Ismini
Διάσημο μέλος
Εκεινο που προεχει ειναι να συνηθισεις εσυ και οχι αυτος
.Γιατι τωρα μπορει να τον βαζεις στο χαρτοκουτο αλλα οταν μεγαλωσει τι θα κανεις? Το εχεις σκεφτει?
* Απο οτι καταλαβες δεν συμφωνω καθολου με τη συμβουλη του γιατρου να τον κρατας φυλακισμενο τοσες ωρες μεσα στο κουτι. Οι γατες και ολα τα αιλουροειδη συνηθως ξυπνανε το βραδυ για να βρουν τροφη κτλ. Ο γατουλης σου δεν αποτελει εξαιρεση!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
decadence
Νεοφερμένο μέλος
δεν συμφωνω να το βγαζω εξω απο το δωματιο οταν αρχιζει να κανει τα δικα του. το θεωρω χειροτερο, απο το να ειναι σε ενα κουτακι που να μην μπορει να βγει αλλα να νιωθει και να βλεπει την παρουσια μου.θα το χαιδευω οταν σταματαει το νιαουρισμα.. ετσι πιστευω θα μαθει να κοιμαται σε καλαθακι μεσα στο δωματιο μου..το θεμα ειναι οτι δεν με πειραζει να κοιμαται μαζι μου στο κρεβατι αλλα δεν αντεχω να κανει βολτες πανω μου και να χοροπηδαει στο κρεβατι ολη την ωρα.
Ismini
Διάσημο μέλος
Οχι χειροτερο ειναι στο κουτι φυλακισμενος. Εξαλου εαν θελει να παει στην αμμο του το βραδυ?δεν συμφωνω να το βγαζω εξω απο το δωματιο οταν αρχιζει να κανει τα δικα του. το θεωρω χειροτερο, απο το να ειναι σε ενα κουτακι που να μην μπορει να βγει
Παντως να εχεις υποψη σου οτι ο γατος θα εξακολουθησει να θελει να πηγαινει σε ολο το σπιτι (και στο κρεββατι σου) και μετα την "εκπαιδευση" στο κουτι. Νιωθει την αναγκη να σε βλεπει και να σε ακουμπαει οχι μονο τωρα που ειναι μικρος. Εσυ λειπεις πολλες ωρες οπως ανεφερες και εισαι η μονη του συντροφια για λιγο. Εαν του στερησεις συντροφια και χωρο ειναι πολυ ασχημο. Του μενει μονο οτι τον ταϊζεις.
Κυριως πρεπει να σκεφτεις οτι ο γατουλης θα μεγαλωσει και θα συνεχισει να θελει να κανει τα δικα του και απο πολλες αποψεις θα ειναι κουραστικος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ησυχασε πια Ντεκαντανς και μετα πες σ αυτο να ησυχασειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Πώς-ν...ας-με-επιτυχία-από-τις-πρώτες-στιγμές.219843/
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Έναν καλό γιατρό να τον ακούς σε ότι έχει σχέση με την υγεία, αλλά όχι στα υπόλοιπα. Πολλές φορές δίνουν λύσεις βολικές για σένα αλλά κακές για το ζώο.
Να θυμάσαι ότι γιατρός και μηχανικός αυτοκινήτων δεν διαφέρουν πολύ.
Επίσης νομίζω ότι το ψέκασμα γενικά στα ζώα είναι λίγο βάρβαρο, ειδικά για τις γάτες, φαντάζομαι ότι είναι σαν να τους ρίχνεις σφαλιάρα, με δεδομένη τη σχέση που έχουν με το νερό. Και ειδικά τις πρώτες μέρες στο σπίτι. Φαντάζεσαι τι θα γίνει άμα πας να τους κάνεις και μπάνιο;

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Επισης μπανιο αφου ζει μεσα στο σπιτι αρκει μια φορα το χρονο νομιζω (εαν το σπιτι ειναι καθαρο
). Για τις Περσικες λογω τριχας εχω ακουσει για συχνο βουρτσισμα.
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καταρχήν Γεια σας και ελπίζω να είσαστε όλοι καλά γιατί καιρό έχουμε να τα πούμε... Είχα πολύ δουλειά και μόλις προλάβαινα να μπω για λίγο να διαβάσω κανένα μήνυμα.. Λοιπόν στο θέμα του ύπνου ο Μολυβίξ μου που τώρα είναι 5 μηνών κάνει το απίστευτο... Όπως ξέρετε εγώ το βρήκα νεογέννητο το καλοκαίρι και το είχα μέσα σε ένα κουτί Α4. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας το είχαμε κλειστό. Ο Δημήτρης όταν καμμιά φορά νιαούριζε ενω δεν είχε κάποια ανάγκη δεν το έβγαζε για να μην κακομάθει.. Αυτά όταν ήταν μωρό. Έπειτα μια φορά, όταν περπατούσε πια κανονικά και αλώνιζε το σπίτι, το βράδυ τον κλείσαμε στο παιδικό δωμάτιο και δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου. Το κάναμε και το επόμενο βράδυ και τώρα κάθε βράδυ μόλις πέσουμε για ύπνο, βάζουμε και τον Μολυβίξ στο δωμάτιο του. Δεν κάνει τίποτα, καμμιά φασαρία και μια φορά που τον είχα πάρει στο μαγαζί και είχε ξεθεωθεί το καημένο με όλον τον κόσμο που είδε, κατα τις 11 μπήκε μόνος του στο δωμάτιο και την έπεσε. Αυτό ήταν περίεργο γιατί κατα τη διάρκεια της ημέρας την πέφτει όπου βρεί μέσα στο σπίτι αλλά μετά τις 10.00 το βράδύ μόνο στο δωμάτιο του.. Βολικό ε;

χριστινα
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πες τε μου βρε παιδιά, δεν είναι τελείως διαολάκια;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool