Μπάνερ για στειρώσεις και ονυχεκτομή

Υπάρχουν και διαφανή θήκες - στο χρώμα του νυχιού δηλαδη. Αλλά πιο πολυ πλάκα εχουν οι χρωματιστές. Για αρχή πηρα γκρι. Τώρα σκέφτομαι να πάρω στα χρώματα τους!!

Να πάρεις κόκκινες! Θα είναι σαν να έχουν βαμμένα νύχια! Σούπερ ουάου!!!:cool::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πες μας Άντα πιο πολλά γι'αυτό! Μπαίνει εύκολα όπως λέει?? Φαντάζομαι να τους τα βγάζεις που και που ? Δεν έχω χρόνο να διαβάσω πολύ το site...!!
Επίσης λέει οτι πέφτουν μόνα τους, οταν αρχίζει να μεγαλώνει το νύχι , τα σπρώχνει και πέφτουν...αντέχουν 1 μηνα η και πιο πολυ. Τα εχουν γυρω στις 2 εβδομάδες τα δικά μου...θα δω την εξέλιξη και ανάλογα θα σας πω...:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να πάρεις κόκκινες! Θα είναι σαν να έχουν βαμμένα νύχια! Σούπερ ουάου!!!:cool::D
Αν βάλω στον Αλφι κοκκινα θα ειναι σαν τραβεστι!! ειναι στηρωμένο και χονδρούλης...περπατάει και λίγο κουνιστά, θα του βγει το ονομα μετα, και δεν λεει...:confused:

Αν βάλω στον Αλφι κοκκινα θα ειναι σαν τραβεστι!! ειναι στηρωμένο και χονδρούλης...περπατάει και λίγο κουνιστά, θα του βγει το ονομα μετα, και δεν λεει...:confused:

:lol::lol::lol: (emoticon που να χτυπιέται κάτω από τα γέλια δεν έχει; )Στον Άλφι βάλε μαύρο, να τον κάνεις gothic (κι αυτό σούπερ ουάου!). Στην Πίσου βάλε τα κόκκινα. Ξέρεις πόσο πάει το κόκκινο στα Βιρμανάκια; Το έχω διαπιστώσει στη δικιά μου, όταν παίζουμε με κόκκινες κορδέλες και ακουμπούν επάνω της;)

Κατ'αρχάς Φωτεινή, τρομερή η Ρενάτα στο avatar σου!!
Εγώ υποστηρίζω αυτά τα θηκάκια μόνο για εκείνους που πραγματικά έχουν πρόβλημα σοβαρό με καταστροφές σε έπιπλα, ή αν υπάρχει στο σπίτι μωρό κλπ. Πιστεύω ότι είναι πρακτικά, αρκεί η γάτα να τα συνηθίσει και να μην ταλαιπωρείται. :up:

:hmm:...Μάλιστα, πολύ κατατοπιστικό θέμα για τις απόψεις όλων και επίσης για τους τρόπους που εκφράζονται...
Έχεις δίκιο Aretha που μας παραπέμπεις εδώ.
Έχει καλυφθεί το θέμα επαρκώς. :)
Αλήθεια, αυτός ο διαγωνισμός ζωοφιλίας έχει μεγάλο ενδιαφέρον... :lol:

Παιδιά ας μη γελιώμαστε στην Αμερική είναι ανώμαλοι οι άνθρωποι. ΔΙάβαζα ένα άρθρο πρόσφατα ΄που πούλαγε κεραμιδόγατες σε ανθρώπους με αλλεργίες στις γάτες προς 1000 η μία. Γάτες φτιαγμένες έτσι ώστε να μην προκαλούν αλλεργίες. Γάτες σωλήνα.

Και όσο για την κυρία που αναφέρθηκε μπόλικες σελίδες πιο πίσω που έκανε ονυχοεκτομή στη γάτα επειδή έβγαλε το μάτι του σκύλου έχω να πώ ότι είναι απαράδεκτη. Ο προηγούμενος σκύλος στη δουλειά (κοιμήθηκε δυστυχώς) είχε το κακό συνήθειο να θέλει να φάει το φαγητό του γάτου (μεταξύ του τα πηγαινανε πολύ καλά στο φαγητό είχαμε φασαρίες). Συνήθως τα ταΐζαμε χώρια και ταυτόχρονα. Μιά μέρα κάποιος που δεν ήξερε έριξε κάτι στο γάτο (πελάτης μας νομίζω), το διεκδίκησε ο σκύλος, ο γάτος αγρίεψε και τον γρατζούνισε. Δεν το είχε κάνει ποτέ πριν. Δυστυχώς ο Λέων (ο σκύλος) έχασε το ένα του μάτι. Δεν έφταιγε ο γάτος. Τί έπρεπε να κάνουμε δηλαδή; Έλεος.
Ο Λέων έζησε 5 χρόνια ακόμα με ένα μάτι πριν τον χάσουμε από καλαζάρ. Ο γάτος τιμωρήθηκε κατάλληλα από το σκύλο. Για μεγάλο διάστημα ο σκύλος έδιωχνε το γάτο απο το σπιτάκι του και ο γάτος νιαούριζε παραπονεμένα.
Δεν τον δάγκωσε όμως, δεν του χίμηξε, και ουδέποτε είδαμε ξανά το Ζιζίκο να γρατζουνάει τον Λέων. Είχαν μάθει και οι δύο το μάθημά τους. Έλεος πια...

Επειδή σήμερα πραγματικά πρώτη φορά άκουσα για ονυχοκτομες και άλλα τέτοια με τα οποια δεν είμαι σύμφωνη όσοι θέλετε μπείτε στο www.ailouros.gr έχει πολλές και χρήσιμες πληροφορίες για όλλα και για αυτο το τελευταιο!:up:Μπείτε και μπορείτε να διαβάσετε πράγματα που δεν τα ξέρετε για τα παμπονηρα μικρά σας!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back