Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
΄Ολα μια χαρά λοιπόν και μπήκατε σε σειρά.Φλωρα σε ευχαριστουμε![]()
Να σου ζησουν κ εσενα οι γατουλες σου και το Μινακι σου
Πηραμε κρεμουλα για σκουληκια , Δευτερα θα κανουμε το επαναληπτικο αντιβιωση που καναμε την προηγουμενη Δευτερα, ζητησα να αγορασω φαρμακο για ψυλλους κ δεν μου το εδωσε- ειναι πολυ μικρο λεει και φοβαται
εβαλε στα χερια του με γαντια και το περασε εκεινος . Καθε μερα ειμαστε πολυ πιο χαρουμενοι, παιζουμε κοιμομαστε γαληνια, τρωμε και κανουμε την αναγκουλα μας στην αμμο
Τεταρτη 30 Σεπτεμβριου ξεκιναμε τα εμβολια μας

Αχ δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι για σας Νατάσα μου, όλα πια να σας πηγαίνουν τέλεια και να περάσετε σούπερ με το μωρογατουλίνι σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι ενα κουκλάκι μωρε. Κοιτα το πως νιωθει ασφάλεια. Ακου να το κλείσουν σε σακούλα..μα τι ζωα πραγματικα υπαρχουν. Ειναι ομως τυχερό που το βρήκες και τωρα απολαμβάνει αγαπη και ασφαλεια[/ATTACH][/ATTACH]Στην τελευταια ειναι πριν του καθαρισω το μουτρακι
Συνεχεια κοιμαται καλο ειναι αυτο?
παντως μικρα ετσι κοιμούνται πολυ. Και γω το ενα που βρηκα μικρο ανησυχούσα γιατι ακομα και σαν το κρατούσα στα χέρια μου κοιμοτανε.
τωρα που μεγάλωσε δεν καθεται λεπτό.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bella mia
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lucy2508
Νεοφερμένο μέλος
Βρηκα χτες βραδυ ενα ορφανο γατακι περιπου 3 εβδομαδων ισως και λιγο μεγαλυτερο σε σχετικα καλη κατασταση (το μονο προβλημα ηταν οτι ειναι πολυ αδυνατο και αδυναμο απο ελλειψη φαγητου) και προσπαθω να το σωσω.Μεχρις στιγμης τα παμε πολυ καλα!Υπαρχει θεμα με το γαλα διοτι βρισκομαι σε χωριο και δεν εχω αυτη την στιγμη μεσο για να βρω πετ σοπ να αγορασω υποκαταστατο γαλακτος γατας και μεχρι την Δευτερα την παλευουμε με αραιωμενο εβαπορε...
Οι γονεις μου λειπουν Αθηνα για να μου φτιαξουν το φοιτητικο μου σπιτι και δεν γνωριζουν ακομα οτι βρηκα το γατακι (ουπς). Την Δευτερα ανεβαινω Αθηνα και το σπιτι θα ειναι αδειο Δευτερα-Τεταρτη και ετσι αποφασισα εφοσων θα το κρατησω ουτως ή αλλως να το παρω μαζι μου Αθηνα να συνεχιζω να το φροντιζω εκει και να μεγαλωσει μαζι μου
Καταληγω στο οτι θα κανω 10 ωρες ταξιδι με πλοιο,οτι θα κουβαλαω μια βαλιτσα και θα αλλαξω 2 λεωφορεια...
Οποτε ερωτηση πρωτη: Ποιος ειναι ο ασφαλεστερος τροπος να μετακινησω ενα ιδιαιτερα γκρινιαρικο και μικροκαμωμενο γατινι σε ενα τοσο μεγαλο ταξιδι;
Ερωτηση δευτερη,σχετικα ασχετη: Σημερα δεν εχουμε κανει κακακια,παρα το τριψιμο στην κοιλιτσα.Να ανησυχησω;
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα lusy, για το γάλα μπορώ να σου συστήσω να δώσεις γάλα κατσικίσιο (στο οποίο δεν έχουν δυσανεξία οι γατούλες), που μπορείς να το βρεις και σε μπακάλικα ή SM. Για τα κακάκια μιά μέρα δεν πειράζει αν δεν κάνει, φτάνει να τα κάνει αύριο όμως. Προσπάθησε να επιμείνεις στο τρίψιμο αρκετά, αλλά αν δεν τα κάνει απόψε δεν είναι τόσο πρόβλημα. Αν όμως δεν τα κάνει και δεύτερη μέρα, ίσως να πρέπει να το δει κτηνίατρος για να σου δώσει κάποιο ελαφρύ υπακτικό που να κάνει για μωρά και πάντα σε ελάχιστη δοσολογία.Γεια σας και παλι!
Βρηκα χτες βραδυ ενα ορφανο γατακι περιπου 3 εβδομαδων ισως και λιγο μεγαλυτερο σε σχετικα καλη κατασταση (το μονο προβλημα ηταν οτι ειναι πολυ αδυνατο και αδυναμο απο ελλειψη φαγητου) και προσπαθω να το σωσω.Μεχρις στιγμης τα παμε πολυ καλα!Υπαρχει θεμα με το γαλα διοτι βρισκομαι σε χωριο και δεν εχω αυτη την στιγμη μεσο για να βρω πετ σοπ να αγορασω υποκαταστατο γαλακτος γατας και μεχρι την Δευτερα την παλευουμε με αραιωμενο εβαπορε...
Οι γονεις μου λειπουν Αθηνα για να μου φτιαξουν το φοιτητικο μου σπιτι και δεν γνωριζουν ακομα οτι βρηκα το γατακι (ουπς). Την Δευτερα ανεβαινω Αθηνα και το σπιτι θα ειναι αδειο Δευτερα-Τεταρτη και ετσι αποφασισα εφοσων θα το κρατησω ουτως ή αλλως να το παρω μαζι μου Αθηνα να συνεχιζω να το φροντιζω εκει και να μεγαλωσει μαζι μου![]()
Καταληγω στο οτι θα κανω 10 ωρες ταξιδι με πλοιο,οτι θα κουβαλαω μια βαλιτσα και θα αλλαξω 2 λεωφορεια...
Οποτε ερωτηση πρωτη: Ποιος ειναι ο ασφαλεστερος τροπος να μετακινησω ενα ιδιαιτερα γκρινιαρικο και μικροκαμωμενο γατινι σε ενα τοσο μεγαλο ταξιδι;
Ερωτηση δευτερη,σχετικα ασχετη: Σημερα δεν εχουμε κανει κακακια,παρα το τριψιμο στην κοιλιτσα.Να ανησυχησω;
Για το πρόβλημά σου με την μετακίνηση, θα αφήσω κάποιον άλλον να σου απαντήσει μια και δεν έχω γνώσεις επί του θέματος.

lucy2508
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα lusy, για το γάλα μπορώ να σου συστήσω να δώσεις γάλα κατσικίσιο (στο οποίο δεν έχουν δυσανεξία οι γατούλες), που μπορείς να το βρεις και σε μπακάλικα ή SM. Για τα κακάκια μιά μέρα δεν πειράζει αν δεν κάνει, φτάνει να τα κάνει αύριο όμως. Προσπάθησε να επιμείνεις στο τρίψιμο αρκετά, αλλά αν δεν τα κάνει απόψε δεν είναι τόσο πρόβλημα. Αν όμως δεν τα κάνει και δεύτερη μέρα, ίσως να πρέπει να το δει κτηνίατρος για να σου δώσει κάποιο ελαφρύ υπακτικό που να κάνει για μωρά και πάντα σε ελάχιστη δοσολογία.
Για το πρόβλημά σου με την μετακίνηση, θα αφήσω κάποιον άλλον να σου απαντήσει μια και δεν έχω γνώσεις επί του θέματος.![]()
Σε ευχαριστω παρα πολυ! Με το γαλατακι δεν μπορω να κανω απολυτως τιποτα αυτη την στιγμη διοτι περιμενω να φυγω την δευτερα και δεν εχω πολλα λεφτα!Τα κραταω για να του αγορασω ειδικο γαλατακι την Δευτερα το πρωι πριν φυγω για να εχουμε και στο πλοιο.
Εκανε το πρωι μια φορα αλλα το ταιζω ανα 2 ωρες απο 2,5 ml και μου φανηκε λιγο παραξενο που δεν ειχε κανει.Με ανακουφισες
Ευχαριστωωωω 
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Κακάκια του δεν είναι ανάγκη να κάνει κάθε φορά που τρώει. Μόνο για τα τσισάκια ισχύει αυτό.Σε ευχαριστω παρα πολυ! Με το γαλατακι δεν μπορω να κανω απολυτως τιποτα αυτη την στιγμη διοτι περιμενω να φυγω την δευτερα και δεν εχω πολλα λεφτα!Τα κραταω για να του αγορασω ειδικο γαλατακι την Δευτερα το πρωι πριν φυγω για να εχουμε και στο πλοιο.
Εκανε το πρωι μια φορα αλλα το ταιζω ανα 2 ωρες απο 2,5 ml και μου φανηκε λιγο παραξενο που δεν ειχε κανει.Με ανακουφισες![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστωωωω
![]()

Συνέχισε τότε με το εβαπορέ, απλά αν δεις να κάνει διάρροια χρησιμοποίησε νεράκι στο οποίο έχεις βράσει ρύζι. Είναι στυπτικό και από Δευτέρας όπως είπες, θα έχει το σωστό του γαλατάκι.

lucy2508
Νεοφερμένο μέλος

Οποτε μπορεσει καποιος να απαντησει σχετικα με το θεμα της μεταφορας,θα ημουν ιδιαιτερα ευγνωμον

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Δεν έχω ταξιδέψει παρά μόνο με Ι.Χ. μαζί με τη γάτα μου, αλλά μέχρι να σου απαντήσει κάποιο μέλος που έχει ζήσει την εμπειρία, μπορείς να πάρεις κάποια ιδέα στο σχετικό θέμα μας Ταξίδι με πλοίο και επίσης εδώ
Λεωφορεία, αν εννοείς ΚΤΕΛ υπάρχει το Γάτες και ΚΤΕΛ
Μόνο διαβάζοντας τα μηνύματα πρόσεχε επειδή είναι το γατάκι μικρό, μη δοκιμάσεις να του δώσεις κανενός είδους ηρεμιστικό χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ειδικού.
Κι εννοείεται, πάντα μέσα στην ασφάλεια της γατοφόρου μεταφέρουμε τα γατάκια μας.

lucy2508
Νεοφερμένο μέλος
Κατ'αρχήν, να σου ζήσει το μικράκι, με το καλό να μεγαλώσει και να το καμαρώνεις για πολλά πολλά χρόνια
Δεν έχω ταξιδέψει παρά μόνο με Ι.Χ. μαζί με τη γάτα μου, αλλά μέχρι να σου απαντήσει κάποιο μέλος που έχει ζήσει την εμπειρία, μπορείς να πάρεις κάποια ιδέα στο σχετικό θέμα μας Ταξίδι με πλοίο και επίσης εδώ
Λεωφορεία, αν εννοείς ΚΤΕΛ υπάρχει το Γάτες και ΚΤΕΛ
Μόνο διαβάζοντας τα μηνύματα πρόσεχε επειδή είναι το γατάκι μικρό, μη δοκιμάσεις να του δώσεις κανενός είδους ηρεμιστικό χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ειδικού.
Κι εννοείεται, πάντα μέσα στην ασφάλεια της γατοφόρου μεταφέρουμε τα γατάκια μας.![]()
Ευχαριστώ πολύ νομίζω είμαστε σε πολύ καλό δρόμο σήμερα είναι εμφανέστατα πιο υγιές παρά την κακή ποιότητα γάλακτος.Το βρήκα βέβαια έξω από την λεκανίτσα του να κοιμάται ανάμεσα στην κουβέρτα του και το πάτωμα και ήταν κρύο αλλά το ζέστανα με αγκαλίσες και κουβερτούλες
.Και το σκασμένο μέσα στο κουτί του γκρινιάζει ενώ στο πάτωμα δεν εβγαλε κουβέντα μέχρι να ξυπνήσω!Τώρα κοιμάται του καλού καιρού.Τα άρθρα που μου προτείνατε είναι πολύ χρήσιμα.Δυστυχώς όμως το πρόβλημα δεν είναι ούτε που θα κάνει την ανάγκη του (θα πάρω βαμβάκι και σακουλάκια μαζί για να το τριβω μετά από τα γεύματα), ούτε πότε θα τρώει (αύριο πρωί πρωί θα πάω να αγοράσω ειδικό γάλα και μπορεί αν έχω αρκετά λεφτα και μπιμπερό αλλιως συνεχίζουμε με συριγγούλα).
Το πρόβλημα είναι πως θα το μεταφέρω.Έχω γατοφόρο,αλλά είναι μεγάλη και σκληρή για ενήλικες γάτες,ταξιδιού. Αυτό το καημένο ίσα ίσα χωράει στη χούφτα μου και φοβάμαι οτι από το πολύ πέρα δώθε μπορεί να ζαλιστεί ή να τραυματιστεί ή τέλος πάντων να μην του αρέσει καθόλου και να μας κάνει ανάκατους!Το λεωφορείο δεν ειναι πρόβλημα,μία ώρα θα είμαστε μέσα.Γενικότερα με ανησυχεί η μεταφορά.
Σκέφτηκα να το χουχουλιάσω μέσα σε κουβερτούλα για να νιώθει περισσότερη ασφάλεια και να μην πέφτει στα τοιχώματα,αλλά αν μπερδευτεί με την κουβέρτα και δεν το καταλάβω;Αν και πάλι είναι πολύ άβολο για τόσο μικρό γατίνι και αδύναμο;Τί να κάνω;
Μία ερώτηση ακόμα.Μπορώ να διαθέσω μέχρι 9-10 ευρώ για το γαλατάκι και τώρα που το έψαξα βρίσκω με 10 ευρώ χωρίς μπιμπερό όμως :/ Υπάρχει κάποιο πιο φτηνό; Μέχρι να φτάσω Αθήνα τουλάχιστον,για να μην πίνει βρωμοαγελαδινό το καημένο.
lucy2508
Νεοφερμένο μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Μπορείς αν θέλεις να πάρεις μπιμπερώ να κάνεις αυτό που σου είπα εγώ. Δηλαδή κατσικίσιο γάλα, έχει και η Δέλτα, εγώ με τέτοιο μεγάλωσα όλα τα μωρά που έχω βρει και είναι πλέον γάταροι και γατάρες που χαίρουν άκρας υγείας.Δεν έχει κάποιος κάποια ιδεά;![]()
Απλά δεν το σήκωνε η τσέπη μου το ειδικό, χώρια που κάποτε το πήρα για την πρώτη μου γατούλα και δεν το ήθελε καθόλου...
΄Ετσι θα έχεις χρήματα και για το μπιμπερώ και να πάρεις γάλα 2-3 φορές τουλάχιστον. Μόνο να προσέξεις να το εμπλουτίζεις με αδιάλυτο εβαπορέ για να γίνεται πιο θρεπτικό.
Για το ταξίδι τώρα, θα σε συμβούλευα να το έχεις μεν στην γατοφόρο που θα του έχεις μέσα αρκετά ζεστά στρωσίδια, ίσως και μια θερμοφόρα ή μπουκαλάκι από νερό γεμάτο με ζεστό νεράκι κάτω από τα στρωσιδάκια του. Και αν δεις και ξυπνάει και γκρινιάζει, άνοιξε την γατοφόρο και κράτα το αγκαλίτσα μαζί με κάποια κουβερτούλα του για να μην φαίνεται φόρα παρτίδα. Θα ηρεμίσει αμέσως πιστεύω.
Το κυριώτερο απ' όλα, φρόντισε να το έχεις ταίσει από πριν φύγεις από το σπίτι για να μην πεινάσει στην διαδρομή, απ' ότι είπες δεν είναι πολύ μεγάλη και δεν νομίζω να γκρινιάξει για φαγάκι, μόνο για αγκαλίτσες ίσως.

