Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
επισης ειμαι της αποψης να υπαρχουν συνεργαζομενοι κτηνιατροι κι οχι απλα ενας.δυστυχως τα μελη του φορουμ μενουν μακρυα το ενα απο το αλλο,οποτε φανταστειτε να πρεπει να πανε για να βρουν τον κτηνιατρο στην αλλη ακρη της Αθηνας(ειδικα αν καποιοι δεν εχουν και μεταφορικο μεσο).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δίκιο έχεις , απλά αν δεν δώσουμε κίνητρα πάντα θα μας παραγκωνίζουν!Δυστυχώςμου φαινεται πολυ δυσκολο να ιδρυθει σωματειο με στανταρ κτηνιατρικο χωρο δικο μας.θα'ναι δυσκολο να παρεχουμε σε μηνιαια βαση το μισθο του κτηνιατρου.
επισης ειμαι της αποψης να υπαρχουν συνεργαζομενοι κτηνιατροι κι οχι απλα ενας.δυστυχως τα μελη του φορουμ μενουν μακρυα το ενα απο το αλλο,οποτε φανταστειτε να πρεπει να πανε για να βρουν τον κτηνιατρο στην αλλη ακρη της Αθηνας(ειδικα αν καποιοι δεν εχουν και μεταφορικο μεσο).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα για την πρόταση της Σοφίας, να συνεργαζόμαστε με κάποιο γιατρό και να του δίνουμε πάγια κάθε μήνα κάποια χρήματα, μου φαινεται καλή ιδέα, αλλά συμφωνώ με τη Μάριελ ότι ίσως για κάποιους να μην είναι βολικό.
Εχω να προτείνω το εξής, μια πρόταση συνδυάζοντας τα παραπάνω. Ας ρωτήσουμε όσοι θελουμε και μπορούμε τους γιατρούς μας καταρχήν αν θα τους ενδιέφερε να βοηθήσουν και τι καλύτερες τιμές θα μπορούσαν να μας κάνουν. Ας δουμε και περίπου τι περιστατικά μπορεί να τύχουν σε ένα μήνα πχ (αν και αυτά δεν είναι στανταρ, ένα μήνα μπορεί να τύχουν 10 και τον άλλο τίποτα, αλλά να έχουμε πάνω κάτω μια ιδέα) και ας κάνουμε αυτό που λέει η Σοφία με περισσότερους από 1 κτηνιατρους.
Τώρα όσον αφορά στα περιστατικά της επαρχίας, νομίζω εκεί μόνο ανα περίπτωση μπορούμε να δρασουμε.
Hook
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ προσωπικά είμαι σε Σωματείο γιατί είδα πως έτσι μόνο μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα σε πιο μεγάλη κλίμακα και να βοηθήσεις περισσότερα ζώα. Πάντως, το να στηθεί ένα Σωματείο απαιτεί πολλή δουλειά και καλύτερα να το αποφύγετε για την ώρα.
Μία ιδέα (απλώς την παραθέτω, εσείς κρίνετε αν σας βολεύει και πώς μπορείτε στην πράξη να τη διαμορφώσετε):
Κάποια μέλη μας έχουν σχηματίσει ομάδες ανά γειτονιά. Π.χ. στο Ναυαρίνο βάζουν όλοι ένα ποσό κάθε μήνα και με αυτά φροντίζουν τα αδέσποτα. Αν κάποιος δει ένα ζώο άρρωστο το πηγαίνει στον κτηνίατρο και ενημερώνει μετά τους υπόλοιπους. Βέβαια, γνωρίζονται μεταξύ τους και υπάρχει εμπιστοσύνη. Σε άλλη περίπτωση, στη Χαριλάου, οι κυρίες που ταίζουν τις γάτες αποφάσισαν να τις στειρώσουν από κοινού. Πιάνουν τα ζώα, η μία που έχει πείρα και αυτοκίνητο τα πάει στον κτηνίατρο και μετά μοιράζονται το κόστος.
Αν χρειαστείτε βοήθεια στα διαδικαστικά, σε ότι αποφασίσετε να κάνετε, πολύ θα χαρώ να βοηθήσω. Αλλά επειδή έχω πολύ λίγο χρόνο και μπορεί να μη δω ένα ποστ για μέρες, καλύτερα στείλτε μου ΠΜ ή e-mail!
ladycat
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Με καταθεση σε λογαριασμο?
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ας βοηθήσουμε και στο οικονομικόκαι στο να βρουν σπίτι τα γατάκια. Τη Δευτερα θα περάσω απότον κτηνίατρό μου και θα του ζητήσω αν γινεται να βάλω αφισάκια με φωτο μηπως βρεθεί κάποιος που ενδιαφέρεται. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε όλοι?Εγώ είμαι μέσα αν και νομίζω ότι το πρόβλημα της Σοφίας, όπως και της Φρόσως δεν είναι το οικονομικό, όχι μόνο τουλάχιστον, αλλά στο τι θα κάνουν τα γατάκια![]()
Αυτό το συζητάμε. Νομίζω αν ανοίξουμε ένα λογαριασμό με 5-6 όσα θέλετε όνοματα και βάζουμε εκεί χρήματα είναι μια καλή ιδέα. Τι λέτε?Πως θα δινουμε τα χρηματα?
Με καταθεση σε λογαριασμο?
ladycat
Διάσημο μέλος
οσο για τα λεφτα νομιζω οτι θα μπορουσαμε να τα μαζευουμε κ να τα πηγαινουμε στο γιατρο
Σκεφτομουν ακριβως αυτο:λογαριασμο οπου καταθετουμε χρηματα.
Το θεμα ειναι και σε ποιανων τα ονοματα(δεν το λεω απο θεμα εμπιστοσυνης, προς θεου) αλλα για να φτανουν τα χρηματα σε αυτους που τα χρειαζονται αμεσα.
το προβλημα τωρα πλεον ειναι να βρει ενα σπιτι ο γατουλης γιατι δεν μπορει να μεινει στο δρομο εαν μπορεσοω κ δωσω τον ποκυ τοτε θα τον κρατησω εγω αντε να κανω πετρα κ την καρδια μου οσο κ αν δεν το θελω κ να δωσω κ την πατουνα για να μπορεσω να τον εχω μεσα στο σπιτι γιατι ειναι αληθεια κανεις δεν θα ηθελε εναν κουτσο γατο
οσο για τα λεφτα νομιζω οτι θα μπορουσαμε να τα μαζευουμε κ να τα πηγαινουμε στο γιατρο
Οχι να δωσεις την πατουνααααα.....
Ενα πανω, ενα κκατω, ποια η διαφορα?
Αν δεν βρεις κατι, τον κηπο μου τον ξερεις οτι ειναι διαθεσιμος.Δυστυχως μονο ο κηπος...

ladycat
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Οχι να δωσεις την πατουνααααα.....
Ενα πανω, ενα κκατω, ποια η διαφορα?
Αν δεν βρεις κατι, τον κηπο μου τον ξερεις οτι ειναι διαθεσιμος.Δυστυχως μονο ο κηπος...![]()
σε ευχαριστω ααρδελακη μου απλα καντε μια ευχη να παρουν αυριο τον ποκυ σε σπιτι οποτε θα μου εχει φυγει ενα αγχος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Ενημερωσέ μας για το θέμα του ποκυ. Μακαρι να υιοθετηθεί. Και μετά αν τελικά δεν βρεθεί κάποιος για τον φελιξ και σου μείνει, αναλαμβάνουμε εκ περιτροπης κάποια απο τα εξοδα του (τροφη εμβολια περιθαλψη)..
Συμφωνώ παιδιά με το θέμα του λογαριασμού. Αλλωστε δεν νομιζω να τίθεται θέμα εμπιστοσύνης. Θα υπάρχουν όλα τα στοιχεια μας και θα δωθούν σε όλους οσους λαβουν μέρος σ'αυτή την κίνηση.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool