χριστινα
Διάσημο μέλος
Πέρυσι το Πάσχα, περπατώντας στο δρόμο άκουσα μια γάτα να κλαίει. Εψαξα και την εντόπισα στο 2ο όροφο μιας οικοδομής. Τι ισόγειο και ο πρώτος ήταν κατοικίσιμα, αλλά ο δεύτερος δεν ηταν αποπερατωμένος. Θεωρησα λοιπόν πως μάλλον εγκλωβισμένη ήταν κι αρχισα να ψάχνω λύση όταν βγήκανε 2 "κύριοι" με μια κούτα γεμάτη γατακια περίπου 15 - 20 ημερων. Πρέπει να ήταν 6,7 γατάκια. Οταν ρωτησα τι συμβαινει είπαν (και κάπως επιθετικα) πως τους ενοχλούν τα γατακια που γεννησε η γατα και τα παιρνουν να τα πετάξουν. Γι' αυτό εκλαιγε η καημένη
Εγώ τοτε ημουν σε πληρη αδυναμία να τα αναλάβω (ειχα ηδη άλλα 4 που ειχα βρει πεταμένα σε μια τσάντα 4,5 ημερων) αλλά τους ειπα πως θα πεθανουν και ειναι πολύ μικρα. Απάντηση να μην ασχολούμαι αφού δεν τα θέλω. Πήρα 1 να σωθεί εστω αυτο.... Δεν τα καταφερα...
Αναρωτιεμαι από τότε.... Νομικά μπορούσα να κάνω κάτι; Τι επρεπε να κάνω;; Να παίξω ξύλο (Και να τις φάω);;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης, θα μπορούσες να τα δώσεις σε κάποιο φιλοζωϊκό σωματείο...
Στην ουσία, τα γατάκια είχαν λίγες πιθανότητες να ζήσουν χωρίς την μανούλα τους...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
και στη φιλοζωική πο ειχα ρωτησει κάποτε μου ειχαν πει πως δεν αναλαμβανουν ζωα εκτός αθηνας....
Την αστυνομία θα επρεπε να παρω ίσως που μάλλον θα με αγνούσε λόγω ημέρας.....
Τι να πω..... Κρίμα. Ισως αξιζε να παιξω ξύλο, ηταν ευγενικός ο σκοπός!!!
Το μόνο που μπορώ να πω ειναι πως χαιρομαι που σας εχω βρει και που δεν νιωθω μόνη πια (και η πληροφόρηση και οι συμβουλές είναι άκρως σημαντικές!!!!!)
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Δυστυχως, δεν μπορουμε σε ολες τις περιοδους της ζωης μας να μπορουμε να βοηθαμε τα ζωακια.
Αλλοτε για λογους οικομικους, οικογενιακους, ψυχολογικους...
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
1) να τους δειρεις 2)να τους ριξεις φολα μεσα στον καφε που θα κερνουσες 3)εφοσον τους ενοχλουσαν τα γατακια
(απορω πως) να εφευγαν απο εκει και να αφηναν ησυχη τη γατα με τα μωρα..........4)να μπορουσες να επαιρνες τη γατα με τα μωρα
εκτος απο ασφαλεια να ειχαν και αγαπηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε παιδιά πως θα γίνουν αυτά; Ειδικά το δεύτερο…Και άντε το έκανε… πού θα κατέληγε;τι θα μπορουσες να κανεις1) να τους δειρεις 2)να τους ριξεις φολα μεσα στον καφε που θα κερνουσες
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Το μεγαλύτερο πρόβλημα (και για τον ευατό μου το λέω) είναι η άγνοια: δεν ξέρουμε πώς να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση ούτε πού να απευθυνθούμε. Προτού μπω σε αυτό το σάιτ, δεν είχα ιδέα για το πώς αντιμετωπίζουμε ένα αδέσποτο, δεν είχα καν φανταστεί τι ανάγκες έχουν τα ζώα εν γένει.
Ευτυχώς, τώρα υπάρχουν τρόποι να πληροφορηθούμε, ώστε να ξέρουμε τι να κάνουμε την επόμενη φορά. (ένα μικρό ελπιδοφόρο μήνυμα)
χριστινα
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool