Μπορείς αν θέλεις να πάρεις μπιμπερώ να κάνεις αυτό που σου είπα εγώ. Δηλαδή κατσικίσιο γάλα, έχει και η Δέλτα, εγώ με τέτοιο μεγάλωσα όλα τα μωρά που έχω βρει και είναι πλέον γάταροι και γατάρες που χαίρουν άκρας υγείας.
Απλά δεν το σήκωνε η τσέπη μου το ειδικό, χώρια που κάποτε το πήρα για την πρώτη μου γατούλα και δεν το ήθελε καθόλου...
΄Ετσι θα έχεις χρήματα και για το μπιμπερώ και να πάρεις γάλα 2-3 φορές τουλάχιστον. Μόνο να προσέξεις να το εμπλουτίζεις με αδιάλυτο εβαπορέ για να γίνεται πιο θρεπτικό.
Για το ταξίδι τώρα, θα σε συμβούλευα να το έχεις μεν στην γατοφόρο που θα του έχεις μέσα αρκετά ζεστά στρωσίδια, ίσως και μια θερμοφόρα ή μπουκαλάκι από νερό γεμάτο με ζεστό νεράκι κάτω από τα στρωσιδάκια του. Και αν δεις και ξυπνάει και γκρινιάζει, άνοιξε την γατοφόρο και κράτα το αγκαλίτσα μαζί με κάποια κουβερτούλα του για να μην φαίνεται φόρα παρτίδα. Θα ηρεμίσει αμέσως πιστεύω.
Το κυριώτερο απ' όλα, φρόντισε να το έχεις ταίσει από πριν φύγεις από το σπίτι για να μην πεινάσει στην διαδρομή, απ' ότι είπες δεν είναι πολύ μεγάλη και δεν νομίζω να γκρινιάξει για φαγάκι, μόνο για αγκαλίτσες ίσως.