Μπορεί να με βλάψει η γάτα μου;

Ευχαριστώ... Μάλλον όμως θα πρέπει να ξεκινήσω με τη στείρωση του Φάνη... Είναι το πιο προφανές...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε, ναι, αν την ενοχλεί οπως λες ειναι φυσικό να βγάζει τον εκνευρισμό στους γύρω της.
Νομίζω Τάρα ολα θα πάνε καλά με την γατούλα. Μην απογοητεύεσαι. Και στο λέω εγώ που έχω περάσει μεγάλες στενοχώριες με τον Ραούλ. Απλά ψάξτο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον όμως θα πρέπει να ξεκινήσω με τη στείρωση του Φάνη... Είναι το πιο προφανές...
Συμφωνώ! :)

δοκιμάστε Rescue Remedy στο νεράκι της. Δεν το έχουν ολα τα φαρμακεια και ειναι ακριβούτσικο αλλά υποτίθεται οτι βοηθάει ανθρώπους και ζωάκια να αντιμετωπίζουν το στρες. Ειναι καθαρά φυτικό και ακίνδυνο.

Είναι σκεύασμα για ανθρώπους ή κτηνιατρικό? Περίπου πόσο κοστίζει?

Για ανθρώπους, αλλά στο ιντερνετ που το έψαξα το προτείνουν και για γατούλες σε θέματα επιθετικότητας.
Εγώ του το δινω χρόνια. Δεν εχω απόδειξη οτι αυτο τον έχει βοηθήσει στο να βελτιωθεί, αλλά το μονο σίγουρο που διαπίστωσα ειναι οτι του έφτιαξε το τρίχωμα.
Νομιζω οτι στοιχιζει γυρω στο 8-10 ευρω το μπουκαλάκι. Αλλά εμένα μου κρατάει μήνες καθώς βάζω 3-4 σταγόνες στο νεράκι του.
Ειναι ακίνδυνο σκεύασμα, αντίστοιχο με τα ανθο-ιάματα Μπαχ. Νομίζω οτι δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Ευχαριστώ! Θα το ψάξω στο φαρμακείο... Εχει πρόβλημα και με το τρίχωμα, οπότε κάποιο καλό, δε μπορεί, θα το κάνει!!

Δεν έχεις να χάσεις κάτι.
Ψάξε ομως και στα αγγλικά στο νετ. Παλιότερα είχα βρει αρκετά πράγματα για την επιθετικότητα στις γάτες.
Βέβαια τίποτα δεν με είχε βοηθήσει στην περίπτωση του Ραουλ, εκτός απο το rescue remedy, ίσως...

Πάντως το ότι υπάρχει μη στειρωμένος αρσενικός στο σπίτι πιστεύω ότι είναι πολυ σημαντικός παράγοντας....Στην προηγούμενη γάτα που είχα υπήρχε ένα αρσενικό γατάκι που με διεκδικούσε πολύ η Νεφέλη παρότι ήταν μία πολύ ήρεμη γάτα, όσο καιρό ήταν ο μικρός στο σπίτι μέχρι να τον πάρει αυτός που τον ήθελε η γάτα μου ήτανε μακρυά μου δεν ήθελε πολλά πολλά χαδια και ούτε καθότανε στα μέρη που της άρεσαν.....προσπαθούσα να την πλησιάσω και δεν ήθελε όπως πριν και ενώ ήταν πολύ τρυφερή μανούλα έδειχνε ενοχλημένη με τα γατάκια της μέσα στο σπίτι...ο γιατρός μου είπε πως μόλις φύγουν τα μικρά θα είναι πάλι εντάξει και έτσι και έγινε. Και μετά που έφυγε είδικά αυτό το γατάκι όλα γυρισαν ξανά στο φυσιολογικό τους......

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back