτυχισμενη εκει!
Θα μπορεις να πηγαινεις και εσυ να την βλεπεις?

Μπράβο!!! Μακάρι όλα να πάνε καλά!!!

Καλη τυχη σας ευχομαι! Αχ να παω εγω στην θεση της γατουλας? :P Σπιτι με πισινα? :up: Μακαρι να ειναι οι σωστοι για την γατουλα!

μπραβοοοοο! καλο ακουγεται!!:up: :up: η γατουλα ομως μιλαει αγγλικα???:hmm: :D :lol: :lol: :lol:

Ναι πηγαίνω και γω κάθε τόσο στην Πάφο, έχω συγγενείς, οπότε δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα να πηγαίνω μια στο τόσο να βλέπω το μωρό.
Τώρα αυτό με τα αγγλικά δεν το σκέφτηκα:lol: θα της αρχίσω ξένες γλώσσες να μάθει πέντε φράσεις μέχρι το Σάββατο :lol:. Εδώ η Ζουμπουλία έμαθε δεν θα μάθει τόσο έξυπνη γατούλα να λέει ένα how bo you bo?:lol:

:lol: :lol: :lol:

:up: Καλή αρχή για την γατούλα στο νέο της σπίτι!

μπραβοοοοο! καλο ακουγεται!!:up: :up: η γατουλα ομως μιλαει αγγλικα???:hmm: :D :lol: :lol: :lol:

Είναι πασίγνωστο ότι οι γάτες είναι πολύγλωσσες... Η μητρική τους γλώσσα είναι βέβαια τα "γαλικά" (γαλή=γάτα!), αλλά δεν δυσκολεύονται καθόλου και με τις υπόλοιπες... Όπως έλεγε και η Λουκρητία του Αρκά, "στα θέματα γλώσσας δεν τις πιάνει κανείς"!:D

Congratulations!! Hope everything works out this time! ;)

Congratulations!! Hope everything works out this time! ;)

Μe too!!:D
Οι προηγουμενοι ηταν σκετη cat-astrophe;)

Στην Πάφο?:confused: Σπίτι με πισίνα????:blink: :blink: :blink:
Νταντά για τη γατούλα χρειάζονται? Μαγείρισσα? Παιδί για την πισίνα? Πάω και τσάμπα αρκεί να κάνω διακοπές διαρκείας!!!...:rolleyes:

Στην Πάφο?:confused: Σπίτι με πισίνα????:blink: :blink: :blink:
Νταντά για τη γατούλα χρειάζονται? Μαγείρισσα? Παιδί για την πισίνα? Πάω και τσάμπα αρκεί να κάνω διακοπές διαρκείας!!!...:rolleyes:

Eστω καποιον να παριστανει το τραπεζι?:lol: :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back