Μωρά γατάκια ψάχνουν φιλοξενία

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Claire Rentfield

Επιφανές μέλος

Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
Παιδια βοηθεια, βρηκα 6 γατακια μωρα απεναντι απο το σπιτι μου, ουτε κουτα τους ειχαν ουτε τιποτα, ετσι τα παρατησαν.
Χρειαζομαι βοηθεια για να μεγαλωσουν δεν μπορω να τα φροντισω και τα 6 μονη μου, εχω δικα μου γατια και μαλιστα η μεγαλη μου ειναι και αρρωστη. Εχω και τον τυφλο και κουφο γατουλη που φιλοξενω και δεν εχω που να τα βαλω.
Πρεπει να βρεθουν σπιτακια φιλοξενιας, ή μια γατουλα να τα θηλασει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολύ λυπάμαι:( Βάσω πόσο περίπου είναι σε ηλικία τα μικρούλια;; γνωρίζεις;; και απ' αυτά πόσα θηλυκά και πόσα αρσενικά;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τωρα ειναι πεντε γατακια, πηρε το ενα μια κοπελα απο την περιοχη μου που ηθελε μωρο γατακι. Βαζω μια φωτο που εβγαλα χθες βραδυ και θα λεω για το καθενα.
P3290002.jpg

Η κοπελα λοιπον πηρε το σκουρο κεφαλακι που φαινεται στη μεση. Αυτο που εχει γυρισμενο το κεφαλακι και κοιταζει ειναι αγορακι σαν τον Κοναν στα χρωματα περιπου, μονο που το ενα χερακι του εχει γαντακι και το αλλο εχει μανικακι λευκο.
Υπαρχει μεσα-μεσα ενα ταρταρουγακι με λευκες λεπτομερειες που λογικα ειναι κοριτσακι. Ενα ξανθουλι που φαινεται αριστερα, εχει και λευκο και μαλλον ειναι κοριτσακι. Τελος υπαρχουν δυο λευκογκριζα με περισσοτερο λευκο που δεν εχω ιδεα τι ειναι.
Οσο για την ηλικια τους, πρεπει να ειναι τουλαχιστον μιας εβδομαδας μιας και εχουν ανοιξει τα ματακια τους και μαλλον μικροτερα απο δυο εβδομαδων, τα υπολογιζω να ειναι δεκα ημερων.
Περισσοτερα θα ξερω μετα τις 14,30 που θα ερθει η κτηνιατρος και θα τα δει.

Είναι όλα τους κουκλάκια!!! Θυμάμαι από τα δικά μου που είχα βρει ότι όταν έχουν ανοίξει τα ματάκια τους είναι από 7 έως 12 ημερών. Οπότε μάλλον έχεις πέσει μέσα!! τα καλά μου μωρέ πως τα βρήκες;; πεταμένα σε κάδο;
Μου αρέσουν όλα αλλά δεν ξέρω αυτό εκεί το ταρταρουγάκι πιο πολύ....:redface:
Μακάρι να βρουν όλα ένα υπέροχο σπιτάκι. Μέχρι τότε Βασούλα υπομονή....θέλουν πολύ φροντίδα τώρα που είναι μωράκια. Κατά καιρούς βλέπουμε που θέλουν κάποιοι μωρά γατάκια...για να δούμε όλο και κάποιοι θα θέλουν μωράκια!!!

Ναι μωρέ τα γλυκάκια μου.... Να είναι καλότυχα, γίνεται; Όλα τα γατάκια και τα πλασματάκια του κόσμου; :(

Αχ Κατερινα μου και εμενα το ταρταρουγακι μου αρεσει περισσοτερο και το ξανθουλι. Το ταρταρουγακι δε, εχει τα πιο απιστευτα χρωματα και σε συνδυασμο με τα λευκα γαντακια που εχει ειναι απιστευτο μωρο.:redface:

Μου αρέσουν και μένα αυτά που λες το πορτοκαλάκι και το ταρταρουγάκι....αχ τι όμορφα που είναι....Βάσω βάλε κι άλλες φωτογραφίες μόλις μπορέσεις.....:whistle:

ετσι οπως τα βλεπω, μιας και τα αυτακια εχουν σηκωθει λιγο πρεπει να ειναι 15 ημερων περιπου..
ευχομαι ολα να πανε καλα και να βρουν γρηγορα σπιτακια!!

ετσι οπως τα βλεπω, μιας και τα αυτακια εχουν σηκωθει λιγο πρεπει να ειναι 15 ημερων περιπου..
ευχομαι ολα να πανε καλα και να βρουν γρηγορα σπιτακια!!
Ευχαριστω Ηλιαννα μου, μου ειπε η κτηνιατρος πως ειναι δεκα ημερων. Ευχομαι να τα καταφερω γιατι δεν με βλεπω καλα, ηδη εχω δυσπνοια απο την αυπνια.:worry:
Κατερινακι ειναι ολα τους κουκλια, να τα πιεις στο ποτηρι και με το μπιμπερω πινουν πιο ευκολα γαλατακι. Μολις μπορεσω θα βαλω φωτογραφιες με το καθενα ξεχωριστα, τωρα ειμαι να με κλαιν οι ρεγγες, πηρε η κτηνιατρος την Τασουλα μου για εξετασεις και επεμβαση και ειμαι σε κατασταση πανικου.:(

Πω πω βρε συ Βασω περνεις βραβείο γατονοσηλευτριας μπραβο σου.ςιλικρινα γ*μω την κριση μ ..πω το ταρταρουγακι φτου φτου σε διαφορετικη περιπτωση το βοθταγα αμεσα κ επισης μ αρεσει κ το ασπρο βαν διπλα.στην κουβερτουλα αχχχ..

Βάσω, ο Ρομπέν των Γατιών! Αμάν καλή μου, τι άλλο θα σου τύχει πια...μια ο White, μια τα μωρά, τώρα κι η Τασούλα η καημένη. Εύχομαι να πάρουν όλα το δρόμο τους γρήγορα και να ηρεμήσεις επιτέλους. :redface:

Ευχαριστω Ηλιαννα μου, μου ειπε η κτηνιατρος πως ειναι δεκα ημερων. Ευχομαι να τα καταφερω γιατι δεν με βλεπω καλα, ηδη εχω δυσπνοια απο την αυπνια.:worry:
Κατερινακι ειναι ολα τους κουκλια, να τα πιεις στο ποτηρι και με το μπιμπερω πινουν πιο ευκολα γαλατακι. Μολις μπορεσω θα βαλω φωτογραφιες με το καθενα ξεχωριστα, τωρα ειμαι να με κλαιν οι ρεγγες, πηρε η κτηνιατρος την Τασουλα μου για εξετασεις και επεμβαση και ειμαι σε κατασταση πανικου.:(

μακαρι ολα να πανε καλα..τα μωρακια φαινονται υγιεστατα, το βραδυ μπορεις να τα αφηνεις ενα 5ωρο χωρις γαλα για να κοιμασαι κι ολας.
εχω κι εγω 4 αλλιως θα σε βοηθουσα, μαρεσει πολυ το μεγαλωμα τους! ειναι ομως ολα τους κουκλια :clapup:

Να'ναι γερά και καλότυχα τα μωράκια. Είναι πανέμορφα!......... :inlove:
(με λίγο πιο όμορφα το ξανθό- μπεζάκι ;) και το ταρταρουγάκι:P)
Να βρουν γρήγορα καλά σπιτάκια και να ζήσουν τρισευτυχισμένα.
Όταν θα μπορέσεις, βγάλε και μια φωτο με καθένα ξεχωριστά, αφ'ενός να τα θαυμάσουμε και αφ'ετέρου
θα βοηθηθούν οι υποψήφιοι θετοί γονείς να βρουν ανάμεσά τους εκείνο που θα γίνει η δική τους αγάπη.:)

Και περαστικά στο Τασουλίνι σου που είναι αρρωστούλι:/:
Αν θες γράψε στο θεματάκι της, τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί χρειάζεται επέμβαση:worry:

Καλησπερα και απο τα γατακια μου.:)
Αποψε σκοπευω να τα βγαλω φωτογραφιες ενα-ενα και τους δωσω και ονοματακια. Τα δυο εχουν ηδη, το ξανθο αγορακι ειναι ο Θωρ και το ταρταρουγακι ειναι η Γκουεν.
Τα λεμε λοιπον πιο μετα με ανανεωμενες φωτογραφιουλες.;)

:clapup: Εν αναμονή λοιπόν...

βασω μου τι ομορφο που ειναι αυτο το ξανθο!! υπομονη! εχει γινει χαμος με τα γατακια αυτη την περιοδο..Σε λιγες μερες θα σας ανεβασω και γω φωτογραφιες απο τα 2 πορτοκαλογατακια που φροντιζω! Ειναι το πολυ 15 ημερων τα δικα μου μικρα αλλα πολυυυ ομορφα!

αχ ρε βασω ποσες φορες να το πω;εισαι πολυ καλος ανθρωπος,πραγματικα αν καποιος ενδιαφερεται να φιλοξενησει,βοηθησει ενα απ αυτα τα γατακια θα κανει μεγαλο καλο.η βασω σαν περηφανος ανθρωπος δεν λεει ποτε οτι αντιμετωπιζει προβληματα(μη με μαλωσεις βασουλα γιαυτο)αλλα με καθε δυνατη θυσια πηρε απ το δρομο αυτα τα πλασματα.εχοντας αρρωστη την τασουλα της,την ιδια τη βασω αλλα και τον αντρα της με πιεση.συν ολα οσα περασε με τον γουαιτ!!!!!
(παλι συγνωμη βασουλα που τα λεω δημοσια),αλλα ρε παιδια,πραγματικα υπαρχει αναγκη,οποιος μπορει ας βοηθησει την κατασταση γιατι δεν τη βλεπω καλα τη φιλεναδα μου,κι οχι τιποτα ακομα δεν προλαβα να τη γνωρισω απο κοντα(εχουμε πολλα να πουμε οταν ανεβω πειραια)και θελω οταν την συναντησω να ειναι καλα,οπως την θυμαμαι τοτε που με βοηθησε με τον ριρακο μου.
αντε ρε παιδια,ολοι μαζι μπας και γινει κατι,ε φανταστικοι γατογονεις; τι λετε;

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Βασω χαρα στο κουραγιο σου παντως, ενω δεν ξερω καταλαβαινω πως ειναι εξαιρετικα δυσκολη υποθεση και δεν ξερω αν θα μπορουσα να το διαχειριστω, συν το χρονο που απαιτειται ολη την διαρκεια της ημερας, το μονο που εχω να πω ειναι ΜΠΡΑΒΟ !!!!!

Σου στελνω ολη την θετικη μου ενεργεια να σας πανε ολα καλα :bigarmhug

Σωτηρη μου ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, οπως και την Ρενα για τις προσπαθειες της να με ελαφρωσει. Η αληθεια ειναι οτι τα εχω παιξει τελειως, ενταξει εχω ξαναμεγαλωσει μωρο γατακι αλλα ενα την φορα, ποτε τοσα πολλα μαζι. Εδω που τα λεμε δεν ειμαι πια κοριτσακι και τα κουραγια μου πια δεν ειναι οπως καποτε. Κανονισα με μια γνωστη μου να τα παρει αυριο για λιγες μερες για να μπορεσω να ξεκουραστω λιγακι.
:redface: Μηπως ξερει κανεις σας τιποτα απο ψηφιακες φωτογραφικες μηχανες, απο χθες το βραδυ προσπαθω να βγαλω τα μικρα φωτογραφιες το καθενα μονο του για να φαινονται καλα και δεν τα καταφερνω, μολις ανοιγω την μηχανη μου τα δειχνει ολα ροζ, κατι κανω λαθος αλλα δεν ξερω τι.:confused:

Βάσω πως είστε; τα γατουλάκια είναι καλύτερα; εσύ; η Τασουλίτσα σου;; ελπίζω να είστε ΟΛΟΙ καλά....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back