elvenstar
Επιφανές μέλος
Ετσι συμβαίνει όταν είναι άρρωστες μην ανησυχείς γι αυτό, απλά να δεις τι γίνεται με το ματάκι αυτό προέχειΤο μισό άσπρο =τρίτο βλέφαρο έκλεισε....Ουφ με έπιασε μια ανησυχία τώρα!!!!!Μπορεί να πάθει κάτι μέσα σε 24 ώρες?????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Βοηθάς βοηθας..με το να λες ότι περνάει αμέσως πως δεν βοηθας???Ευχαριστω θένια μου!![]()
Αν ειναι το ίδιο ναι περνάει πολύ γρήγορα και δεν είναι τίποτα σοβαρό. Φυσικά να δω πως θα πείσεις τον Μάπα να καθήσει να του βάλεις σταγόνες γιατί εμείς είχαμε μάχη μέσα στο σπίτι. Αλλά εκτός απο αυτό όλα πήγαν μια χαρά και το αγόρι μας ήταν καλά σε χρόνο ντε τε! Επίσης θυμάμαι οτι όταν το είχε αυτό ήταν και αδιάθετος! Ειλικρινά δεν θυμάμαι (πανε πολλα χρονια και δεν το ξαναεμφανισε) αν του δύναμε και κάνα χαπάκι συγχρόνως. Αλλά ειλικρινά εγινε καλά πολυ γρήγορα ο μικρός μας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Κατερινακι τωρα το ειδα...Ειναι καλυτερα ο μικρος;Πηγατε στο γιατρο;
Ναι βρε Κατερίνα...πες μας τι έγινε, πώς είναι ο μικρός, πήγατε στο γιατρό?

katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα..Οχι δεν πήγα..Θα περιμένω να σχολάσω να πάω σπίτι να πάρω την γιατρό και να τον πάω να τον δει..Κατερινακι τωρα το ειδα...Ειναι καλυτερα ο μικρος;Πηγατε στο γιατρο;

Αυτό είναι κολλητικό????Σήμερα ήταν λίγο πιο ΜΗ διαφανές και μάλιστα μου φάνηκε ότι ήταν εντάξει..Αλλά όταν έφευγα μου γυάλισε πάλι το ματάκι του..θα πρεπει να το δει αμεσα κτηνιατρος γιατι αν ειναι πληγη του κερατοειδους θελει να αρχισει αμεσως η θεραπεια γιανα μειωθει ο κινδυνος σχηματισμου ουλης![]()

Αχ Νικολέτα με έχει φάει το άγχος μου αλλά πρέπει να κάνω υπομονή..15.00 θα φύγω από εδώ..Ναι βρε Κατερίνα...πες μας τι έγινε, πώς είναι ο μικρός, πήγατε στο γιατρό?![]()
4 ώρες ακόμα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Μολυνση δηλαδή είναι???την πληγη μαλλον την εκανε η αλλη γατα πανω στο παιχνιδι και αν εχει αρχισει να ασπριζει και να θολωνει εκει γυρω θελει αμεσα θεραπεια για να περιοριστει![]()
Δεν κολλάει έτσι??Γιατί είναι μαζί με την αλλη μου γατούλα.Οντως του έβγαλε το ματι ε????
ΚΑλά εγώ φταίω γιατί δεν τους κόβω τα νύχια...
ΑΣπρισε χθες και είχψε κλείσει λίγο..Σήμερα ήταν κάπως καλύτερα αλλά θα τον πάω στην γιατρό μου ..την οποία πρέπει και να πάρω πρώτα όμως..Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει φύγει !!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ευχομαι ολα να πηγαν καλα.
katerina10
Περιβόητο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
) . Θενια ειναι ευκολο να το καταλαβει κανεις από την περιγραφη κ εγώ το καταλαβα που δεν ειμαι γιατρος. Αν εχεις ξαναδει τέτοια περιπτωση υποψιάζεσαι τι είναιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Περαστικά σας κ από εδώ κ από εδώ κ περα να προσέχεις τα νυχια της κυρίας. Πως παει με το κολλύριο; ειδες καμία βελτίωση; Υπαρχει κ ενα κτηνιατρικό κολλύριο εινα λιγο ακριβουτσικο αλλά κανει θαυματα. Ρωτα την γιατρό σου αν κανει να του το βάλεις (το κολλυριο) . Θενια ειναι ευκολο να το καταλαβει κανεις από την περιγραφη κ εγώ το καταλαβα που δεν ειμαι γιατρος. Αν εχεις ξαναδει τέτοια περιπτωση υποψιάζεσαι τι είναι
Ναι οκ έχεις δίκιο μωρέ αυτοί ξέρουν τα έχουν δει 500 φορές. Απλά εγώ ξέρεις καθώτι και λίγο υπερβολική με την υγεία των άλλων (μόνο την δικιά μου γράφω και μετά τρέχω και δεν φτάνω) θέλω να είμαι σίγουρη οτι η οποιαδήποτε διάγνωση είναι σωστή. Αλλά ναι έχεις δίκιο.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Κοιτα σ αυτό που λες δεν έχεις αδικο κ εγω το ιδιο κανω κ ας ειναι κατι απλό, άλλωστε κ ο γιατρος που εχω ειναι της ιδιας αντιληψης αν δεν το δει δεν λεει κ πολλά πραγματα, αλλα επειδή εγω το εχω ζήσει 2 φορες γι αυτο το κατάλαβα φαντάσου αυτή που ειναι γιατρός.Ναι οκ έχεις δίκιο μωρέ αυτοί ξέρουν τα έχουν δει 500 φορές. Απλά εγώ ξέρεις καθώτι και λίγο υπερβολική με την υγεία των άλλων (μόνο την δικιά μου γράφω και μετά τρέχω και δεν φτάνω) θέλω να είμαι σίγουρη οτι η οποιαδήποτε διάγνωση είναι σωστή. Αλλά ναι έχεις δίκιο.![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool