Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σήμερα που πήγα στο σπιτάκι τους ένα είδα μόνο και είναι αυτό που μας κάνει χχχχχχ!. Χαχαχαχα, ελπίζω να μην τα πήγε πίσω πάλι και άφησε το ένα...
Το μεσημέρι θα δω.
Πάω να αγοράσω παιδικές κονσέρβες κλπ. Η μαμά μου θα τους βάλει δοκιμαστικά λίγο γιουβαρλάκι γιατί δεν έχουμε ως οτ μεσημέρι τίποτα. Εϊμαι στη δουλειάααα.
Άραγε γιατί να τα πάρει πάλι??? και να αφήσει το ένα? Μήπως ήταν κρυμμένα και δεν τα δαμε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα΄η γάτα είναι τρελή.
Σήμερα που πήγα στο σπιτάκι τους ένα είδα μόνο και είναι αυτό που μας κάνει χχχχχχ!. Χαχαχαχα, ελπίζω να μην τα πήγε πίσω πάλι και άφησε το ένα...
Το μεσημέρι θα δω.
Πάω να αγοράσω παιδικές κονσέρβες κλπ. Η μαμά μου θα τους βάλει δοκιμαστικά λίγο γιουβαρλάκι γιατί δεν έχουμε ως οτ μεσημέρι τίποτα. Εϊμαι στη δουλειάααα.
Άραγε γιατί να τα πάρει πάλι??? και να αφήσει το ένα? Μήπως ήταν κρυμμένα και δεν τα δαμε?
Μπορεί να ήταν πουθενά και να λιώνανε στον ύπνο!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορεί να ήταν πουθενά και να λιώνανε στον ύπνο!!!
Όντως! Τρια είναι τελικά. Να δούμε αν θα μας φέρει κα τα υπόλοιπα 3, αν επιβίωσαν!!!
Πάω να τους πάρω ειδικές κονσέρβες, να τα φωτογραφίσω, να δω αν είναι αγοράκια-κοριτσάκια κλπ.
Πάντως τσακίσανε τα γιουβαρλάκια!!!

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Περιμένουμε νέα 
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν είναι δυνατόν, πρώτη φορά ακούω να τρώνε οι γάτες σούπα!!!Περιμένουμε νέα
![]()
Καλέ μόνο τον κυμά φάγανε! Αυτό τους βάλαμε λιωμένο!

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλέ μόνο τον κυμά φάγανε! Αυτό τους βάλαμε λιωμένο!![]()
σιγά που δεν θα το έτρωγαν
! Έχω παρατηρήσει πάντως ότι στις γάτες αρέσει πολύ ο κιμάς
mimikaki
Διάσημο μέλος

Δεν μου στέλνετε και μένα λίγο

purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το χλαπακιάσανε εν ριπή οφθαλμού, η μάνα μου τρόμαξε!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

μηπως σας το κανε δωρακι το ενα?? τρια αυτη ενα εσεις??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά με την ξ, τροφή ένα μπάχαλο, όρμηξαν την πατούσαν, την έτρωγαν, πλάκωσε και η μάνα και έγινε ένας χαμός! Να δω πώς θα αντέξω οικονομικά που έχω να ταϊζω στο σύνολο 7 γάτες σε διαφορετικά μέρη! ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑΑΑΑΑ!
Έχω και το άγχος της φόλας, οι γονείς ανένδοτοι να μπούνε στο υπόγειο τα γατιά. Σας λέω ζω ΘΕΑΤΡΟ ΙΟΝΕΣΚΟ. Πάει η ηρεμία πάει ο μεσημεριανός ύπνος, πάνε όλα! Έχω την έγνοια της γιαγιάς!
drusilia
Διάσημο μέλος
την έχεις πατήσει Γκλοριάνα!Περιμένω φωτογραφίες όμως εναγωνίως!!
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για να μπούν μέσα πρέπει να γίνει πόλεμους με τους γονείς. Τσακωμός, να μη μιλάμε για κανά 6μηνο και θέλω να το αποφύγω. Το έχω κάνει και δεν είναι και ότι καλύτερο... Η απίστευτη γκαντεμιά είναι ότι ζούμε στο ίδιο οίκημα δυστυχώς αν και σε ξεχωριστά σπίτια
Ώρες ώρες, αναρωτιέμαι αν η ύπαρξη τους κάνει τη ζωή μου καλύτερη ή όχι. Λόγω τίμής...
drusilia
Διάσημο μέλος
Η μένετε στο ίδιο σπιτι, στυλ μεζονετα.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν φέρεις γάτα στο δικο σου διαμέρισμα τι πειράζει;;
Κι εγώ την ιδια απορία εχω
Δεν εχεις δικαίωμα στον χώρο σου; 
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προς το παρόν επειδή λείπω ολη μέρα είναι πολύ παρακινδυνευμένο να φέρω τι γάτα με τα 6 γατιά μέσα στο σπίτι, δεν ξέρω αντιδράσεις.
Δεύτερον, φιλοξενώ άλλα γατιά που έχουν άμεση ανάγκη...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλο ειναι να βγαλεις φωτο τα μικρα ενα ενα και να βαλεις αγγελιες απο τωρα. ερχονται και χριστουγεννα καλη εποχη αν προσεξεις σε ποιον θα δωσεις
Αυτό ετοιμάζω τώρα!
Ξέχασα να δω το φύλο τους, εκτός από το προτοκαλί που είναι αγόραρος.
Έβαλα τις φώτος τους στο φόρουμ.
Θα με βοηθήσετεεεε? Είμαι πρωτάρα!!!

Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το 2ο είναι ότι κάνουν τα κακά τους μέσα στο σπιτάκι και σε λίγο θα γίνει κόπρος του Αυγεία. Τι να κάνω? Να τους βάλω κάπου άμμο? (Τρελό γέλιο)
Επίσης επειδή τους βάζω ξηρά τροφή για γατάκια και τρώνε, να τους βάλω κάπου νεράκι? Θα το βρούνε τα ξεφτέρια μου?
Αυτάααα...
Περιμένω οδηγίες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool