Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν έχουν ολες οι γάτες την ιδια ανάγκη για χάδια. Και ο δικος μου δεν ειναι πολυ χαδιάρης αλλά το ξέρω οτι με βλέπει σαν την μαμά του, το έχω καταλάβει, τόσα χρόνια είμαστε μαζί.
Επιπλέον δώστης χρόνο και θα δεις οτι η σχέση σας θα εξελιχθεί και θα δεθείτε περισσότερο.
Αλήθεια δεν έχει ζητήσει να βγει έξω;
Μπα, δεν θέλει να βγει έξω. Έχει βγει στο μπαλκόνι ελάχιστα.
Απλά γκρινιάζει πολυ, θέλει συνεχώς φαί... Ίσως να θέλει και να βγει. Δεν ξέρω τι να κάνω...
Επίσης ένα μεγάλο πρόβλημα είναι ότι σαβ/κο που θέλω να κοιμηθώ με ξυπνάει από τις 7 για να την ταϊσω.
Της βάζω ξηρά τροφή για το βράδυ (εκτός από τη βραδυνή κονσέρβα) αλλά είναι τρομερά καλομαθημένη και θέλει κονσέρβα... Δεν ξέρω τι θα κάνω, προβληματίζομαι πολύ γιατί έχω ανάγκη πολύ τον ύπνο τα σαβ/κα μιας και καθημερινά ξυπνάω πολύ πρωί...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Αν δεν το κάνω κάθεται στα μούτρα μου και γουργουρίζει η μουρμουράει ή και τα 2 μαζί.
Βέβαια, οταν κοιμάται με το φιλο μου μονο αμα λειπω ταξίδι, δεν γίνεται τίποτα απο αυτα. Σηκώνεται, τρώει τις κροκέτες του, οτι και να κάνει ο φίλος μου τον αγνοει επιδεικτικα, οποτε ξανακοιμάται.
Θα σου πρότεινα το ίδιο. Αν έχει κροκέτες στο πιάτο της αγνόησέ την. Να μάθει οτι θα σηκωθείς οταν θες εσύ.
Βέβαια, δεν το κάνουν τοσο για το φαι, οσο για το οτι ή βαριούνται ή προβληματίζονται να μας βλέπουν να κοιμόμαστε τοσες ώρες στη σειρά...
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Δε νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουμε υποχωρήσεις του στυλ "ας με ξυπνάει, τι να κάνουμε"... Μήπως τα βράδια να την περιόριζες κάπου μέχρι να μάθει;
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mια ακόμα ερώτηση. Της έχω συνεχώς ξηρά τροφή για να τρώει όποτε θέλει. Επειδή όμως θηλάζει και τα 4 μωρά της βάζω και κονσέρβα. Πόση περίπου κονσέρβα πρέπει να τρώει καθημερινά? Την ταϊζω πρωί λίγη κονσέρβα με ξηρά τροφή και το βράδυ.
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελπίζω να πάνε όλα καλά, και τα μωρά να μην πάθουν λαλα με την άπουσία της μαμάς.
Θα την πάρω βέβαια αυθημερόν ελπίζω πίσω... και θα τα πλακώσω στην κονσέρβα και την ξηρά τροφή να έχουν να τρώνε να μην σκέφτοναι. Βέβαια είναι τόσο απασχολημένα μεταξύ τους, που δεν την πολυψάχνουν.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool