Μπάνιο και γατάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γεια σε όλους! Πολύ χρήσιμο το άρθρο και κατατοπιστικό για νέους γατο-ιδιοκτήτες σαν κι εμένα. :) Η μικρή Λάρα είναι ήδη πολύ περίεργη με το νερό (χώνει μούρη μέσα από την κουρτίνα όταν κάνω ντους και μπαίνει μόνη της στη βρεγμένη ντουζιέρα να περιεργαστεί το σιφώνι), οπότε πιστεύω θα τα πάμε πολύ καλά με το πρώτο μπάνιο.
Σκέπτομαι να βάλω αφρόλουτρο για μωρά (ανθρώπινα) ειδικά γι' αυτή τη φορά. Το γατί ζει μέσα στο σπίτι, κι έτσι δεν έρχεται σε επαφή με βρώμικες καταστάσεις. Εκτός κι αν αράξει στο χαλάκι της εξώπορτας! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεν ειναι λερωμενη και μενει μονο μεσα,γιατι να την κανεις μπανιο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ δεν του εχω κανει ποτε μπανιο και ειναι 6 μηνων....ο γιατροσ οταν τον πηρα απο τον δρομο μου ειπε να μην του κανω ειμαι πεντακαθαρο....χαχα

Και εμεις ρωτησαμε τον κτηνιατρο και μας ειπε οτι δεν χρειαζεται μπανιο εφοσον ειναι καθαρη (μενει μεσα στο σπιτι). Ειναι πεντακαθαρη (αν και πρωην αδεσποτουλα) απο μονη της διοτι την περισσοτερη ωρα της μερας γλυφεται!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back