Γαταλί
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω θα θελα να προσθεσω το εξης ως προς τη μεταφορα: εφοσον θα αλλαξεις τοσα μεσα θα πρεπει να χεις δυο πραγματα υποψιν:
1) οτι πρεπει να ειδοποιησεις (ειδικα τα κτελ) για τη μεταφορα ζωου (επιτρεπονται μεχρι δυο)
2) θα πρεπει να χεις βιβλιαριο υγειας μαζι σου, το οποιο θα ειναι ενημερωμενο.
αν καποιος εχει να προσθεσει κατι ή να διορθωσει, να το κανει!!!
επισης..ξερω οτι υπαρχουν καποια φαρμακευτικα σκευασματα τα οποια τα λαμβανουν οι γατες (για σκυλους δεν ξερω), τα οποια κρατουν τη γατα σε μια κατασταση "καταστολης" κατα τη διαρκεια του ταξιδιου ετσι ωστε να μην κανει εμετο και να μην νιωθει νευρικοτητα και φοβο. Το 'χει δοκιμασει καποιος εδω μεσα, εμπειροτερος; Θα μπορουσε να το λαβει ενα μωρο;
Ευχαριστω προκαταβολικα! (ελπιζω αυτες μου οι επισημανσεις και οι ερωτησεις να δωσουν αφορμες για περισσοτερες πληροφοριες προς την κοπελα -και οχι μονο- ;-) )
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ναταλία μου το γατάκι για το οποίο μιλάει η κοπέλα είναι μωράκι. Ούτε βιβλιάριο έχει ακόμα και φυσικά δεν γίνεται λόγος για να πάρει κάποιο από τα σκευάσματα που είναι για να ηρεμούν.+1 εισαι κατατοπιστικοτατη!
Εγω θα θελα να προσθεσω το εξης ως προς τη μεταφορα: εφοσον θα αλλαξεις τοσα μεσα θα πρεπει να χεις δυο πραγματα υποψιν:
1) οτι πρεπει να ειδοποιησεις (ειδικα τα κτελ) για τη μεταφορα ζωου (επιτρεπονται μεχρι δυο)
επισης..ξερω οτι υπαρχουν καποια φαρμακευτικα σκευασματα τα οποια τα λαμβανουν οι γατες (για σκυλους δεν ξερω), τα οποια κρατουν τη γατα σε μια κατασταση "καταστολης" κατα τη διαρκεια του ταξιδιου ετσι ωστε να μην κανει εμετο και να μην νιωθει νευρικοτητα και φοβο. Το 'χει δοκιμασει καποιος εδω μεσα, εμπειροτερος; Θα μπορουσε να το λαβει ενα μωρο;
Ευχαριστω προκαταβολικα! (ελπιζω αυτες μου οι επισημανσεις και οι ερωτησεις να δωσουν αφορμες για περισσοτερες πληροφοριες προς την κοπελα -και οχι μονο- ;-) )
Αυτά γίνονται μόνο σε ενήλικες γάτες.
lucy2508
Νεοφερμένο μέλος
Μπορείς αν θέλεις να πάρεις μπιμπερώ να κάνεις αυτό που σου είπα εγώ. Δηλαδή κατσικίσιο γάλα, έχει και η Δέλτα, εγώ με τέτοιο μεγάλωσα όλα τα μωρά που έχω βρει και είναι πλέον γάταροι και γατάρες που χαίρουν άκρας υγείας.
Απλά δεν το σήκωνε η τσέπη μου το ειδικό, χώρια που κάποτε το πήρα για την πρώτη μου γατούλα και δεν το ήθελε καθόλου...
΄Ετσι θα έχεις χρήματα και για το μπιμπερώ και να πάρεις γάλα 2-3 φορές τουλάχιστον. Μόνο να προσέξεις να το εμπλουτίζεις με αδιάλυτο εβαπορέ για να γίνεται πιο θρεπτικό.
Για το ταξίδι τώρα, θα σε συμβούλευα να το έχεις μεν στην γατοφόρο που θα του έχεις μέσα αρκετά ζεστά στρωσίδια, ίσως και μια θερμοφόρα ή μπουκαλάκι από νερό γεμάτο με ζεστό νεράκι κάτω από τα στρωσιδάκια του. Και αν δεις και ξυπνάει και γκρινιάζει, άνοιξε την γατοφόρο και κράτα το αγκαλίτσα μαζί με κάποια κουβερτούλα του για να μην φαίνεται φόρα παρτίδα. Θα ηρεμίσει αμέσως πιστεύω.
Το κυριώτερο απ' όλα, φρόντισε να το έχεις ταίσει από πριν φύγεις από το σπίτι για να μην πεινάσει στην διαδρομή, απ' ότι είπες δεν είναι πολύ μεγάλη και δεν νομίζω να γκρινιάξει για φαγάκι, μόνο για αγκαλίτσες ίσως.![]()
Μολις έμαθα οτι το εισιτήριο είναι ακριβότερο...Δεν έχω άλλη λύση πέραν του κατσικίσιου!Αλλά αφού δεν έχουν δυσανεξία,σε εμπιστεύομαι απόλυτα.Θα το βάλω σε κουβερτούλες σε γενικές γραμμές γκρινιάζει μόνο όταν είναι πολύ ώρα μόνος,αλλιώς αν φάει πέφτει σε τέτοια "ντάγκλα" που με το ζορί κρατάει τα μάτια ανοιχτά και ρίχνει κάνα νιαούρισμα για να κάνει μαγκιές
τι σου είναι η γάτα.... Δεν έχει κάνει ακόμα κακάκια απο χτες το πρωί και ανησυχώ

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές!!

+1 εισαι κατατοπιστικοτατη!
Είναι μικράκι μωρε το καημενούλι δεν έχουμε δει ακόμα κτηνίατρο, 2 μέρες το έχω βρει

Άσε που είμαι σε κατσικοχώρι,δεν θα τους ένοιαζε και ντόπερμαν να εβαζα μέσα...
Γαταλί
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλη τυχη, κανε μας συχνα update να βλεπουμε την πορεια του γάταρου.

lucy2508
Νεοφερμένο μέλος
Μακαρι Lucy! Για να το λες εσυ, θα ξερεις! ;-)
Καλη τυχη, κανε μας συχνα update να βλεπουμε την πορεια του γάταρου.
![]()
Εννοείταιιιιι.Οσονούπω θα ανεβάσω και φωτομοντάζ του μοντέλου

Ευχαριστω πολύγια την βοήθεια

lucy2508
Νεοφερμένο μέλος
Ειμαστε στο καραβι αυτη την στιγμη.
Τον ξυπνησα στις 5.30 να φαει εφαγε 2ml με το ζορι,ηταν πολυ ζωηρος αλλα παρατηρησα οτι φτερνιζεται λιγο.Του εβαλα αρκετα σεντονια/πετσετες μεσα στην γατοφορο και φυγαμε ολα καλα μπηκαμε στο λεωφορειο εριξε δυο νιαουρητα και μετα κοιμηθηκε.Αυτα μεχρι τις 7.30.
Απο τοτε ομως εχει γινει απιστευτα κατατονικο,ειναι λιγο κρυο παρα τα δυο σεντονια που το εχω τυλιξει και το χερι μου πιυ ειναι πανω του συνεχεια,εχει μυξες και δεν τρωει.
Μαλλον αρρωστησε αλλα εδω κανει πολυ κρυο προσπαθω να το κρατησω ζεστο αλλα δεν λεει να ζωηρεψει

Τι θα κανω νομιζω δεν θα τα καταφερει!!!!!!!!!
Σας εχω πρηξει το ξερω αλλα χρειαζομαι μια γρηγορη απαντηση για να δω αν μπορω να κανω κατι!!!!1
kat-cats
Διάσημο μέλος
lucy2508
Νεοφερμένο μέλος
Ειμαστε στο καραβι μεχρι τις 8!!!!!Δεν ξέρω τι να σου πρωτοπώ.... απ' ότι κατάλαβα ταξιδεύεις ακόμη....αν όχι πρέπει να πας οπωσδήποτε σε ένα γιατρό!!! ίσως χρειάζεται αντιβίωση άμεσα....δύσκολο μου φαίνεται αν έχει παρουσιάσει τέτοια εικόνα το μικρούλι...θα πρέπει να κρατηθεί ζεστό, δεν νομίζω ένα σεντόνι να το καλυπτει....και σημαντικό επίσης να φάει για να δυναμώσει.... δεν ξέρω τι σε συμβουλεύσω δεν έχω εικόνα από το γατάκι αλλά αν έχετε ήδη φτάσει Αθήνα θα πρέπει να πας άμεσα σε γιατρό....
Ροζισε λιγο η μυτουλα του που πριν ηταν χλωμη και εφαγε μια μπουκια αλλα τιποτα παραπανω.Οταν το ξυπναω ανοιγει τα ματακια του και προχωραει αλλα κοιμαται συνεχεια ενω κανονικα ειναι υπερδραστηριος!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool