Μόλις γέννησε η γάτα μας που ζει στον κήπο

Καλα΄η γάτα είναι τρελή.
Σήμερα που πήγα στο σπιτάκι τους ένα είδα μόνο και είναι αυτό που μας κάνει χχχχχχ!. Χαχαχαχα, ελπίζω να μην τα πήγε πίσω πάλι και άφησε το ένα...
Το μεσημέρι θα δω.
Πάω να αγοράσω παιδικές κονσέρβες κλπ. Η μαμά μου θα τους βάλει δοκιμαστικά λίγο γιουβαρλάκι γιατί δεν έχουμε ως οτ μεσημέρι τίποτα. Εϊμαι στη δουλειάααα.

Άραγε γιατί να τα πάρει πάλι??? και να αφήσει το ένα? Μήπως ήταν κρυμμένα και δεν τα δαμε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα΄η γάτα είναι τρελή.
Σήμερα που πήγα στο σπιτάκι τους ένα είδα μόνο και είναι αυτό που μας κάνει χχχχχχ!. Χαχαχαχα, ελπίζω να μην τα πήγε πίσω πάλι και άφησε το ένα...
Το μεσημέρι θα δω.
Πάω να αγοράσω παιδικές κονσέρβες κλπ. Η μαμά μου θα τους βάλει δοκιμαστικά λίγο γιουβαρλάκι γιατί δεν έχουμε ως οτ μεσημέρι τίποτα. Εϊμαι στη δουλειάααα.

Άραγε γιατί να τα πάρει πάλι??? και να αφήσει το ένα? Μήπως ήταν κρυμμένα και δεν τα δαμε?

Μπορεί να ήταν πουθενά και να λιώνανε στον ύπνο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεί να ήταν πουθενά και να λιώνανε στον ύπνο!!!

Όντως! Τρια είναι τελικά. Να δούμε αν θα μας φέρει κα τα υπόλοιπα 3, αν επιβίωσαν!!!
Πάω να τους πάρω ειδικές κονσέρβες, να τα φωτογραφίσω, να δω αν είναι αγοράκια-κοριτσάκια κλπ.

Πάντως τσακίσανε τα γιουβαρλάκια!!! :up::up::up:

Αν είναι δυνατόν, πρώτη φορά ακούω να τρώνε οι γάτες σούπα!!! :lol::lol::lol: Περιμένουμε νέα ;)

Αν είναι δυνατόν, πρώτη φορά ακούω να τρώνε οι γάτες σούπα!!! :lol::lol::lol: Περιμένουμε νέα ;)

Καλέ μόνο τον κυμά φάγανε! Αυτό τους βάλαμε λιωμένο!:up:

Καλέ μόνο τον κυμά φάγανε! Αυτό τους βάλαμε λιωμένο!:up:

σιγά που δεν θα το έτρωγαν:happy:! Έχω παρατηρήσει πάντως ότι στις γάτες αρέσει πολύ ο κιμάς:hmm:

Αχ θέλω και εγώ γιουβαρλάκια!! Μου αρέσουν πολύ..:bleh::bleh::bleh:Δεν μου στέλνετε και μένα λίγο:D:D

αχ ναι και ένα πιάτο σε μένα παρακαλώ:)

Χαχαχα, τα δοκίμασα χθες! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ μιλάμε.
Το χλαπακιάσανε εν ριπή οφθαλμού, η μάνα μου τρόμαξε!

:D:D:D μηπως σας το κανε δωρακι το ενα?? τρια αυτη ενα εσεις??

Κάπως έτσι, σου λέει, "Άντε Γκλοριάνα, γατάκι δεν ήθελες; Πάρτο να τελιώνουμε!" :)

Καλά είναι μια κατάσταση ΤΡΕΛΗ. Τελικά σήμερα που πήγα να τους βάλω ξηρά τροφή είδα 4!!! Μάλλον τα έφερε όλα, αλλά εμείς δεν τα βλέπουμε.
Καλά με την ξ, τροφή ένα μπάχαλο, όρμηξαν την πατούσαν, την έτρωγαν, πλάκωσε και η μάνα και έγινε ένας χαμός! Να δω πώς θα αντέξω οικονομικά που έχω να ταϊζω στο σύνολο 7 γάτες σε διαφορετικά μέρη! ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑΑΑΑΑ!
Έχω και το άγχος της φόλας, οι γονείς ανένδοτοι να μπούνε στο υπόγειο τα γατιά. Σας λέω ζω ΘΕΑΤΡΟ ΙΟΝΕΣΚΟ. Πάει η ηρεμία πάει ο μεσημεριανός ύπνος, πάνε όλα! Έχω την έγνοια της γιαγιάς!

:lol: την έχεις πατήσει Γκλοριάνα!
Περιμένω φωτογραφίες όμως εναγωνίως!!

Μωρέ την έχω πατήσει τα έχω αγαπήσει και είμαι ρε παιδιά πολύ στενοχωρημένη... Θα ήθελα η γάτα και τα μωρά της να είναι μέσα στο σπίτι με ζέστη και χωρίς κίνδυνο. Τώρα κινδυνεύουν από φόλες, από το κρύο. Είμαι πολύ πεσμένη ψυχολογικά...:(
Για να μπούν μέσα πρέπει να γίνει πόλεμους με τους γονείς. Τσακωμός, να μη μιλάμε για κανά 6μηνο και θέλω να το αποφύγω. Το έχω κάνει και δεν είναι και ότι καλύτερο... Η απίστευτη γκαντεμιά είναι ότι ζούμε στο ίδιο οίκημα δυστυχώς αν και σε ξεχωριστά σπίτια

Ώρες ώρες, αναρωτιέμαι αν η ύπαρξη τους κάνει τη ζωή μου καλύτερη ή όχι. Λόγω τίμής...:down:

Αν φέρεις γάτα στο δικο σου διαμέρισμα τι πειράζει;; Έχεις βρει να τα δώσεις τα μικρά; Και κρατάς ίσως τη μεγάλη κι άλλο ένα. Αν κάθεται βέβαια...
Η μένετε στο ίδιο σπιτι, στυλ μεζονετα.

Αν φέρεις γάτα στο δικο σου διαμέρισμα τι πειράζει;;

Κι εγώ την ιδια απορία εχω:confused: Δεν εχεις δικαίωμα στον χώρο σου; :/:

Μεγάαααλη ιστορία παιδιά.
Προς το παρόν επειδή λείπω ολη μέρα είναι πολύ παρακινδυνευμένο να φέρω τι γάτα με τα 6 γατιά μέσα στο σπίτι, δεν ξέρω αντιδράσεις.
Δεύτερον, φιλοξενώ άλλα γατιά που έχουν άμεση ανάγκη...

Καλο ειναι να βγαλεις φωτο τα μικρα ενα ενα και να βαλεις αγγελιες απο τωρα. ερχονται και χριστουγεννα καλη εποχη αν προσεξεις σε ποιον θα δωσεις

Καλο ειναι να βγαλεις φωτο τα μικρα ενα ενα και να βαλεις αγγελιες απο τωρα. ερχονται και χριστουγεννα καλη εποχη αν προσεξεις σε ποιον θα δωσεις

Αυτό ετοιμάζω τώρα!
Ξέχασα να δω το φύλο τους, εκτός από το προτοκαλί που είναι αγόραρος.
Έβαλα τις φώτος τους στο φόρουμ.
Θα με βοηθήσετεεεε? Είμαι πρωτάρα!!! :cool:

To πολύ θετικό είναι πως διαπίστωσα ότι εκεί που είναι επειδή είναι ημι-υπόγειος χώρος έχει ζέστη!
Το 2ο είναι ότι κάνουν τα κακά τους μέσα στο σπιτάκι και σε λίγο θα γίνει κόπρος του Αυγεία. Τι να κάνω? Να τους βάλω κάπου άμμο? (Τρελό γέλιο)
Επίσης επειδή τους βάζω ξηρά τροφή για γατάκια και τρώνε, να τους βάλω κάπου νεράκι? Θα το βρούνε τα ξεφτέρια μου?
Αυτάααα...
Περιμένω οδηγίες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back