Μπήκε σκουπιδάκι στο μάτι του

Το μισό άσπρο =τρίτο βλέφαρο έκλεισε....:(Ουφ με έπιασε μια ανησυχία τώρα!!!!!Μπορεί να πάθει κάτι μέσα σε 24 ώρες?????
Ετσι συμβαίνει όταν είναι άρρωστες μην ανησυχείς γι αυτό, απλά να δεις τι γίνεται με το ματάκι αυτό προέχει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βοηθάς βοηθας..με το να λες ότι περνάει αμέσως πως δεν βοηθας???Ευχαριστω θένια μου!:)

Αν ειναι το ίδιο ναι περνάει πολύ γρήγορα και δεν είναι τίποτα σοβαρό. Φυσικά να δω πως θα πείσεις τον Μάπα να καθήσει να του βάλεις σταγόνες γιατί εμείς είχαμε μάχη μέσα στο σπίτι. Αλλά εκτός απο αυτό όλα πήγαν μια χαρά και το αγόρι μας ήταν καλά σε χρόνο ντε τε! Επίσης θυμάμαι οτι όταν το είχε αυτό ήταν και αδιάθετος! Ειλικρινά δεν θυμάμαι (πανε πολλα χρονια και δεν το ξαναεμφανισε) αν του δύναμε και κάνα χαπάκι συγχρόνως. Αλλά ειλικρινά εγινε καλά πολυ γρήγορα ο μικρός μας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατερινακι τωρα το ειδα...Ειναι καλυτερα ο μικρος;Πηγατε στο γιατρο;

θα πρεπει να το δει αμεσα κτηνιατρος γιατι αν ειναι πληγη του κερατοειδους θελει να αρχισει αμεσως η θεραπεια γιανα μειωθει ο κινδυνος σχηματισμου ουλης:hmm:

Ναι βρε Κατερίνα...πες μας τι έγινε, πώς είναι ο μικρός, πήγατε στο γιατρό?:hmm:

Καλημέρα..Οχι δεν πήγα..Θα περιμένω να σχολάσω να πάω σπίτι να πάρω την γιατρό και να τον πάω να τον δει..:(
θα πρεπει να το δει αμεσα κτηνιατρος γιατι αν ειναι πληγη του κερατοειδους θελει να αρχισει αμεσως η θεραπεια γιανα μειωθει ο κινδυνος σχηματισμου ουλης:hmm:
Αυτό είναι κολλητικό????Σήμερα ήταν λίγο πιο ΜΗ διαφανές και μάλιστα μου φάνηκε ότι ήταν εντάξει..Αλλά όταν έφευγα μου γυάλισε πάλι το ματάκι του..:(
Ναι βρε Κατερίνα...πες μας τι έγινε, πώς είναι ο μικρός, πήγατε στο γιατρό?:hmm:
Αχ Νικολέτα με έχει φάει το άγχος μου αλλά πρέπει να κάνω υπομονή..15.00 θα φύγω από εδώ..:(4 ώρες ακόμα...

την πληγη μαλλον την εκανε η αλλη γατα πανω στο παιχνιδι και αν εχει αρχισει να ασπριζει και να θολωνει εκει γυρω θελει αμεσα θεραπεια για να περιοριστει:hmm:

την πληγη μαλλον την εκανε η αλλη γατα πανω στο παιχνιδι και αν εχει αρχισει να ασπριζει και να θολωνει εκει γυρω θελει αμεσα θεραπεια για να περιοριστει:hmm:
Μολυνση δηλαδή είναι???:hmm:Δεν κολλάει έτσι??Γιατί είναι μαζί με την αλλη μου γατούλα.Οντως του έβγαλε το ματι ε????:mad::/:ΚΑλά εγώ φταίω γιατί δεν τους κόβω τα νύχια...:redface::mad:ΑΣπρισε χθες και είχψε κλείσει λίγο..Σήμερα ήταν κάπως καλύτερα αλλά θα τον πάω στην γιατρό μου ..την οποία πρέπει και να πάρω πρώτα όμως..Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει φύγει !!!

Αχ βρε Κατερινακι περαστικα ευχομαι στον Μαπάκο!!

Ευχαριστώ Ελενάκι μου!Μία ώρα έμεινε!!Αντε να περασει..

Αντε Κατερινάκι να πας να το δεις γιατί σύμφωνα μ'αυτά που λέει και ο κτηνίατρος εδώ στο φόρουμ δεν είναι το ίδιο με αυτό που είχε ο Φρίξος μου. Άντε ελπίζω να θεραπευτεί γρήγορα μωρέ το ματάκι του.

Ουφ μισή ώρα ακόμη..Αντε να δουμε!!!

Να μας πεις τι εγινε μολις έρθεις απο την κτηνιατρο καλα?

Εννοείται αυτό..Αντε αντε..20 λεπτά τώρα...!!!Βασικά σε 10 λεπτά θα μπορεσω να φύγω..Πάλι καλά..

Κατερινακι τι εγινε τελικα με το ματακι του Μαπα.Ο κτηνιατρος του φορουμ ειπε αν ειναι πληγη στον κερατοειδη ειναι σοβαρο, πηγατε στον κτηνιατρο? :hmm:Ευχομαι ολα να πηγαν καλα.:)

Λοιπόν μολις του έβαλα και το τομπρεξ.Ετσι είπε η κτηνιατρος από το τηλ όμως..και μου είπε αν γίνει οτιδηποτε να της τηλ και αν δεν γίνει τιποτα παλι να της τηλ.Αυτό είναι που μου αρεσει..Το ενδιαφέρον της..Τελικά η Σλιθερινούλα είχε δικιο..Κερατιτιδα είπε!

Ναι αλλά δεν το είδε το μωρό? Πως κατάλαβε οτι είναι κερατίτιδα και οτι δεν τραυματίστηκε? Αν είναι κερατίτιδα θα περάσει έυκολα. Και ο Φρίξος αυτό νομίζω είχε. (Νομίζω ε δεν ειμαι σιγουρη). Μακάρι να πάνε όλα καλά!

Περαστικά σας κ από εδώ κ από εδώ κ περα να προσέχεις τα νυχια της κυρίας. Πως παει με το κολλύριο; ειδες καμία βελτίωση; Υπαρχει κ ενα κτηνιατρικό κολλύριο εινα λιγο ακριβουτσικο αλλά κανει θαυματα. Ρωτα την γιατρό σου αν κανει να του το βάλεις (το κολλυριο:D ) . Θενια ειναι ευκολο να το καταλαβει κανεις από την περιγραφη κ εγώ το καταλαβα που δεν ειμαι γιατρος. Αν εχεις ξαναδει τέτοια περιπτωση υποψιάζεσαι τι είναι

Περαστικά σας κ από εδώ κ από εδώ κ περα να προσέχεις τα νυχια της κυρίας. Πως παει με το κολλύριο; ειδες καμία βελτίωση; Υπαρχει κ ενα κτηνιατρικό κολλύριο εινα λιγο ακριβουτσικο αλλά κανει θαυματα. Ρωτα την γιατρό σου αν κανει να του το βάλεις (το κολλυριο:D ) . Θενια ειναι ευκολο να το καταλαβει κανεις από την περιγραφη κ εγώ το καταλαβα που δεν ειμαι γιατρος. Αν εχεις ξαναδει τέτοια περιπτωση υποψιάζεσαι τι είναι

Ναι οκ έχεις δίκιο μωρέ αυτοί ξέρουν τα έχουν δει 500 φορές. Απλά εγώ ξέρεις καθώτι και λίγο υπερβολική με την υγεία των άλλων (μόνο την δικιά μου γράφω και μετά τρέχω και δεν φτάνω) θέλω να είμαι σίγουρη οτι η οποιαδήποτε διάγνωση είναι σωστή. Αλλά ναι έχεις δίκιο. :)

Ναι οκ έχεις δίκιο μωρέ αυτοί ξέρουν τα έχουν δει 500 φορές. Απλά εγώ ξέρεις καθώτι και λίγο υπερβολική με την υγεία των άλλων (μόνο την δικιά μου γράφω και μετά τρέχω και δεν φτάνω) θέλω να είμαι σίγουρη οτι η οποιαδήποτε διάγνωση είναι σωστή. Αλλά ναι έχεις δίκιο. :)
Κοιτα σ αυτό που λες δεν έχεις αδικο κ εγω το ιδιο κανω κ ας ειναι κατι απλό, άλλωστε κ ο γιατρος που εχω ειναι της ιδιας αντιληψης αν δεν το δει δεν λεει κ πολλά πραγματα, αλλα επειδή εγω το εχω ζήσει 2 φορες γι αυτο το κατάλαβα φαντάσου αυτή που ειναι γιατρός.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back