Μπανιάρισμα

Αν η γατούλα είναι βρόμικη από κάτι που δεν βγαίνει μόνο με το γλύψιμο , τότε χλιαρό νερό, hibitane, και ύστερα πιστολάκι είναι η λύση. Δεν είναι βάρβαρο καθόλου. Το δοκιμάζω στο δικό μου ψιψινάκι και δεν υπάρχει πρόβλημα. Αρκεί το νερό να μην τρέχει δυνατά, να φεύγει λίγο λίγο και να είναι χλιαρό! Αυτά :)
Αλλά θα συμφωνήσω ότι δεν είναι απαραίτητο το μπάνιο αν δεν έχει κάποια σοβαρή βρομιά, όπως π.χ. από κάποια χημική ουσία.
Οι γατούλες φημίζοντα για την καθαριότητά τους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω μια και μοναδικη φορα δοκιμασα να στεγνωσω την Χάνα με το πιστολακι,την πρωτη μερα που την ειχα βρει και επρεπε αναγκαστικα να καθαριστει και τοτε καταλαβα καλα τι θα πει υπταμενο γατι ;)...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω μια και μοναδικη φορα δοκιμασα να στεγνωσω την Χάνα με το πιστολακι,την πρωτη μερα που την ειχα βρει και επρεπε αναγκαστικα να καθαριστει και τοτε καταλαβα καλα τι θα πει υπταμενο γατι ;)...
:lol::lol::lol::lol:
Είδες ικανότητες που έχουν τα άτιμα; Αρκεί ένα στέγνωμα για να τις ανακαλύψεις!

Παιδιά εγώ τη προηγούμενη μου γατούλα την έκανα μια φορά το μήνα μπάνιο από πιτσιρίκι που την μαζέψαμε από τον δρόμο με σαμπουάν Κορρε!!:) Τώρα την Νεφέλη την έκανα αναγκαστικά μια φορά από τότε που τη πήραμε γιατί η κυρία αποφάσισε να πάει να κάτσει μεσα στις στάχτες του τζακιού!:| Της αγόρασα παιδικό σαμπουάν Johnson και την στέγνωσα με μια μεγάλη πετσέτα και της έβαλα ακόμα μια στεγνή πάνω στο σώμα του καλοριφέρ και κάθησε εκεί και γλύφτηκε σαν κυρία! ;)Άσε που φούντωσε η τρίχα και άσπρισε τελείως. :up:Την έκανα μόνη μου χωρίς βοήθεια και δεν είπε κυχ το χρυσό μου!!!:P

Οι κοντότριχες γάτες δεν έχουν ανάγκη από μπάνιο, εκτος βέβαια αν λερωθούν άσχημα. Οι μακρύτριχες όμως το θέλουν το μπανάκι τους...το τι κολλάει πάνω στις τρίχες δε λέγεται:cool:

Η Νεφέλη είναι κάτι ενδιάμεσο! 'Ολα τα καλά τα έχει ο μπαξές:D

Kαλησπέρα . Αλλο θέμα και αυτό με το μπάνιο. Την δική μας την pinta που την έχουμε από τον Αύγουστο και είναι περίπου 7 μηνών την κάναμε μόνο δύο φορές μπάνιο και με πολύ κόπο πολλές γρατζουνιές και πολύ στρες. Ο γιατρός μας είπε ότι δεν χρειάζεται μπάνιο μόνο καλό βουρτσισμα συχνα (δεν είναι μακρύτριχη κάτι ενδιάμεσο) Πάντως παρόλο που δεν την πλένουμε μυρίζει υπέροχα.. Ο γιος μου λέει ότι μυρίζει σαν σβήστρα....

Και τα δικά μου μυρίζουν πολύ ωραία!! (Επίσης χωρίς μπάνιο).
Τρελαίνομαι να τους δίνω φιλάκια και να μυρίζω τη "γατίλα" :inlove::inlove:

Και τα δικά μου μυρίζουν πολύ ωραία!! (Επίσης χωρίς μπάνιο).
Τρελαίνομαι να τους δίνω φιλάκια και να μυρίζω τη "γατίλα" :inlove::inlove:

όταν η μυρωδιά τους είναι η γατίλα είναι μία χαρά όταν μυρίζουν άλλα πράγματα είναι το ζόρι.....

Η πρώτη μου γάτα επίσης έκανε μπάνιο την φορά που έπεσε σε έναν τενεκέ με γράσα...

Ε!! όταν ήρθε στο σπίτι με κοιτούσε με ένα ύφος σαν να μου έλεγε κάνε κάτι μην έχεις την απαίτηση να το γλύψω εγώ αυτό το πράγμα από επάνω μου!!!! Όταν την έκανα μπάνιο και μετά ήταν μέσα στην τρελή χαρά της:up::up::up::up:

Το πουλάκι μου :inlove::inlove::inlove::inlove:

Δν το έχω επιχειρήσει καν ποτέ το μπανιάρισμα γιατί είμαι σίγουρη ότι από το μπάνιο θα βγω ή εγώ ζωντανή ή αυτή:lol:. Έτσι κι αλλιώς είναι πάντα πεντακάθαρη! Η μυρωδιά της Νεφέλης πάντως εμένα μου θυμίζει λούτρινο:P Τρελαίνομαι να χώνω τη μουσούδα μου στο τρίχωμα της και να τη μυρίζω! Μόνο τα σαλάκια της έχουν περίεργη μυρωδίτσα όπως και όλων φαντάζομαι. Όταν μου δαγκώνει τη μύτη μέχρι να πλυθώ μυρίζω τη γατοτροφίλα:mpliaks:

Χθες δοκίμασα μωρομάντηλα, έκοψα νυχάκια σκούπισα πατουσάκια και πωπό. Μια χαρά είμαστε. Τώρα που ανακάλυψα αυτά τα μαντηλάκια γιατί να τα μπανιάρω και να τα ταλαιπωρώ?

Είναι ασφαλή τα μωρομάντηλα για τις γάτες; Κι εγώ τέτοια χρησιμοποιώ αλλά δεν ξέρω αν πρέπει...:/:

Ναι , πράγματι έχει ρωτήσει κανείς κανέναν κτηνίατρο; Αν κάνει ακούγονται πολύ πρακτικά.

Ο Jack μου είναι μακρύτριχος (πολύ) και αλητάμπουρας (δηλαδή γυρνάει συνέχεια έξω) οπότε όπως καταλαβαίνετε ο καθαρισμός του όταν επιστρέφει σπίτι είναι επιτακτικός. Αυτό που κάνω είναι να τον χτενίζω καλά καλά για πααααααααάρα πολύ ώρα (του αρέσει πολύ) και να του πλένω τα πατουσάκια και την μουρίτσα με βρεγμένο μπαμπάκι. Εάν χρειάζεται χρησιμοποιώ αφρό ή ταλκ καθαρισμού (η οποία βοηθάει και στο ξεμπέρδεμα) για το σώμα. Για τα "ευαίσθητα" σημεία χρησιμοποιώ μωρομάντηλα μόνο.

Επίσης και την Γατάρα μου με αφρό την έπλενα αν και το είχε χρειαστεί ελάχιστες φορές στην ζωή της. Ήταν πάντα πεντακάθαρη και μεταξένια.

Πάντως από την εμπειρία μου ο αφρός δεν τα ενοχλεί. Αυτό που προσέχω μόνο μετά την εφαρμογή είναι να τον σκουπίζω καλά καλά και να τον απασχολώ με παιχνίδι για να μην γλειφτεί, όχι επειδή απαγορεύεται αλλά επειδή είμαι εγώ παράξενη με τα προϊόντα.

Την ψιψι την πλένω μόνο καλοκαίρια, βρέχω τα χέρια μου με νερό και τη χαϊδεύω αρκετές φορές,έτσι και την δροσίζω λιγάκι και φεύγουν και οι τριχούλες που έχουν πέσει!!!

Kι ότι είπες για ευαίσθητα σημεία Van Moufas. Εγώ ακόμα δεν τα έχω δει που είναι. Το πωπουδάκι βέβαια το είδα είναι ηλίου φαεινότερο από το πιπάκι τους δεν ξέρω που είναι ούτε πως είναι. Καθαρίζω με τα μαντηλάκια ή τα βρεγμένα πανάκια στο περίπου! Ιδιαίτερα του Χουχουδίτου που είναι πέρσης, ψυχή βαθειά!

Στα μακρύτριχα γατούλια άντε να βρεις αυτά τα σημεία... Ο Χουχουδίτος ο πέρσης είναι πολύ μανάρης όμως. Και ο δικός μου μακρύτριχος είναι αλλά Πρόπερσης...

Στα μακρύτριχα γατούλια άντε να βρεις αυτά τα σημεία... Ο Χουχουδίτος ο πέρσης είναι πολύ μανάρης όμως. Και ο δικός μου μακρύτριχος είναι αλλά Πρόπερσης...
:lol::lol::lol::lol:
Ταράτσας;;;

Το Van_Moufas βγαίνει από το μούφα βαν τουρκίας.

Tι μου λες!!!!! Μήνες τώρα ψάχνω μάταια μια Βαν Τουρκίας. Τον δικό σου που τον βρήκες???

----------------------------

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back