Αθανασἰα1
Νεοφερμένο μέλος
κανει τα γατακια να κανουν μπανιο;;Τα εκανα μπανιο εχτες το βραδυ και ο συζυγος μου ειπε οτι τα γατια δεν θελουν το νερο.Λετε να μου παθουν τιποτα ,ειναι 2 μηνων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μπορεί να πάθουν απο ωτίτιδες αν μπεί νερό, μέχρι διάρροια και μυκητιάσεις του δέρματος....
Δεν είναι σκυλιά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
το μπάνιο συνιστάται μόνο σε περιπτώσεις βρωμιάς, που ΔΕΝ μπορεί να την βγάλει η γάτα μόνη της...
το συχνό μπάνιο κάνει δερματίτιδες, αραιώνει το μαλλί και γενικά είναι ενάντια στην λογική της γάτας. Τώρα μπορούμε να της βάλουμε και κοκαλάκια και ρουχαλάκια που είναι και πιο ανώδυνο, αλλά για θέμα καθαριότητας το σάλιο της είναι πιο αποτελεσματικό απο πολλά καθαριστικά.
Μία φορά δεν πειράζει, αφού έγινε.. απλά η συχνή επανάληψή είναι που μπορεί να δημιουργήσει θέματα...
JohnDVM
Διάσημο μέλος

Αθανασἰα1
Νεοφερμένο μέλος
Δεν ειχαν τιποτα ιδιαιτερο.Η μητερα τους τα φροντιζει καλα και καθαριζονται λιγο και απο μονα τους.Ηταν ανοησια μου γιατι το εκανα μονο για την αισθητικη τους.ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩΩΩΩ

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Αθανασἰα;322101:Δεν ειχαν τιποτα ιδιαιτερο.Η μητερα τους τα φροντιζει καλα και καθαριζονται λιγο και απο μονα τους.Ηταν ανοησια μου γιατι το εκανα μονο για την αισθητικη τους.ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩΩΩΩ![]()
αν δεν λερωνονται καλυτερα να τα αφηνεις στην ησυχια τους. Ο δικος μου γινοταν χαλια καθε φορα που πηγαινε στην τουαλετα και δεν μπορουσε να καθαριστει. Βεβαια εχω και το προβλημα με την αλλεργια, οποτε τον κανω συχνα μπανιο χωρις σαμπουαν ομως.
Δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα ομως. Σε μερικες γατες τους αρεσει το μπανιο (ο δικος μου ειναι ενας απο αυτες) και αν τα στεγνωσες καλα δε νομιζω να υπαρξει προβλημα.
Αθανασἰα1
Νεοφερμένο μέλος
ΕΘΧΑΡΙΣΤΩ
αυτο θα κανω
Αθανασἰα1
Νεοφερμένο μέλος
τα γατακια μου ευτυχως ειναι μια χαρα μετα το μπανιο,δεν επαθαν τιποτα αλλα δεν τα μπανιαρω ξανα

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Μαριλού17961
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool