moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mata_n
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
mata_n
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Την γατουλα μου μεχρι τωρα την εχω κανει μπανιο 2 φορες.Την πρωτη φορα τα πηγαμε πολυ καλα , βεβαια βρισκομουν σε επιφυλακη μη μου πεταχτη επανω μου και με γρατσουνισει.Απο εδω και περα θα την κανω μπανιο μονο οταν λερωνεται πολυ.[οπως τις 2 προηγουμενες φορες].Επειδη εκεινη την ωρα δεν ειχα ιδικο σαμπουαν την επλεινα με jonson.Παλι καλα δεν επαθε τιποτα...!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος
οταν πηρα το Ρομεο γατουνι δυο μηνων και ΚΟΥΚΛΟ! (δυστυχως ο φρουφρου μπερδευτηκε και τον ειδε ως ..νυφη εξ ου και τον επεστρεψα για να γλυτωσω τα ...χειροτερα!
) ειχε ενα προβληματακι ισορροπιας οταν εμπαινε στην αμμο. Ε... 5-6 φορες χρειασθηκε 'μπανιαρισμα' επειγοντως. Με οοοοοολα τα κλιματιστικα στο φουλ ζεστη και με πολυ χουχουλιασμα, γινοταν Κουκλος στη νιοστή !!!!!!! Αλλα καθοταν ο γλυκουλινος μας... υπομονετικα. Κυριο μελημα ηταν να τον στεγνωσω εντελως με το πιστολακι των μαλλιων στο οποιο δεν ειχε ασχημες αντιδρασεις!!! Δε ξερω τι αντιδρασεις μπορει να εχει τωρα σε 'μπανιαρισμα' αλλα οσο ηταν κουτσουβελο εγω δεν ειχα προβλημα!!!
Δεν ισχυει το ιδιο ομως και με τον "χουλιγκαν"! Εμπαινε κυριολεκτικα μεσα στο μπωλ με το φαγητο και εβγαινε... μπλιαχ... μεσα στη μαυρη μπιχλα... Μπανακι κτλ, ισως και να με μισησε το γατονι, αλλα αστραφτε απο καθαριοτητα!!!!
Παιδια, εχουν τη δικη τους προσωπικοτητα
....φιλικα
Φρου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
. Η θερμανση στο σπιτι ειναι ανοιχτη 24/7 και η θερμοκρασια μεσα ειναι γυρω στους 30C. Πειραζει αν η γατοφορος ειναι πανινη και τον αφησω κοντα στο καλοριφερ να στεγνωσει ή να χρησιμοποιησω το πιστολακι απο την πισω πλευρα της γατοφορου για να μη πηγαινει ο αερας στο προσωπο του;Ευχαριστω πολυ!
moukelis
Επιφανές μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ειναι και λιγο μπουφος και οταν ειναι βρεγμενος εχει την ταση να γλειφεται με τις ωρες και μετα να κοιμαται! Τελικα εχεις δικιο, πιστολακι και γατοφορος ειναι κακος συνδιασμος. Μετα δεν θα μπαινει στην γατοφορο και θα εχω αλλο προβλημα! Μαλλον η λυση ειναι να τον εχω στην αγκαλια μου με το λουρι, να τον στεγνωνω με πιστολακι και να του δινω treat καθε 5 δευτερολεπτα. Γιατι να μην υπαρχουν αθορυβα πιστολακια; :cry: Ευτυχως η αλλεργια μου εχει υποχωρησει αρκετα τελευταια και εδω και 1.5μηνα ειχα ελαχιστα συμπτωματα. Μακαρι να συνηθησω συντομα για να κανει μπανακι πιο αραια (τουλαχιστον δεν κανει μπανιο καθε 1-2 βδομαδες οπως παλια)
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλυτερα τοτε το αεροθερμο και πολλες αγκαλιες μετα για επιβραβευση.Μπράβο Μουκέλις πολύ κατατοπιστικό το άρθρο σου. Στον Ήλιο μου χρησιμοποίησα σεσουάρ σε ήπια θερμοκρασία αλλά χρειάστηκε όλη η υπομονή του αγαπημένου μου γατούλη . Το αερόθερμο που λες φαίνεται νάναι καλύτερο! Ο Ήλιος μου δεν είναι καθόλου φαγανός και δε δελεάζεται από μεζεδάκια. Έτσι έχω πρόβλημα πως να τον ανταμείψω!

myrto93
Νεοφερμένο μέλος

temperans
Νεοφερμένο μέλος

maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
samis
Δραστήριο μέλος

joaath
Νεοφερμένο μέλος
Αισθανομαι ανακουφισμενη τώρα που διαβασα το αρχικο αρθρο, γιατι το μονο που δεν καταφέραμε να κανουμε, ηταν το πιστολακι. Ο γλυκουλης μου -αφου τον στεγνωσα οσο γινοτανε με την πετσετα- μπηκε στο σπιτακι του και γλυφοτανε
Εγω προβληματιστηκα
μηπως δεν επρεπε να τον αφησω ετσι, νωπο...αλλα το σπιτακι ειναι διπλα στο καλοριφερ..οποτε... Τελικα σε μιση περιπου ωρα βγηκε καλοδιαθετος χνουδωτος, μαλακουλης και μυρωδατος. Εντυπωσιαστηκα με την -αν οχι καλη-τουλαχιστι ουδετερη σταση του στο μπανιο. Ουτε νυχακια ουτε νευρα... τιποτα...Νομιζω θα το επαναλαβουμε, μια φορα το μηνα ειναι καλα? Ιωαννα
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool