kat-cats
Διάσημο μέλος
Δεν νομίζω να πάθουν κακό....αλλά θα τρώνε;;; και το στομαχάκι τους να μην στουμπώνει και συνέχεια... αλλά για να ξυπνάνε μήπως δεν τρώνε καλά;;; δεν ξέρω πάλι....
Πως είναι γενικά, φαίνονται λίγο καλύτερα; μίλησες με γιατρό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος
παιδιά τρώμε κάθε 1,5-2 ώρες και γενικά φαινόμαστε καλά. Αν κοιμόμαστε του καλού καιρού το καθυστερώ λίγο, μέχρι να ψιλοκουνηθούν ή να μισοξυπνήσουν.
Το κυριότερο όμως.... το ασπρούλι μου ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ!!!!!! αυτό μου λέει οτι περνάει σε άλλο στάδιο, οτι μεγαλώνουμε! ένα βήμα πιο κοντά στη ζωή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Μπράβο!! περίφημα τα νέα σας και χαίρομαι πολύ!!! άρα όταν ανοίγει το ματάκι του είναι περίπου 10 ημερών....μια χαρά λοιπόν, αφού το τάισμα τα καλύπτει, να τα ταίζεις όταν ξυπνάνε όχι νωρίτερα!!! ήταν πολύ μωρά και το 3ωρο ήταν μεγάλο διάστημα γι αυτά....ήθελαν μάλλον γαλατάκι πιο συχνά. Ολα καλά θα πάνε, αφού ενεργούνται, τρώνε και κοιμούνται αυτό είναι καλό! από εδώ και πέρα θα γίνουν και πιο ζωηρά....η διαφορά θα σου φανεί ακόμα πιο μεγάλη σε καμμιά βδομάδα...να χουν πάρει και λίγο τα πάνω τους....

Βρε παιδιά έχω κατασυγκινηθεί, ΜΠΡΑΒΟ βρε Giovanna, δεν είναι αυτονόητο να μαζέψει κανείς γατάκια από τα σκουπίδια... Όλη η φροντίδα μετά, η αγωνία να μείνουν ζεστά και ζωντανά, αν τρώνε, αν κάνουν κακά... Εύγε σου!!
Giovanna
Επιφανές μέλος
Γιδούλα μου σε ευχαριστώ! εγώ που έβλεπα γατί και άλλαζα δρόμο μη τυχόν και με ακουμπήσει, εγώ τώρα κρατάω στη χοφτα μου δυο πλασματίνια και έχω μάτι γαρίδα με το πρώτο νιάου... δεν είμαι η Giovanna Που ήξερα... αυτό συζητούσα χτες, ανακαλύπτω στον εαυτό μου συναισθήματα που δεν ήξερα πως υπάρχουν!

Α ναι, έχουμε και ονόματα... Φέτα και Hodor!
Και τρώμε του σκασμού ορμιλάκ, μας αρέσει πιο πολύ απο λακτοπετ! Σταγόνα δε πέφτει κάτω!
Κάποιος μου πε να πάρω και παστούλα για σκουλικάκια... 1. να το κάνω ή είναι μικρούλια ακόμα; και 2. μπορώ να τους τη δώσω μόνη μου ή πρέπει κτηνίατρος;

Νομίζω ότι αν δε βλέπεις παράσιτα, δεν έχει νόημα να κάνεις κάτι. Που, και να είχαν, δεν ξέρω τι θα μπορούσες να κάνεις...
Οπότε άμα γίνουν 3 εβδομάδων, το ξανακοιτάς.

Έχε υπόψη πάντως να ελέγχεις τα κακάκια τους!
anna 21
Δραστήριο μέλος
αν εχουν εξωτερικα παρασιτα πχ ψυλους, συμβουλευσου κτηνιατρο. η δικια μου ειχε πει να βαλω στο καθενα μια σταγονα αμπουλας για μωρα (με μπατονετα την εβαλα για να μη ξεφυγει παραπανω), αλλοι κτηνιατροι λενε σπρει, αλλα καποια γατακια τα πειραζει, ειναι πολυ ευαισθητα σε αυτην την ηλικια, καλο ειναι να περιμενουμε να μεγαλωσουν και μετα να κανουμε αποπαρασιτωσεις, αναλογα με την περιπτωση βεβαια.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Giovanna το ξερα ότι θα ενεργοποιηθεί το ένστικτό σου....είναι έρωτας τα γατάκια....και ειδικά όταν τα μεγαλώνεις από τόσο μωρά!!!! μια χαρά πάνε αφού τρώνε όλα καλά δόξα τω Θεό! το ormilac είναι πιο νόστιμο γάλα. Αποπαρασίτωση εσωτερική ακόμη και με κρέμα νομίζω πως είναι πολύ νωρίς...μετά τις 3 εβδομάδες θα το δεις....ψύλλους θα είχες δει πιστεύω...έχε το νου σου....εγώ τότε είχα βάλει γάντια και είχα ψεκάσει τα χέρια μου και λίγο τα άλλειψα εξωτερικά - τους είχα βρει, τα είχαν πεταμένα σε σκουπίδια - και επειδή δεν γλύφονταν ευτυχώς όλα καλά.
Οταν μπορέσεις βάλε φωτογραφίες να δούμε τα μωράκια...τώρα θα είναι πιο τσουρεκωτά!!!

xontrogato
Νεοφερμένο μέλος
κοριτσι μπραβο σου! ειναι αξιεπαινο αυτο που εχεις κανει, και οσοι το εχετε κανει εδω μεσα.ειμαι πολυ φιλοζωη ομως δεν ξερω αν θα ειχα την υπομονη να ασχολουμαι τοσο μεθοδικα.να σου ζησουν τα μπεμπακια και καλο κουραγιο!
Backdrop
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Είναι και τα δυο κουκλιά το καθένα με την ομορφιά και τη χάρη του!

Και μάλλον έφτασε η ώρα να τα θαυμάσουμε και σε δικό τους προφίλ τα θησαυρουλίνια σου

Να σου ζήσουν, πάντα γερά και χαρούμενα να είναι

Backdrop
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι και τα δυο κουκλιά το καθένα με την ομορφιά και τη χάρη του!
Και μάλλον έφτασε η ώρα να τα θαυμάσουμε και σε δικό τους προφίλ τα θησαυρουλίνια σου
Να σου ζήσουν, πάντα γερά και χαρούμενα να είναι![]()
Ευχαριστώ!!!!!
Άσε μας έχουν ξετρελάνει στο σπίτι!!!!
Ο μάυρος, που τελικά του έμεινε το "Μπούλης" (όνομα και πράγμα
) αντι του "Χόσε", είναι τόσο μα τόσο αγκαλίτσας... και τόσο μα τόσο πεινάλας!!! Τον βλέπουν έτσι αδύνατο και πιστεύουν ότι δεν τρώει... Δεν τον προλαβαίνουμε!!!! Έρωτας με το φαγητό!! Και η μικρή η φρου φρου είναι πανέμορφη , την αδικεί η φωτογραφία!! Έίναι φουντωτή με μια τέλεια ουρά, και πολύ μα πολύ παιχνιδιάρα!!!!

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ευχαριστώ!!!!!
Άσε μας έχουν ξετρελάνει στο σπίτι!!!!
Ο μάυρος, που τελικά του έμεινε το "Μπούλης" (όνομα και πράγμα) αντι του "Χόσε", είναι τόσο μα τόσο αγκαλίτσας... και τόσο μα τόσο πεινάλας!!! Τον βλέπουν έτσι αδύνατο και πιστεύουν ότι δεν τρώει... Δεν τον προλαβαίνουμε!!!! Έρωτας με το φαγητό!!
Και η μικρή η φρου φρου είναι πανέμορφη , την αδικεί η φωτογραφία!! Έίναι φουντωτή με μια τέλεια ουρά, και πολύ μα πολύ παιχνιδιάρα!!!!
![]()
Μα είναι τόσο όμορφη και η φρου φρου με τα δαχτυλιδάκια στα ποδαράκια, φυσικό κόσμημα που την κάνει ακόμα πιο θελκτική (θηλυκό γαρ
)αλλά και ο Μπούλης (κι ας προτιμώ το Χοσέ
) ένας δανδής κουστουμαρισμένος με τα λευκά γαντάκια του και τη λευκή τραχηλιά και μου κάνει εντύπωση πόσο αρμονικά είναι μοιρασμένο το άσπρο-μαύρο
Μ'αυτά τα δυο υπέροχα μωρά δικαιούσαι να νιώθεις και να είσαι μια περήφανη γατο-μαμά

Περιμένουμε τις επόμενες φωτο τους σύντομα και στο προφίλ που θα τους κάνεις

Backdrop
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα είναι τόσο όμορφη και η φρου φρου με τα δαχτυλιδάκια στα ποδαράκια, φυσικό κόσμημα που την κάνει ακόμα πιο θελκτική (θηλυκό γαρ)
αλλά και ο Μπούλης (κι ας προτιμώ το Χοσέ) ένας δανδής κουστουμαρισμένος με τα λευκά γαντάκια του και τη λευκή τραχηλιά και μου κάνει εντύπωση πόσο αρμονικά είναι μοιρασμένο το άσπρο-μαύρο
Μ'αυτά τα δυο υπέροχα μωρά δικαιούσαι να νιώθεις και να είσαι μια περήφανη γατο-μαμά
Περιμένουμε τις επόμενες φωτο τους σύντομα και στο προφίλ που θα τους κάνεις![]()
Αχχχ... ¨ερωτας μεγάλος alcyone!!!!

Σιγά σιγά έχουμε ξεκινήσει να φτιάχνουμε άλμπουμ!!
Μέσα στις επόμενες μέρες θα φτιάξουμε το θέμα μας, και θα μαθαίνετε τα σκανδαλιάρικα νέα μας!!!!

Backdrop
Πολύ δραστήριο μέλος

Mου φαίνεται πως είναι ψιλοάσχετο με το θέμα, απλά το γράφω εδώ γιατί νομίζω πως κολλάει με τη φροντίδα!
Το πρωί ήταν ο Μαύρος στο κρεβάτι μου, και κατα τύχη είδα ένα σκουλικάκι (!) να είναι επάνω στο τρίχωμα του! Ξέρεις κανείς τι μπορεί να είναι?
ΟΙ ψύλλοι μοιάζουν με σκουλίκια?
Δεν κατάφερα να το βγάλω από πάνω του, τα ψέκασα όμως και τα 3 με το φάρμακο για ψύλλους κλπ..
Υπάρχει περίπτωση να φύγει από πάνω του?
Βγαίνουν στο μπαλκόνι που έχει τις γλάστρες και κάνουν τον Ταρζάν εκεί που είναι τα χώματα οπότε σκέφτηκα μήπως είναι απο εκεί κάτι!
Bigcat
Νεοφερμένο μέλος
Χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια
Μολις πηρα ενα γατακι 2 εβδομαδων και θα ηθελα να μαθω τα παντα για τη σωστη φροντιδα του
αν μπορεσετε να μου απαντησετε στειλτε μου στο e-mail μου: fontasmos@hotmail.com 
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Mου φαίνεται πως είναι ψιλοάσχετο με το θέμα, απλά το γράφω εδώ γιατί νομίζω πως κολλάει με τη φροντίδα!
Το πρωί ήταν ο Μαύρος στο κρεβάτι μου, και κατα τύχη είδα ένα σκουλικάκι (!) να είναι επάνω στο τρίχωμα του! Ξέρεις κανείς τι μπορεί να είναι?
ΟΙ ψύλλοι μοιάζουν με σκουλίκια?
Δεν κατάφερα να το βγάλω από πάνω του, τα ψέκασα όμως και τα 3 με το φάρμακο για ψύλλους κλπ..
Υπάρχει περίπτωση να φύγει από πάνω του?
Βγαίνουν στο μπαλκόνι που έχει τις γλάστρες και κάνουν τον Ταρζάν εκεί που είναι τα χώματα οπότε σκέφτηκα μήπως είναι απο εκεί κάτι!
'Οχι, οι ψύλλοι δεν μοιάζουν καθόλου με σκουλήκι, μοιάζουν με ...μαμούνια

Αυτό δηλαδή είναι ψύλλος που παρασιτεί σε γάτα:
Πιθανότατα από τα φυτά κάποιο σκουλήκι...

Δεν ξέρω αν έκανες καλά που τα ψέκασες με φάρμακο για ψύλλους, αλλά καλό θα ήταν να ξανακοιτάξεις και να προσπαθήσεις να το αφαιρέσεις από τη γούνα του και ακόμα καλύτερα αν γίνεται να το ψάξει κτηνίατρος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Το σκουλικακι αυτο ηταν ασπρο και πολυ μικρο;Αν ηταν και κοντα στο πωπουδακι του,υπαρχει πιθανοτητα να εχει ενδωπαρασιτα.Δεν ειναι σιγουρο,απλα σου λέω και αυτην την πιθανοτητα.Οταν ειχα βρει το πουπακι μου,ηταν τοσο φισκα απο σκουλικια,που εβγαιναν ζωντανα απο το πωπουδακι της.Δραματικη εμπειρια..

Καλησπερα παιδια!
Θα μπω γρηγορα στο θέμα!!
Εχω μια αρρωστη γατουλα γυρω στα 15-20 ημερων! Ειχε γεννηθει στην αυλη του μαγαζιου του πατερα μου μαζι με αλλα τρια μικρα που δυστυχως δεν τα καταφεραν! Η μικρη τωρα ηταν γεματη ψύλλους και οι γονεις μου στην αγνοια τους του βάλανε ενα εντομοαπωθητικο για σκυλια-γατες το οποιο ομως δεν προσεξαν οτι δεν ηταν για γατακια κατω των 3 μηνών!
Η μικρη ηταν κακοκεφη απο πριν αλλα τωρα μεχρι στιγμης το μονο που κανει ειναι να κοιμαται συνεχως και να το ταιζω με γαλατακι με πολυ ζορι!! Να σημειωσω οτι ειναι παρα πολυ αδυνατουλα! Δυστυχως δεν εχω τη δυνατοτητα να επισκεφτω κτηνίατρο για οικονομικους λογους αλλα δεν μπορω να το βλεπω να υποφερει!!
Αν καποιος μου δωσει καποια συμβουλη ή γνωριζει πως πρεπει να του συμπεριφερθω θα του ημουν πολυ ευγνωμων!!!
Σας παρακαλώ πολυ!!
Ευχαριστω εκ των προταιρων!
Καταλαβαίνω τη δυσκολία αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε να τη δεί γιατρός.
Έχε υπόψιν βέβαια πως τα μωρά ούτως ή άλλως μόνο κοιμούνται και τρώνε αλλά ένα τόσο μικρό γατάκι χρειάζεται πολύ φροντίδα.
Αν θεωρείς πως κάτι δεν πάει καλά μην την κρατάς εκεί.
Απευθύνσου σε μια φιλοζωική αν εσύ δεν έχει τη δυνατότητα να το φροντίσεις,είναι πραγματικά κρίμα να μην τα καταφέρει εάν υπάρχει περίπτωση να σωθεί!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool