Μου επιτέθηκε!!!!

marestros

Δραστήριο μέλος

Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα.
εχθες το βραδυ ανεβηκαμε με την μανα να απλωσουμε τα ρουχα και ηρθε και τοα γατουλι παρεα μαζι μας, κλασσικα. μετα ομως δεν εμπαινε καθοταν στην σκαλα και χαζευε. ηρθε καποια στιγμη η ωρα μετα απο κανα μισαωρο να την μαζεψω.
ηταν σε ενα σκαλοπατι καθιστη. δεν εκανε τιποτα. παω κι εγω και την παιρνω στα χερια μου. αρχισε να κουναει ποδια και χερια , εβγαλε νυχια και θεωρησε σωστο να τα βαλει στα χειλη μου!!!!!!!!! πονος!!!!! με πεθανε!!!!
εχω δυο πληγουλες στα χειλη, η μια σχεδον δεν φαινεται και η αλλη ειναι σαν να εχει σκιστει το χειλος μου λιγο αλλα εγω τις νοιωθω και τις δυο για τα καλα.
ετρεξα στο μπανιο και εβαλα μπεταντιν!!! ο αδερφος μου την μαλωσε και μετα την μαλωσα κι εγω. την επιασα απο το σβερκο, τις εριξα μερικες ξυλιες και της πιεσα το κεφαλακι της κατω. το καταλαβε οτι εκανε μ@#$α αφου εξαφανιστηκε μετα ολο το βραδυ και ηρθε το πρωι για τα κλασσικα χαδια της.
πριν λιγο επαιξε παρομοιο σκηνικο με τον αδερφο μου οπου παλι την μαλωσαμε και τωρα εχει εξαφανιστει:down::down:

εχω στεναχωρηθει παρα πολυ και εχω θυμωσει μαζι της. μα γιατι το κανει αυτο???
προφανως θελει στειρωση σιγα σιγα αλλα no money no honey:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πόσων μηνών είναι τώρα;
Μεγάλο λάθος να την χτυπήσεις κατά την άποψή μου... Έτσι αγριεύει χειρότερα και μετά επιτίθεται επειδή φοβάται.

Δεν σου επιτέθηκε για πλάκα. Ή λόγω ορμονών είναι ή γιατι κάτι την τρόμαξε ή γιατι πονάει. Πάντα υπάρχει κάποιος λόγος. Και αν αρχίσει να σας φοβάται θα γίνει πολύ περισσότερο επιθετική.

Αν ειναι η εποχή της να στειρωθεί προσπάθησε να το επισπέυσεις. Πόσα σας ζητάει ο γιατρός σας;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και μένα κατά την γνώμη μου ήταν λάθος να την χτυπήσεις:(.

Γιατι δεν την πας στην Φιλοζωικη στην Ν. Φιλαδελφεια για στείρωση?

Υπάρχει και το κέντρο ΣΩ.ΖΩ. στην Αλεξάνδρας που επίσης κάνει φτηνές στειρώσεις.

Πριν μπω στο site η αλήθεια είναι του τις είχα βρέξει και εγώ του Φρίξου μου κανα δυο φορές.... Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ αλλα βρε παιδιά οταν δεν καταλαβαίνει με τίποτα άλλο τι κάνεις; Όταν τον πιάνει κάτι σαν φρενίτιδα και με δαγκώνει ασταμάτητα χωρίς κανένα προφανή λόγο και χωρίς να τον έχει τρομάξει κάτι...κι είμαι σίγουρη οτι δεν φοβάται γιατι όταν σταματήσει - μόνος του- κάθεται δίπλα μου και μου κάνει αγάπες σαν να μην έγινε τίποτα! Πώς τον σταματάς τότε...;;;

ειναι 7 μηνων. ηθελα να την παω στον αιλουρο για την στειρωση οπου ξερω οτι παίρνει 100 ευρω. και απο αλλου ςεχω ακουσει τετοιες τιμες. ο δικος μου ο γιατρος μου ειχε πει οτι οσο πιο κοντα στον χρονο της κανω την επεμβαση τοσο το καλυτερο. ετσι οπως την επιασα να πονεσε λιγο δυσκολο και δεν νομιζω πως εγινε κατι να την φοβησε. δεν ξερω, τι να πω!

θα συμφωνήσω με όλους οτι ήταν λάθος που τη χτύπησες το μόνο που θα επιτύχεις είναι αντίθετα αποτελέσματα.σίγουρα κάπου οφείλεται οτι σας επιτέθηκε παρόλο που είστε η οικογένεια της.τα ορμονικά είναι ενας σοβαρός λόγος.μήπως εμείς όταν περιμένουμε να αδιαθετήσουμε δεν έχουμε περίεργη διάθεση ?στη θέση σου θα παρατηρούσα γενικότερα τη συμπεριφορά της να καταλάβω αν τρέχει κάτι

Ο κτηνίατρος στην Τήνου παίρνει 80 πάντως και μου φάνηκε καλος άνθρωπος.
Αλλά και στη φιλοζωικη και στο ΣΩΖΩ θα βρεις καλύτερες τιμές αν το οικονομικό είναι θέμα.

Απο γάτα δεν έχω εμπειρια, αλλά απο όσο ξέρω οταν θέλουν να ζευγαρώσουν γίνονται επιθετικές λογω ορμονών.
Απο επιθετικοτητα χωρίς προφανή λογο έχω εμπειρια μεγάλη και σου υπογράφω οτι η βίαιη αντίδραση χειροτερεύει πού τα πράγματα. Αν κάτι το ενοχλησε ή ειναι θυμωμένο και αγριέψει και εσύ το χτυπήσεις ή αντιδράσεις βίαια μετά σε φοβάται γιατι πιστεύει οτι το έκανες αναίτια κακο. Και μετά στην έχει φυλαγμένη... Φαύλος κύκλος δηλαδή. Εγώ μόνο αντιμετωπίζοντας τον Ραουλ με ηρεμια και με το καλο βρίκαμε κάποιες ισορροπιες. Γιατι πριν χρόνια είχα μεγάλο πρόβλημα.

Αυτά φοβάμαι και γω με την Ελίνα αλλά είμαι αποφασισμένη να μην την πλησιάσω πολύ ώσπου να δώ ότι το θέλει.Τώρα που θα γυρίσει απ' το γιατρό θα δούμε πως θάναι.

Γενικότερα πάντως τα γατια δεν είναι σκύλοι κ υπάρχουν καποιες περιπτώσεις που μπορει να μας επιτεθουν χωρις κανενα λόγο.Μπορει για παραδειγμα γάτες που ζουν σε σπίτι και παρακολουθουν πουλια και εντομα από το τζάμι να γίνονται επιθετικές με τον ιδιοκτητη απλά και μόνο επειδή δεν μπορούν να τα πιάσουν.Η καλύτερη μέθοδος για να μάθεις σε μια γάτα να μην κάνει πράγματα που δεν σου αρέσουν(σε μικρή ηλικία προτιμότερο)είναι ένα ψεκαστήρι με νερό.'Ετσι δεν την χτυπάς κ εκείνη δεν μαθαίνει να σε φοβάται.:)

τα γατακια πολλες φορες γραντζουνανε και δαγκωνουν οχι για διαφορους λογους που εμεις δεν φανταζομαστε, αλλα για το προφανες:
θελουν να κανουν κατι και εμεις προσπαθουμε να τις εμποδισουμε!
Το μονο οπλο που διαθετουν ειναι τα δοντια και τα νυχια τους, και το χρησιμοποιουν για να πετυχουν αυτο που θελουν!
ειμαστε μεγαλοσωμοι και τους εξουσιαζουμε με τη δικη μας θεληση...δεν μπορουν να καταλαβουν καν οτι μπορει να το κανουμε και για δικο τους καλο!
Λοιπον επειδη ειμαι πεισμενη οτι πλην ελαχιστων εξαιρεσεων οι γατες μας ειναι αντιεξουσιαστριες, αποψη μου ειναι οτι γραντζουνιες και ζημιες θα τις εχουμε! Και το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να γελαμε και να το βλεπουμε θετικα!
το να μαλωνουμε ενα γατακι επειδη εκανε αυτο που ηθελε και δεν μας καταλαβε ειναι τουλαχιστον βαρβαρο!
Λοιπον γατομαμαδες-γατομπαμπαδες του κοσμου τσιλ αουτ, και επιδειξτε τις γραντζουνιες σας! :P:P:P

υγ.εγω εχω μια δαγκωματια στο μαγουλο, επειδη πηγα να τη φιλησω ολη δικη μου! ειμαι σαν ισοβητης!:lol:

κι εμενα μου το κανει αυτο αρεα και που... τιναζετε στον αερα και και γρατζουναει και δαγκωνει...:down::down::down:

Εμένα ο Μολυβίξ το κάνει σπάνια.. Πρέπει να τον έχω ερεθίσει με τα πολλά χάδια οπότε και μου επιτίθεται ή να μην του δίνω σημασία και να με δαγκώσει για να παίξουμε. Η Μπαλού είναι άλλη ιστορία. Μαζί μου είναι κακιά, δεν με χωνεύει! Αυτό που λένε κάποιοι ότι οι γάτες είναι αχάριστες η Μπαλού το αποδεικνύει. Κάθεται ήσυχα ήσυχα και μόλις πάω να την χαιδέψω αμέσως βγάζει νύχια και μου τα μπήγει όπου βρει. Επειδή ο Μολυβίξ είναια αγκαλίτσας έχω συνηθήσει και μάταια προσπαθώ να την κρατήσω αγκαλιά. Δαγκώνει, γρατζουνάει κλπ. Πραγματικά με εξοργίζει! Λατρεύει τον Δημήτρη. Τέτοιο πράγμα δεν το έχετε δει. Το γατί είναι ερωτευμένο! Μακάρι να μπορούσα να σας βάλω κάποιο βίντεο να δείτε τι εννοώ. Αφού αναγνωρίζει την φωνή του στην ανοιχτή ακρόαση και χοροπηδάει σαν τρελό. Κοιμάται ο Δημήτρης με κλειστή την πόρτα και αυτό κάθεται απ'έξω και κλαψουρίζει.. Τέλος πάντων είμαι εκτός θέματος. Εγώ πάντως για οποιαδήποτε αταξία τους τις βρέχω.. Απαλά απαλά στον κωλαράκο τους εννοείται και φωνάζω ταυτοχρόνως. Δεν ξέρω τι λέτε για αυτόν τον τρόπο τιμωρίας αλλά έχουν γίνει υπάκουα σαν σκυλάκια! Ο Μολυβίξ δε αρκεί να του κάνω την χειρονομία ντα ντα με τα χέρια και σταματάει άμεσα ότι διαολιά κάνει. Φυσικά δεν τα πονάω ε! Εγώ πιστευω ότι σημασία έχει η σταθερότητα στα πράγματα που τους απαγορεύεις για να εχεις αποτέλεσμα. Δεν γίνεται την μια στιγμή να τους λες όχι για κάτι και μετα να τα αφήνεις να το κάνουν..

Αλλο μια σφαλιαρίτσα μαλακή οταν κάνουν αταξίες, κι εγώ το κάνω αυτο, αλλά δεν τον πονάω, απλά για να μπει στο νοημα. Αλλά όταν είναι το γατι επιθετικο και αγριεμένο το να του φερθείς επιθετικά κάνει πολύ χειρότερα τα πράγματα.
Υπάρχει μεγάλη διαφορα. Ο Ραουλ τώρα που έχει μεγαλώσει ξέρει οταν κανει κάτι που δεν πρέπει. Αν του φωνάξω τότε λιγο δεν παρεξηγείται. Αλλά αν του φωνάξω χωρίς να καταλαβαίνει τι έκανε εξαγριώνεται γιατι νομίζει οτι του επιτίθεμαι. Ποσο μάλλον να του φωνάξω αμα ειναι ηδη τρομαγμένος και έχει αγριέψει...

δεν εγινα βαρβαρη μαζι της, δεν ξερω καν αν την πονεσα. αλλα σιγουρα την εκανα να καταλαβει οτι το παρακανε. γενικα απλα της φωναζω οταν κανει κατι γιατι αυτο με το νερο την ψιλοεξαγριωσε κανα δυο φορες που εγινε. (να της ριξω λιγο νερακι στο προσωπο εννοω) σημερα ειναι πιο ηρεμη. πιστευω πως εχει να κανει με τις ορμονες γιατι οσο περναει ο καιρος γινεται πιο αντιδραστικη-υστερικη-αποτομη στην συμποεριφορα της.
ηθελα να τη παω στον αιλουρο γιατι μου ειπαν πως τους κανει την ναρκωση με αεριο και μετα την επεμβαση δεν ειναι μαστουρωμενες. πως αλλιως γινονται ναρκωσεις? ποση ωρα διαρκει η επεμβαση?
αχ!!!!!!!!!

Όχι, βρε! Δεν επιτέθηκε σ' εσένα το γατάκι. Απλώς έπαθε πανικό στις σκάλες. Πολλές γάτες όταν πας να τις μεταφέρεις αγκαλιά σε σκάλες τρομοκρατούνται! Αν το ξαναδοκιμάσεις, το ίδιο θα σου κάνει. Το ξύλο και το μάλωμα δεν βοηθάει καθόλου σε τέτοιες περιπτώσεις (το ξύλο ειδικά δεν βοηθάει πουθενά!).

Όχι, βρε! Δεν επιτέθηκε σ' εσένα το γατάκι. Απλώς έπαθε πανικό στις σκάλες. Πολλές γάτες όταν πας να τις μεταφέρεις αγκαλιά σε σκάλες τρομοκρατούνται! Αν το ξαναδοκιμάσεις, το ίδιο θα σου κάνει. Το ξύλο και το μάλωμα δεν βοηθάει καθόλου σε τέτοιες περιπτώσεις (το ξύλο ειδικά δεν βοηθάει πουθενά!).

αληθειαααααααα????????????????????????? γιατι συμβαινει αυτο???????????????
τωρα που το λες παντα στην σκαλα ειναι καπως οταν την ακουμπας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back