΄Εχω 5 ορφανά γατάκια! Παρακαλώ βοήθεια!!!
Καλησπερα!
Πριν 20 ημερες μου αφησαν στην πορτα μου 5 ορφανα γατακια.Δυστηχως το ενα ηταν πολυ αδυναμο απο την γεννα οπως μου ειπε και ο κτηνιατρος και τελικα εχθες μου πεθανε.
Τα αλλα 4 απ οτι τα βλεπω εγω ειναι πολυ καλα,ζωηρα,τρωνε πολυ καλα,και μεχρι εχθες το πρωι οταν ετρωγαν και τα εκενα με ενα μπαμπακι ενα ενα κατουρουσαν και εκαναν κακα τους κανονικα,και στο χρωμα και στο σχημα.Απο εχθες το πρωι ομως μου κανουν λιγο διαρροια.Το βλεπω στο πανακι που τους εχω μεσα στο κουτι.Το ενα σημερα το βραδυ εκανε πολυ διαρροια (ζουμι).
Μαλιστα μιλησα με εναν κτηνιατρο μου ειπε και αγορασα ενα σιροπι το ersefuril και να τους δινω 00,5 ml πρωι βραδυ.Τους εδωσα πρωτη φορα σημερα το απογευμα.Παρ ολα αυτα το ενα μου εκανε πολυ διαρροια οπως σας ειπα και παραπανω.
Εχω διαβασει πολλες και διαφορες γνωμες για ρυζονερο,ζουμι απο κοτοπουλο,και διαφορα αλλα,αλλα δεν θελω να κανω πειραματα γιατι η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.
Αν υπαρχει κανενας με εμπηρια σε μεγαλωμα νεωγενητων,η κτηνιατρος που μπορει να μου πει ορισμενες πληροφοριες για το πως θα μπορεσω να τα μεγαλωσω οσο πιο σωστα γινετε παρακαλω πολυ πειτε μου τι να κανω.
Ακομα τωρα που ειναι 4 εβδομαδων να τους ξακινησω γατοτροφη και τι,κονσερβα,η ξηρα τροφη σε γαλα?
Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!
Φιλικα
Στελιος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.