marestros
Δραστήριο μέλος
ηταν σε ενα σκαλοπατι καθιστη. δεν εκανε τιποτα. παω κι εγω και την παιρνω στα χερια μου. αρχισε να κουναει ποδια και χερια , εβγαλε νυχια και θεωρησε σωστο να τα βαλει στα χειλη μου!!!!!!!!! πονος!!!!! με πεθανε!!!!
εχω δυο πληγουλες στα χειλη, η μια σχεδον δεν φαινεται και η αλλη ειναι σαν να εχει σκιστει το χειλος μου λιγο αλλα εγω τις νοιωθω και τις δυο για τα καλα.
ετρεξα στο μπανιο και εβαλα μπεταντιν!!! ο αδερφος μου την μαλωσε και μετα την μαλωσα κι εγω. την επιασα απο το σβερκο, τις εριξα μερικες ξυλιες και της πιεσα το κεφαλακι της κατω. το καταλαβε οτι εκανε μ@#$α αφου εξαφανιστηκε μετα ολο το βραδυ και ηρθε το πρωι για τα κλασσικα χαδια της.
πριν λιγο επαιξε παρομοιο σκηνικο με τον αδερφο μου οπου παλι την μαλωσαμε και τωρα εχει εξαφανιστει
εχω στεναχωρηθει παρα πολυ και εχω θυμωσει μαζι της. μα γιατι το κανει αυτο???
προφανως θελει στειρωση σιγα σιγα αλλα no money no honey

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Μεγάλο λάθος να την χτυπήσεις κατά την άποψή μου... Έτσι αγριεύει χειρότερα και μετά επιτίθεται επειδή φοβάται.
Δεν σου επιτέθηκε για πλάκα. Ή λόγω ορμονών είναι ή γιατι κάτι την τρόμαξε ή γιατι πονάει. Πάντα υπάρχει κάποιος λόγος. Και αν αρχίσει να σας φοβάται θα γίνει πολύ περισσότερο επιθετική.
Αν ειναι η εποχή της να στειρωθεί προσπάθησε να το επισπέυσεις. Πόσα σας ζητάει ο γιατρός σας;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
.Γιατι δεν την πας στην Φιλοζωικη στην Ν. Φιλαδελφεια για στείρωση?
drusilia
Διάσημο μέλος
έλενα31
Νεοφερμένο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Αλλά και στη φιλοζωικη και στο ΣΩΖΩ θα βρεις καλύτερες τιμές αν το οικονομικό είναι θέμα.
Απο γάτα δεν έχω εμπειρια, αλλά απο όσο ξέρω οταν θέλουν να ζευγαρώσουν γίνονται επιθετικές λογω ορμονών.
Απο επιθετικοτητα χωρίς προφανή λογο έχω εμπειρια μεγάλη και σου υπογράφω οτι η βίαιη αντίδραση χειροτερεύει πού τα πράγματα. Αν κάτι το ενοχλησε ή ειναι θυμωμένο και αγριέψει και εσύ το χτυπήσεις ή αντιδράσεις βίαια μετά σε φοβάται γιατι πιστεύει οτι το έκανες αναίτια κακο. Και μετά στην έχει φυλαγμένη... Φαύλος κύκλος δηλαδή. Εγώ μόνο αντιμετωπίζοντας τον Ραουλ με ηρεμια και με το καλο βρίκαμε κάποιες ισορροπιες. Γιατι πριν χρόνια είχα μεγάλο πρόβλημα.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος

fil-fil
Νεοφερμένο μέλος
θελουν να κανουν κατι και εμεις προσπαθουμε να τις εμποδισουμε!
Το μονο οπλο που διαθετουν ειναι τα δοντια και τα νυχια τους, και το χρησιμοποιουν για να πετυχουν αυτο που θελουν!
ειμαστε μεγαλοσωμοι και τους εξουσιαζουμε με τη δικη μας θεληση...δεν μπορουν να καταλαβουν καν οτι μπορει να το κανουμε και για δικο τους καλο!
Λοιπον επειδη ειμαι πεισμενη οτι πλην ελαχιστων εξαιρεσεων οι γατες μας ειναι αντιεξουσιαστριες, αποψη μου ειναι οτι γραντζουνιες και ζημιες θα τις εχουμε! Και το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να γελαμε και να το βλεπουμε θετικα!
το να μαλωνουμε ενα γατακι επειδη εκανε αυτο που ηθελε και δεν μας καταλαβε ειναι τουλαχιστον βαρβαρο!
Λοιπον γατομαμαδες-γατομπαμπαδες του κοσμου τσιλ αουτ, και επιδειξτε τις γραντζουνιες σας!

υγ.εγω εχω μια δαγκωματια στο μαγουλο, επειδη πηγα να τη φιλησω ολη δικη μου! ειμαι σαν ισοβητης!

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Υπάρχει μεγάλη διαφορα. Ο Ραουλ τώρα που έχει μεγαλώσει ξέρει οταν κανει κάτι που δεν πρέπει. Αν του φωνάξω τότε λιγο δεν παρεξηγείται. Αλλά αν του φωνάξω χωρίς να καταλαβαίνει τι έκανε εξαγριώνεται γιατι νομίζει οτι του επιτίθεμαι. Ποσο μάλλον να του φωνάξω αμα ειναι ηδη τρομαγμένος και έχει αγριέψει...
marestros
Δραστήριο μέλος
ηθελα να τη παω στον αιλουρο γιατι μου ειπαν πως τους κανει την ναρκωση με αεριο και μετα την επεμβαση δεν ειναι μαστουρωμενες. πως αλλιως γινονται ναρκωσεις? ποση ωρα διαρκει η επεμβαση?
αχ!!!!!!!!!
rotonda
Δραστήριο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
Όχι, βρε! Δεν επιτέθηκε σ' εσένα το γατάκι. Απλώς έπαθε πανικό στις σκάλες. Πολλές γάτες όταν πας να τις μεταφέρεις αγκαλιά σε σκάλες τρομοκρατούνται! Αν το ξαναδοκιμάσεις, το ίδιο θα σου κάνει. Το ξύλο και το μάλωμα δεν βοηθάει καθόλου σε τέτοιες περιπτώσεις (το ξύλο ειδικά δεν βοηθάει πουθενά!).
αληθειαααααααα????????????????????????? γιατι συμβαινει αυτο???????????????
τωρα που το λες παντα στην σκαλα ειναι καπως οταν την ακουμπας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool