Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Νομίζω Τάρα ολα θα πάνε καλά με την γατούλα. Μην απογοητεύεσαι. Και στο λέω εγώ που έχω περάσει μεγάλες στενοχώριες με τον Ραούλ. Απλά ψάξτο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ!Μάλλον όμως θα πρέπει να ξεκινήσω με τη στείρωση του Φάνη... Είναι το πιο προφανές...

Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
δοκιμάστε Rescue Remedy στο νεράκι της. Δεν το έχουν ολα τα φαρμακεια και ειναι ακριβούτσικο αλλά υποτίθεται οτι βοηθάει ανθρώπους και ζωάκια να αντιμετωπίζουν το στρες. Ειναι καθαρά φυτικό και ακίνδυνο.
Είναι σκεύασμα για ανθρώπους ή κτηνιατρικό? Περίπου πόσο κοστίζει?
drusilia
Διάσημο μέλος
Εγώ του το δινω χρόνια. Δεν εχω απόδειξη οτι αυτο τον έχει βοηθήσει στο να βελτιωθεί, αλλά το μονο σίγουρο που διαπίστωσα ειναι οτι του έφτιαξε το τρίχωμα.
Νομιζω οτι στοιχιζει γυρω στο 8-10 ευρω το μπουκαλάκι. Αλλά εμένα μου κρατάει μήνες καθώς βάζω 3-4 σταγόνες στο νεράκι του.
Ειναι ακίνδυνο σκεύασμα, αντίστοιχο με τα ανθο-ιάματα Μπαχ. Νομίζω οτι δεν έχεις να χάσεις κάτι.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Ψάξε ομως και στα αγγλικά στο νετ. Παλιότερα είχα βρει αρκετά πράγματα για την επιθετικότητα στις γάτες.
Βέβαια τίποτα δεν με είχε βοηθήσει στην περίπτωση του Ραουλ, εκτός απο το rescue remedy, ίσως...
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum