Μπάνιο και γατάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
είναι 8 μηνών. θα συνεχίσω προς το παρόν με πανάκι και μωρομάντηλα. ευχαριστώ!!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρακαλώ!Αν θες να τον κάνεις ένα μπάνιο πάντως είναι αρκετά μεγάλος,παλά κάνε ένα βήμα τη φορά για να μην φοβηθεί και στρεσσαριστεί.Καλή επιτυχία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οκ!:D:rolleyes:

Απορία... Κάνω μπάνιο τον Prince κάθε δεκαπέντε με είκοσι μέρες. Εχω παρατηρήσει την ακόλουθη συμπεριφορά... λίγο πριν στεγνώσει αναζητά την αγκαλιά μου (στεγνός ποτέ) βολεύεται και γλύφεται ενώ εγώ γίνομαι μούσκεμα. Επίσης καναπέ και μόλις μουσκέψει η θέση πάει στο κρεβάτι, εν συνεχεία στο σκαμπό.. Γενικά όπου κάθομαι.... Σήμερα αποφάσισε υγρός ακόμα (αλλά δροσερός) να σκαρφαλώσει στο γραφείο (κάτι που ποτέ δεν κάνει όσο είμαι ξύπνια μέσα στο σπίτι...) και να διεκδικήσει μια θέση για τον εαυτό του πάνω στο ρούτερ...

Σαν να με εκδικήται που τον μπανιάρισα... Εϊναι λογικό;

Όχι δεν νομίζω,κι εμένα το κάνει μερικές φορές.Μάλλον δεν του αρέσει να κάθεται στα βρεγμένα.Πάντως καλό θα ήταν να τον στεγνώνεις εσύ με ελαφρό πιστολάκι,γιατί στα μακρύτριχα κρατά υγρασία το τρίχωμα και μπορεί να βγάλει τριχόφυτα.

τον αφήνω απλά υγρό... και συνεχίζει μόνος του/... όταν δεν με κάνει μούσκεμα...

Όλα συνεχίζουν μόνα τους,είναι ο τρόπος τους να στεγνώνουν τη γούνα τους.Αλλά η υγρασία που φυλακίζει το τρίχωμα των μακρύτριχων μπορει να προκαλέσει τριχόφυτα.Ρωτα και τη γιατρό σου,μπορει να σε κατατοπισει καλυτερα.

Άμα όμως δεν εκπαιδεύσει κανείς το/η γάτο/α του απο μικρό και πας και τον βάλεις μες την μπανιέρα θα σου βγάλει τα νύχια του/ης και είναι ικανός/η να σε δαγκώσει!!:(

Άμα όμως δεν εκπαιδεύσει κανείς το/η γάτο/α του απο μικρό και πας και τον βάλεις μες την μπανιέρα θα σου βγάλει τα νύχια του/ης και είναι ικανός/η να σε δαγκώσει!!:(
Άμα όμως βρε Γιάννη μου έκανες έναν κόπο να διαβάσεις το άρθρο,θα έβλεπες ότι αναφέρει ότι πρέπει να συνηθίζουν απο μικρά το μπάνιο.:/:

Το Μπανιο του Ορφεα

Τελικα ειμαι πολυ τυχερη...Ο σιαμεζακος Ορφεας , απο τοτε που ηταν 5 εβδομαδων, ερχοτανε και καθοτανε διπλα στη μπανιερα οποτε
πηγαιναμε. Σιγα σιγα ξεθαρευε ολο και περισσοτερο , βολταροντας και ισοροποντας πανω στη μπανιερα .
Η καταλληλη στιγμη για το πρωτο του μπανιο ηρθε μια ζεστη ημερα του Ιουλη , που εκανα μπανιο. Ειχε ερθει και καθοτανε ηρεμα στο γεισο της μπανιερας , νιαουριζοντας απαλα.
Ξεπλυθηκα , αδειασα το νερο και γεμισα την μπανιερα στα 10 εκ.
Μιλοντας του απαλα , τον επιασα αγκαλια και τον εβαλα στο μπανιο.
ΚΥΡΙΟΣ. Ουτε φωναξε , ουτε διαμαρτυρηθηκε οταν του απλωσα σιγα σιγα νερακι γλυκομιλωντας του. Στο δε απλωμα του σαμπουαν θα ελεγα οτι ειχε φτασει σε Νιρβανα.:up:
Οταν τον ξεπλυνα τον τυλιξα στο μπουρνουζι μου και τον πηρα μαζι μου στο κρεβατι , οπου ο αντρας μου τρελλαθηκε που δεν ακουσε τιποτα.
Μετα ολη η οικογενεια ειδαμε τηλεοραση μαζι , αφηνοντας τον αναμεσα μας πανω στο μπουρνουζι , στεγνωνοντας τον απαλα , χρησιμοποιοντας μια υδροφιλη πετσετα , με την οποια τον "χαιδευα" περισσοτερο παρα τον ετριβα!
Απο τοτε το μπανιο του πριγκηπακου μας , μια φορα τον μηνα ειναι μια απολαυση και ζεν εμπειρια...:P
Αααα να μην το ξεχασω. Φροντιζω παντα μετα το μπανιο να κλεισω την προσβαση στον κηπο γιατι του αρεσει να καθεται κατω απο τις ντοματιες φρεσκολουσμενος...

Γεια σου Prince.Μια υδροφιλη πετσετα εινα διαφορετικη απο μια κανονικη στο οτι
αποροφα το νερο πολυ πιο γρηγορα απο μια κανονικη.Τυλιγεις τα μαλλια σου μετα το λουσιμο και χωρις τριψιμο στεγνωνουν γρηγορα.

Την δικια μου την ειχα αγορασει στην Αγγλια απο ενα Βοοts, αλλα πιστευω οτι ευκολα την βρισκεις και Ελλαδα , ισως στα αναλογα καταστηματα.
Αν σε βοηθαει η δικη μου λεγεται AQUIS . χαιρετισμους Δαφνη

Μολις εψαξα στο ιντερνετ και σου παραθετω την διευθυνση για την πετσετα
φιλικα
Δαφνη
Aquis® hair towels

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου

Τα μικρα γατακια που εχουν μυκητες και δεν ξερουν να πλενονται πως μπορουμε να τα κανουμε μπανιο?και τι να χρησιμοποιησω:/:

Για τους μυκητες υπαρχει ειδικο σαπουνακι,θα σου το συστησει ο κτηνιατρος.Α και μετα απο αυτο δεν πλενεται,μπορεις να αρχισεις απαλα με ενα μωρομαντιλο να το καθαριζεις.Αλλα οχι οσο ακομα εχει μυκητες,χρειαζεται το ειδικο σαπουνακι.

σ ευχαριστω πολυ φοβαμαι οτι συνεχιζει να βγαζει και αλλουσς :up::up:μυκητες επιδη δεν πλενετε και παλι ευχαριστω

Πρεπει οπωσδηποτε να τον πας στο γιατροοι μυκητες θα εξαπλωονται ολοενα αν δεν κανει θεραπεια,και ειναι επιμονοι...Περαστικα του!

κανουμε θεραπεια με daktarin kai sporanox αλλα περνει και αλλα φαρμακα amoxil kai tobrex για τα ματια του και πολυ φοβαμαι οτι οσο περνει την ανιβιωση δεν θα φυγουν ευκολα οι μυκητες

Έχω μιά ερώτηση,γιατι να μην βρέξουμε το κεφάλι της γάτας/γάτου??:hmm::hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back