Μπλάκυ... 3 μήνες μετά...

avrilio

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα.
Ο ξεχωριστός Μπλακυ

Δείχνει ένα συνηθισμένο μαύρο σκυλί απ τα τόσα μαύρα που κυκλοφορούν κ δεν τα πολυσυμπαθούμε. Δείχνει τόσο «κοινή» φάτσα , όμως, σκύβει το κεφάλι του κ σε αποδέχεται όπως κι αν είσαι…Τον φωνάζεις με τ’ όνομα του κ πέφτει ανάσκελα γιατί νομίζει ότι θα του χαϊδέψεις την κοιλιά….Σε κοιτάζει κατάματα με το βελούδινο βλέμμα του κ θαρρείς πως λιγώνει μόλις σκύψεις κ τον χαϊδέψεις….Έτσι κι ακούσει το τόνο της φωνής σου χαϊδευτικό, κυλιέται κ ψάχνει τα χεριά σου για να κουρνιάσει, σε γλύφει απαλά, κουλουριάζεται σαν σε αγκαλιά…
Αυτός είναι ο Μπλακυ…..Με αστείρευτα αποθέματα τρυφερότητας κ συντροφικότητας, γυρεύει καταφύγιο στο ζεστό σου σπίτι….Ξέρει τι τον περιμένει εκεί έξω αργά η γρήγορα….Είδε τους γονείς κ τα αδέλφια του να πεθαίνουν από φόλες, γνώρισε το κρύο, την πείνα,, τον αναίτιο διωγμό….Σώθηκε χάρη στην αγάπη κ την προστασία του ανθρώπου που από μικρακι τον προστάτεψε και…..σε περιμένει.
Σε μια πανσιον βλέπει τις μέρες να γίνονται νύχτες…δεν κινδυνεύει πια από τις φόλες…το απαλό βελούδινο τρίχωμα του διψά γι το ανθρώπινο σου χάδι….
Είναι πολλά ήδη τα ζώα μες το σπίτι κ δεν μπορώ να τον κρατήσω, όμως ήδη ζηλεύω οποίον τον βάλει στη ζωή του κ μεγαλώσει μαζί του…
Είναι μόνο 9 μηνών κ δεν θα μεγαλώσει άλλο, ούτε θα σε προβληματίσει με τις «αντρικές του ανησυχίες» γιατί είναι κ στειρωμένος κ όμορφος κ με πιστή τρυφερότητα.
Τηλεφωνήστε μου για τον Μπλακυ στο 6945386096 η αν προτιματε το διαδικτυο στο olgapeyi@otenet.gr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• mp.JPG
    mp.JPG
    93,1 KB · Εμφανίσεις: 41
  • mp2.JPG
    mp2.JPG
    94,9 KB · Εμφανίσεις: 42
Είναι κουκλος!!!:inlove:
Αν δεν είχα τα 2 γατόνια και έμενα σε δικό μου σπίτι, σίγουρα θα εσπευδα! Δεν ξέρω, με κέρδισε! Μακάρι να έχει καλή τύχη....:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπλακυ.....3 μηνες μετα....

Αχ βρε Όλγα , αχ...
Πόσες προσευχές να κάνω, πόση θετική ενέργεια να στείλω για να ξημερώσει επιτέλους η μέρα που θα διαβάσω το μαγικό "υιοθετήθηκε'.

Έτοιμος κι ο Μπλάκυ εδώ.

σαιξπηρ...σ ευχαριστω που αναγνωριζεις το ποσο ξεχωριστος ειναι ο μπλακυ...δυστυχως ομως δεν βλεπουν με τα ματια σου οι "γονεις" που γυρευω γι αυτο το σπανιο πλασμα....μεχρις στιγμης κι εχω απορριψει 4 για το μπλακυ κ τον εχουν 2 απορριψει...βεβαια, οσοι ερχονται για τα σκυλια μου, με συγχαιρουν για την αριστη κατασταση τους...ομως δεν μ φτανει αυτο
Μουκελακο....να σαι καλα για οσα εχεις κανει....παντως δεν υπαρχουν σχολια στο μπλογκ σου.......εν αναμονη των καταλληλων γονιων...Καλη ανασταση σε ολους!!!

το μελαγχολικο γλυκο μου παλικαρι, αυτο το τοσο ξεχωριστο πλασμα, μια ολγα απο ν.κοσμο που μου τον ζητησε δεν της τον εδωσα γιατι δεν ηθελε να περναω καπου καπου να τον βλεπω......Αν ολα πανε καλα κι υιοθετηθει ο ρουντακος, θα μεινει μονος....Ακους κατερινα κι αμαλια????θα μεινει μοναχο του το εβενινο βελουδινο πλασμα........

ολγα κι εγω που πηρα απο μια γαματη τυπισσα την κουβα μου ετσι και μου ελεγε οτι θα μου στρωτζωνεται για να την βλεπει ΟΧΙ θα της ελεγα, δεν ειμαι πολυ της ναθρωπινης εαφης και γενικα δεν τα παω καλα με τους ανθρωπους ...
αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν ειμαι καλη μαμα για την Κουβα...
σκεψου το λιγο, ολοι εχουμε τις λιξες μας...ωστοσο της στελνω φωτο και βιντεακια με το κουβι να χαζοχαιρετε .....:P

καλα...εισαι απιστευτη...μπορει να ηταν σαν εσενα...τι να κανουμε κατερινακι???εγω ειμαι το αντιθετο απο σενα...ειμαι της ανθρωπινης επαφης κ της ανθρωπινης σχεσης...οποτε...μια τετοια μαμα θα ηθελα για τα παλικαρια μου τα μοσχοαναθρεμμενα....(δεν σου θυμιζω κατι απο νοτα????)

ο ξεχωριστος Μπλακυ...η εβενινη βελουδινη ομορφια με το μελαγχολικο βλεμμα....το κουταβι που μαζι με το mycat σωσαμε απο την πεντελη......ο αχωριστος συντροφος του ρουντυ..........
Υ Ι Ο Θ Ε Τ Η Θ Η Κ Ε !!!!!!!!!ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ που ειχε ερθει για το Ρουντυ!!!!!
Το σαββατο το μαναρακι μου θα βρισκεται στο νεο του σπιτι!!!στην Ηλιουπολη κ θα κανει κ διακοπες στη σαρωνιδα!!!!!
Τετοιο καλο ανθρωπο...ουτε στα ονειρα μου!!!ναναι καλα η φιλοζωικη ηλιουπολης που μ τον βρηκε!!!!γι αυτο κ του προτεινα κα τον επεισα να ζησει μαζι με το μπλακυ που του ταιριαζει περισσοτερο στο χαρακτηρα....(εμ τα "γαλονια"στη ψυχολογια τι τα εχουμε!!!!!!)
Δεν ειμαι χαρουμενη...ΠΕΤΑΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!

τελειο νεο..μετα το χαμο του ατιθασου σουσι....
επιτελους και κατι καλο οποτε ..η αλμα και ο μπλακυ υιοθετηθηκαν...εμεινε ο ρουντυ???

κατερινακι μου...εμεινε ο ρουντακος...κι απο το σαββατο θα ειναι μοναχος τους....αντε!!!ειμαστε στη τελικη ευθεια.....αντε να ειναι καλοτυχος ο κουκλαρος....ειναι ερωτευσιμος ο ατιμουλης...ομως θελει ανθρωπο βαρβατο κ με πυγμη ο χαζοκουταβος μας.....Παντως ο κυρ σπυρος....ειναι θεοσταλτο δωρο απο την αδικοχαμενη Λιμπερτυ!!!

αντε μακαρι ρε γμτ....να συμβει και κατι καλο για τον ρουντακο ...!!!!
αν και να σου πω την αμαρτια μου η εννοια μου ηταν στον μπλακυ που ειχε ψυχοπλακωθει.....
ο ρουντη είναι δυναμη..
ετσι κι αλλιως δεν νομιζω να περιμένει πολυ...συντομα θα ερθει μπαμπακας και για αυτον!!!:rolleyes:

δε σου κρυβψ οτι κι ργω τον μπλακυ ειχα εγνοια..κ μαλιστα χοντρη......ειχε ψυχοπλακωθει σε βαθμο κακουργηματος....ομως, επιτελους...ανασταση για τον εβενινο θησαυρο!!!!

Μπράβο για τον Μπλάκυ, αντε να μαθουμε και τα καλα νεα του Ρουντακου σύντομα εεε??:)

απιστευτο....εστειλες μηνυμα τη στιγμη που σκεφτομουν "χαθηκε αυτη η ψυχη...μας ξεχασε"...συμπτωση?μακαρι να πιασει η ευχη σου...παρολιγο συμπεθερα....

απιστευτο κι ομως αληθινο!!!!τελικα, ο μπλακυ παραμενει στη πανσιον κι υιοθετειται ο ρουντυ....σηριαλ εγινε αυτη η υιοθεσια!!!!!
κατερινα.......ο μαυρος πριγκηπας παραμενει...ο χαζοκουταβος το σαββατο παει ηλιουπολη....ο κυρ σπυρος θελει ρουντυ!!!!

Άντε θα έρθει και η σειρά του μαυρούλη σύντομα!

σ ευχαριστω μουκελακο κ μακαρι να βρει σπιτι ο μαυρος μου πριγκηπας......
Δυστυχώς ο καλός μας Μαύρος Πρίγκιπας είναι ακόμη διαθέσιμος... και δυστυχώς πλέον μόνος..., επειδή ο καλός του φίλος και σύντροφος Ρούντυ με τον οποίο ζούσαν παρεούλα υιοθετήθηκε!!!

Χαιρόμαι πολύ βέβαια για τον γλυκύτατο Ρουντάκο που βρήκε σπιτάκι και μπαμπά να τον λατρεύει και να του δώσει την αγάπη, την στοργή και την φροντίδα που αξίζει, αλλά τώρα θαθελα περισσότερο από ποτέ, να βρει μια αγκαλίτσα για να κουρνιάσει και αυτό το υπέροχο ευγενικό πλάσμα, που δεν χαρακτηρίστηκε τυχαία Πρίγκιπας...!!!
icon_no.gif

φιλες κ φιλοι του σαιτ......ρψτειστε για ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ του μπλακυ
Με φιλοξενιες σε φιλους φιλων εχω υιοθετησει τα 2 απο τα 4 σκυλια μου κι ειναι ενθουσιασμενοι....οποιος φιλοξενησε δικο μου σκυλι...μετα απο λιγες μερες το ζητα για υιοθεσια....λενε οτι ειναι σκυλια που εχουν τον καλο μου χαρακτηρα!!!(αυτοπαινευομαι η μου φαινεται????)
Η φιλοξενια για το μπλακυ πλεον σχεδον ειναι επιτακτικη αναγκη, γιατι εχει μελαγχολησει στη πανσιον 3 μηνες.τωρα..το μαναρακι μου, το μεγαλωμενο με χαδια σα γατονι.....πως θα μεινει ολομοναχο??????
χαρα για το παλικαρι μου το ρουντυ, αγωνια για τον πριγκηπα μου το μπλακυ....

τελικα...ρουντυ κ μπλακυ ακομα μαζι.....σημερα κλεινουν 4 μηνες....120 μερες στη πανσιον υα παλικαρια μου....τοσος αγωνας κι ακομα περιμενουν......

Λυπαμαι πολυ Ολγα:(. Ολα τα σκυλακια σου ειναι τελεια,αλλα ο Ρουντακος θεωρω οτι ειναι το κατι αλλο!!!!Αντε να φυγει απο την αφιλοξενη πανσιον:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back