Μόλις γέννησε η γάτα μας που ζει στον κήπο

Ίσως να φταίει και το ότι πόσο καιρό ήταν έξω, δεν έχει συνηθήσει και πολύ στα χάδια φαίνεται!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχουν ολες οι γάτες την ιδια ανάγκη για χάδια. Και ο δικος μου δεν ειναι πολυ χαδιάρης αλλά το ξέρω οτι με βλέπει σαν την μαμά του, το έχω καταλάβει, τόσα χρόνια είμαστε μαζί.

Επιπλέον δώστης χρόνο και θα δεις οτι η σχέση σας θα εξελιχθεί και θα δεθείτε περισσότερο.

Αλήθεια δεν έχει ζητήσει να βγει έξω;

Μπα, δεν θέλει να βγει έξω. Έχει βγει στο μπαλκόνι ελάχιστα.
Απλά γκρινιάζει πολυ, θέλει συνεχώς φαί... Ίσως να θέλει και να βγει. Δεν ξέρω τι να κάνω...
Επίσης ένα μεγάλο πρόβλημα είναι ότι σαβ/κο που θέλω να κοιμηθώ με ξυπνάει από τις 7 για να την ταϊσω.
Της βάζω ξηρά τροφή για το βράδυ (εκτός από τη βραδυνή κονσέρβα) αλλά είναι τρομερά καλομαθημένη και θέλει κονσέρβα... Δεν ξέρω τι θα κάνω, προβληματίζομαι πολύ γιατί έχω ανάγκη πολύ τον ύπνο τα σαβ/κα μιας και καθημερινά ξυπνάω πολύ πρωί...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοίτα, εγώ 8 χρόνια το πρωινο ξύπνημα δεν το έχω γλυτώσει. Σηκώνομαι τον ταίζω, τον βγάζω στο μπαλκόνι που θέλει και ξανακοιμάμαι.
Αν δεν το κάνω κάθεται στα μούτρα μου και γουργουρίζει η μουρμουράει ή και τα 2 μαζί.

Βέβαια, οταν κοιμάται με το φιλο μου μονο αμα λειπω ταξίδι, δεν γίνεται τίποτα απο αυτα. Σηκώνεται, τρώει τις κροκέτες του, οτι και να κάνει ο φίλος μου τον αγνοει επιδεικτικα, οποτε ξανακοιμάται.

Θα σου πρότεινα το ίδιο. Αν έχει κροκέτες στο πιάτο της αγνόησέ την. Να μάθει οτι θα σηκωθείς οταν θες εσύ.

Βέβαια, δεν το κάνουν τοσο για το φαι, οσο για το οτι ή βαριούνται ή προβληματίζονται να μας βλέπουν να κοιμόμαστε τοσες ώρες στη σειρά...

Την έχω κακομάθει πολύ, αλλά δε γίνεται έτσι. Πρέπει να μάθει...

Εγω δεν επιτρεπω τετοια, οποιο δεν με ξυπναει το πρωι κοιμαται μεσα, οποιο με ξυπναει χαραματα το κοιμιζω εξω η στο χωλακι δεν ειναι δυνατον να διαταρσεται ο υπνος μου ετσι.. μετα πως θα παω να σωσω γατακια? Παντως μονο το χιονακι στο αβαταρ ερχεται και μου ριχνει σκουντιες το ποι στον ωμο.. και μαλλον γιατι θελει να βγει εξω γιατι φαι εχουνε παντα.

Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα συνήθειας, πώς θα μάθει η κάθε γάτα. Εγώ από τότε που πήρα τον Πρέστο τον κοιμίζω στην κουζίνα και τώρα έχει μάθει. Όχι ότι γκρίνιαξε ποτέ, κιχ δεν έβγαλε το μανάρι μου, αλλά τώρα έτσι και αργήσω το βράδυ πάει μόνος του στην κουζίνα και κοιμάται.
Δε νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουμε υποχωρήσεις του στυλ "ας με ξυπνάει, τι να κάνουμε"... Μήπως τα βράδια να την περιόριζες κάπου μέχρι να μάθει;

Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Τις εφάρμοσα και έπιασαν τόπο. Να στε καλα...

Mια ακόμα ερώτηση. Της έχω συνεχώς ξηρά τροφή για να τρώει όποτε θέλει. Επειδή όμως θηλάζει και τα 4 μωρά της βάζω και κονσέρβα. Πόση περίπου κονσέρβα πρέπει να τρώει καθημερινά? Την ταϊζω πρωί λίγη κονσέρβα με ξηρά τροφή και το βράδυ.

Τη Δευτέρα πάμε για στείρωση...
Ελπίζω να πάνε όλα καλά, και τα μωρά να μην πάθουν λαλα με την άπουσία της μαμάς.
Θα την πάρω βέβαια αυθημερόν ελπίζω πίσω... και θα τα πλακώσω στην κονσέρβα και την ξηρά τροφή να έχουν να τρώνε να μην σκέφτοναι. Βέβαια είναι τόσο απασχολημένα μεταξύ τους, που δεν την πολυψάχνουν.

άντε μπράβο, όλα θα πάνε καλά , θα δεις:up::up:

Θα δεις θα ησυχασει με καλυτερη ξηρη τροφη πιο περιεκτικη. Αλλωστε εχει και το συνδρομο της κατοχης απ εξω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back