avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δείχνει ένα συνηθισμένο μαύρο σκυλί απ τα τόσα μαύρα που κυκλοφορούν κ δεν τα πολυσυμπαθούμε. Δείχνει τόσο «κοινή» φάτσα , όμως, σκύβει το κεφάλι του κ σε αποδέχεται όπως κι αν είσαι…Τον φωνάζεις με τ’ όνομα του κ πέφτει ανάσκελα γιατί νομίζει ότι θα του χαϊδέψεις την κοιλιά….Σε κοιτάζει κατάματα με το βελούδινο βλέμμα του κ θαρρείς πως λιγώνει μόλις σκύψεις κ τον χαϊδέψεις….Έτσι κι ακούσει το τόνο της φωνής σου χαϊδευτικό, κυλιέται κ ψάχνει τα χεριά σου για να κουρνιάσει, σε γλύφει απαλά, κουλουριάζεται σαν σε αγκαλιά…
Αυτός είναι ο Μπλακυ…..Με αστείρευτα αποθέματα τρυφερότητας κ συντροφικότητας, γυρεύει καταφύγιο στο ζεστό σου σπίτι….Ξέρει τι τον περιμένει εκεί έξω αργά η γρήγορα….Είδε τους γονείς κ τα αδέλφια του να πεθαίνουν από φόλες, γνώρισε το κρύο, την πείνα,, τον αναίτιο διωγμό….Σώθηκε χάρη στην αγάπη κ την προστασία του ανθρώπου που από μικρακι τον προστάτεψε και…..σε περιμένει.
Σε μια πανσιον βλέπει τις μέρες να γίνονται νύχτες…δεν κινδυνεύει πια από τις φόλες…το απαλό βελούδινο τρίχωμα του διψά γι το ανθρώπινο σου χάδι….
Είναι πολλά ήδη τα ζώα μες το σπίτι κ δεν μπορώ να τον κρατήσω, όμως ήδη ζηλεύω οποίον τον βάλει στη ζωή του κ μεγαλώσει μαζί του…
Είναι μόνο 9 μηνών κ δεν θα μεγαλώσει άλλο, ούτε θα σε προβληματίσει με τις «αντρικές του ανησυχίες» γιατί είναι κ στειρωμένος κ όμορφος κ με πιστή τρυφερότητα.
Τηλεφωνήστε μου για τον Μπλακυ στο 6945386096 η αν προτιματε το διαδικτυο στο olgapeyi@otenet.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Shakespeare
Δραστήριο μέλος

Αν δεν είχα τα 2 γατόνια και έμενα σε δικό μου σπίτι, σίγουρα θα εσπευδα! Δεν ξέρω, με κέρδισε! Μακάρι να έχει καλή τύχη....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Αχ βρε Όλγα , αχ...
Πόσες προσευχές να κάνω, πόση θετική ενέργεια να στείλω για να ξημερώσει επιτέλους η μέρα που θα διαβάσω το μαγικό "υιοθετήθηκε'.
moukelis
Επιφανές μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μουκελακο....να σαι καλα για οσα εχεις κανει....παντως δεν υπαρχουν σχολια στο μπλογκ σου.......εν αναμονη των καταλληλων γονιων...Καλη ανασταση σε ολους!!!
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν ειμαι καλη μαμα για την Κουβα...
σκεψου το λιγο, ολοι εχουμε τις λιξες μας...ωστοσο της στελνω φωτο και βιντεακια με το κουβι να χαζοχαιρετε .....

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υ Ι Ο Θ Ε Τ Η Θ Η Κ Ε !!!!!!!!!ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ που ειχε ερθει για το Ρουντυ!!!!!
Το σαββατο το μαναρακι μου θα βρισκεται στο νεο του σπιτι!!!στην Ηλιουπολη κ θα κανει κ διακοπες στη σαρωνιδα!!!!!
Τετοιο καλο ανθρωπο...ουτε στα ονειρα μου!!!ναναι καλα η φιλοζωικη ηλιουπολης που μ τον βρηκε!!!!γι αυτο κ του προτεινα κα τον επεισα να ζησει μαζι με το μπλακυ που του ταιριαζει περισσοτερο στο χαρακτηρα....(εμ τα "γαλονια"στη ψυχολογια τι τα εχουμε!!!!!!)
Δεν ειμαι χαρουμενη...ΠΕΤΑΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!
Havana
Διάσημο μέλος
επιτελους και κατι καλο οποτε ..η αλμα και ο μπλακυ υιοθετηθηκαν...εμεινε ο ρουντυ???
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
αν και να σου πω την αμαρτια μου η εννοια μου ηταν στον μπλακυ που ειχε ψυχοπλακωθει.....
ο ρουντη είναι δυναμη..
ετσι κι αλλιως δεν νομιζω να περιμένει πολυ...συντομα θα ερθει μπαμπακας και για αυτον!!!

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
κατερινα.......ο μαυρος πριγκηπας παραμενει...ο χαζοκουταβος το σαββατο παει ηλιουπολη....ο κυρ σπυρος θελει ρουντυ!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχώς ο καλός μας Μαύρος Πρίγκιπας είναι ακόμη διαθέσιμος... και δυστυχώς πλέον μόνος..., επειδή ο καλός του φίλος και σύντροφος Ρούντυ με τον οποίο ζούσαν παρεούλα υιοθετήθηκε!!!
Χαιρόμαι πολύ βέβαια για τον γλυκύτατο Ρουντάκο που βρήκε σπιτάκι και μπαμπά να τον λατρεύει και να του δώσει την αγάπη, την στοργή και την φροντίδα που αξίζει, αλλά τώρα θαθελα περισσότερο από ποτέ, να βρει μια αγκαλίτσα για να κουρνιάσει και αυτό το υπέροχο ευγενικό πλάσμα, που δεν χαρακτηρίστηκε τυχαία Πρίγκιπας...!!!
φιλες κ φιλοι του σαιτ......ρψτειστε για ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ του μπλακυ
Με φιλοξενιες σε φιλους φιλων εχω υιοθετησει τα 2 απο τα 4 σκυλια μου κι ειναι ενθουσιασμενοι....οποιος φιλοξενησε δικο μου σκυλι...μετα απο λιγες μερες το ζητα για υιοθεσια....λενε οτι ειναι σκυλια που εχουν τον καλο μου χαρακτηρα!!!(αυτοπαινευομαι η μου φαινεται????)
Η φιλοξενια για το μπλακυ πλεον σχεδον ειναι επιτακτικη αναγκη, γιατι εχει μελαγχολησει στη πανσιον 3 μηνες.τωρα..το μαναρακι μου, το μεγαλωμενο με χαδια σα γατονι.....πως θα μεινει ολομοναχο??????
χαρα για το παλικαρι μου το ρουντυ, αγωνια για τον πριγκηπα μου το μπλακυ....
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
. Ολα τα σκυλακια σου ειναι τελεια,αλλα ο Ρουντακος θεωρω οτι ειναι το κατι αλλο!!!!Αντε να φυγει απο την αφιλοξενη πανσιον
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool