Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna 21
Δραστήριο μέλος
Το άλλο είναι πως έχουν κάτι σαν πιτυρίδα στο τρίχωμά τους. Βέβαια τώρα έχουμε αρχίσει να δείχνουμε σαν γάτες και όχι σαν σκαντζοχοιράκια!Να φταίει που δεν καθαρίζονται ακόμη σωστά;
η πιτυριδα ειναι ενα απ τα συμπτωματα οταν υπαρχουν μυκητες. ειναι ενα σταδιο πριν αρχισουν και πεφτουν οι τριχες. αν θες εκει που βλεπεις εντονη "πιτυριδα" τραβα τις τριχες και αν βγαινουν, τοτε πολυ πιθανο να ειναι αυτο. αλλιως μπορει να μην ειναι και τπτ με τον χρονο θα δειξει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
η πιτυριδα ειναι ενα απ τα συμπτωματα οταν υπαρχουν μυκητες. ειναι ενα σταδιο πριν αρχισουν και πεφτουν οι τριχες. αν θες εκει που βλεπεις εντονη "πιτυριδα" τραβα τις τριχες και αν βγαινουν, τοτε πολυ πιθανο να ειναι αυτο. αλλιως μπορει να μην ειναι και τπτ με τον χρονο θα δειξει!
Ωχ, μη μου λες τέτοια και κολλήσουν και τα δικά μου και τρέχουμε και δε φτάνουμε... Πάντως δε βγαίνουν έτσι εύκολα οι τρίχες τους. Θα το προσέξω και πάλι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Απλά συνέχισε να το παρακολουθείς και αν δεις κάποια αλλαγή, επικοινωνία με κτηνίατρο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna 21
Δραστήριο μέλος
Ωχ, μη μου λες τέτοια και κολλήσουν και τα δικά μου και τρέχουμε και δε φτάνουμε... Πάντως δε βγαίνουν έτσι εύκολα οι τρίχες τους. Θα το προσέξω και πάλι...![]()
μην ανησυχεις πραματικα το πιθανοτερο ειναι να μην ειναι τιποτα! απλα επειδη το ειχα παρατηρησει στον δικο μου στο λεω, παντα στο σημειο που εβγαζε μυκητες ειχε εντονη ξηροδερμια πριν φυγουν εντελως οι τριχες. αλλα αφου οι τριχες ειναι στη θεση τους τιποτα δε θα ειναι. αν παρεις γνωμη κτηνιατρου ενημερωσε μας να ξερουμε τι σημαινει η πιτυριδα

Guest User 74802
Επισκέπτης
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Βρήκαμε μια γάτα που θηλάζει εντομεταξύ, που έχει ξαναδεκτεί ξένο γατάκι. Μίλησα με την κτηνίατρο και μου είπε ότι θα έχει πιο πολλές πιθανότητες να ζήσει αν το δώσω στη γάτα. Έτσι θα το πάμε το απόγευμα και εύχομαι όλα να πάνε καλά..
Γαταλί
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φρόντισε να μάθεις τοσ ωστό τρόπο με τον οποίο θα το βοηθάς να ενεργείται, προσπάθησε να το φέρεις σε επαφή με τη μητέρα-γάτα και κυρίως: κράτα το ζεστό!
Είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας μετά το θηλασμό για να ζήσει ένα μικρό...
Καλή επιτυχία!!!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Κοιμάται για λίγο, είναι ήρεμο και μετά ξυπνά και κλαίει.. Η Παναγία να βάλει το χέρι της.
Γαταλί
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπραβο σου που το φροντιζεις.. ειδικα με το δεδομενο οτι τα μωρα θελουν να εισαι απο πανω τους συνεχεια και η αληθεια ειναι πως ο χρονος μας ειναι λιγος για κατι τετοιο..
anna 21
Δραστήριο μέλος
Του χω βάλει μια θερμοφόρα κάτω από μια ζεστή κουβέρτα (ειδική για άρρωστες γάτες, βοηθάει να τις κρατά πολύ ζεστές), του έβαλα από πάνω πανάκι για σκυλιά (το έκοψα, ήταν πολύ μεγάλο), ούτως ώστε όταν κατουράει να μην βρέχεται και να του το αλλάζω συνέχεια. Τώρα κοιμάται. Διάβασα ότι είναι καλύτερα να ταϊσεις λιγότερο παρά να παραταϊσεις ένα γατάκι. Έτσι από δω και πέρα θα του δίνω γαλατάκι μόνο κάθε 2 ώρες. Είμαι συνέχεια από πάνω του, πραγματικά τα χω χαμένα.
Βρήκαμε μια γάτα που θηλάζει εντομεταξύ, που έχει ξαναδεκτεί ξένο γατάκι. Μίλησα με την κτηνίατρο και μου είπε ότι θα έχει πιο πολλές πιθανότητες να ζήσει αν το δώσω στη γάτα. Έτσι θα το πάμε το απόγευμα και εύχομαι όλα να πάνε καλά..
ολα καλα τα κανεις ριανα μου, αν ειναι να ζησει, θα ζησει το μικρο. στην αρχη οταν ειναι ταλαιπωρημενα (οπως αυτο που εμεινε αταιστο για ωρες) ειναι λογικο να πεινανε παραπανω μεχρι να μπει σε προγραμμα το ταισμα. ειναι καλυτερο να το ταιζεις συχνα στην αρχη στην κανονικη ποσοτητα (ακομη και καθε ωρα αν μπορεις) για να δυναμωσει λιγο και μετα σταθερα καθε 3-4 ωρες. αν το φροντισεις εσυ, θα σε βοηθησουν πολυ τα υποσεντονα στη φωλια του γιατι θα λερωνεται συνεχεια (πανες για σκυλια λες οποτε μαλλον ειναι το ιδιο)
αν το πατε σε αυτη τη γατα προσεχε παρα πολυ να σιγουρευτεις οτι το δεχεται οχι μονο οταν θα της το πατε, αλλα και μετα, γιατι μπορει μετα να το παραμερισει (το εχω δει να γινεται αυτο). πρεπει δλδ καποιος να παρακολουθει την κατασταση. ολα καλα να πανε!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Είναι αυτή εδώ η ψυχούλα! Ζήσε καρδούλα μου, ζήσε!! Ζήσε κι άμα απογαλακτιστείς θα σε υιοθετήσω!
Γαταλί
Εκκολαπτόμενο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Γαταλί
Εκκολαπτόμενο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
kuriosmirlas3
Νεοφερμένο μέλος
εδώ και λίγες μέρες απέκτησα το πρώτο μου γατάκι,έναν μικρό διαολάκο
εγινε 3μηνων σημερα
βέβαια του αγορασα διαφορες κονσερβες για να δω ποια του αρεσει πιο πολυ μιας και η οικογενεια απ την οποια τον πηρα μου συνεστησε να του δινω κονσερβα γιατι ειναι φαγανος...ομως σε μερικες τις μυριζει,δεν τρωει και γρατσουναει τα νυχια του στο πατωμα, κατι που δεν συνηθιζει. τι μπορει να σημαινει αυτο?? ευχαριστω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Να φταίει που δεν καθαρίζονται ακόμη σωστά;