Μόλις παρέλαβα τη γάτα της Όλγας

Ελινα!!!

Νεοφερμένο μέλος

Η Ελινα!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
παιδιά γίνεται ο χαμός στο σπιτι. πλησιάζω την Ζούκυ την δικιά μου γάτα και με εχει καταγρατζουνίσει. Επειδή δεν είχα ποτε ταυτόχρονα πανω απο μια γάτα περιπου ποσο θα τραβήξει αυτος ο πόλεμος¨?
Α!!!! ξεχασα να σας πω ότι την βαφτίσαμε Φρίντα.(η ταλαίπωρη γάτα της Ολγας ).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μην αγχωνεσαι καμια βδομαδα θα ειναι ο πανικος μεχρι να συνηθησουν η μια την αλλη δεν εχουν κ μεγαλη διαφορα στην ηλικια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μηπως θα ηταν καλυτερα για καποιες μερες να τις εχετε χωριστα?να συνηθισει η Ζουκυ τη μυρωδια της μικρης πανω σαςπριν τις αφησετε να συναντηθουν.

σας ευχαριστω, πολυ για τις απόψεις σας

σας ευχαριστώ πολύ!!Τελικα τις έβαλα σε χωριστα δωμάτια, αλλα η Ζούκυ με το που πάω να την χαιδέψω επειδή μυρίζει την Φρίντα,εξαφανίζεται μάλλον βρίζοντας!!!

Οπως καταλαβες διαβαζοντας το αρθρο και οπως σου ειπαν ζεις μια πολυ συνηθισμενη κατασταση.. χαλαρωσε κι απολαυσε το .
Κρατα τις χωριστα μη τις πιεζεις να ειναι μαζι για δυο τρεις μερες μετα αλλαξε τους δωματια και μην σε ανυσηχουν τα χου και η αποφυγη ειναι πολυ φυσικο. Θα δεις οτι αν κανεις αυτα που σου λεω στο τελος της βδομαδας θα χεις μεγαλη διαφορα.Εισαι καταρχας πολυ ανχωμενη, προσπαθησε να χαλαρωσεις εσυ και να μιλας γλυκα στις γατες γιατι αισθανονται το ανχος σου στον τονο φωνης και τις κινησεις σου...
Σ αυτη τη φαση, χωριστες, αστες να μυριζονται μονο η ασε τη μια μια ολοκληρη μερα στο γατοφορο ωστε να μυριστουν καλα καλα και μετα βαλε μεσα την αλλη κι ασε εξω την πρωτη. Φροντισε να εχεις εναν ονυχοτριφτη που μπορουν ν αφηνουν μυρωδιες και οταν δεις οτι η μια ειναι περιεργη για την νεα κανε το εξης: αφησε τες λιγο νηστικες εκεινη τη μερα και μετα αστες και τις δυο ελευθερες κοντα σ ενα μπολ κονσερβα, τα χου δεν θα τα ξεφυγεις αλλα θα εχεις ενα ωραιο πρωτο ραντεβου..

Σ ευχαριστω Yasmin για τις πολυτιμες συμβουλές σου!!! Χτές το βραδυ η Φριντα ηρθε απο μόνη της στο κρεββάτι μου και ζυμωνε με τα πατουσάκια της τον λαιμό μου γουργουρίζοντας!!!Αυτο για αρκετες ώρες.Ολο το βραδυ κοιμόταν στον λαιμό μου!!:P :P :P
Τωρα αυτην την στιγμή που γραφω μάλλον νυσταζει γιατι έρχεται μου τριβει την μυτούλα της στο μάγουλο μου!!!
Είναι γλυκύτατο αν εξαιρέσουμε ότι ειναι ανυπάκουη και δεν δέχεται ούτε το κολλάρο της. Σκεφτείτε ότι της το φόρεσα και πεισματικά κατάφερε να το βγάλει μόνη της, και στο τέλος μου το έφερε να το δω σαν ένα φοβερό κατόρθωμα για να μου δείξει ότι δεν δέχεται καταπίεση!!!:mad:
Οσον αφορα στην Ζούκυ, δεν δέχεται ούτε να την χαιδέψω ούτε τίποτα!! Μου κρατάει μούτρα:mad: :mad: :mad:
φιλάκια πολλά Ελίνα

αν δε δεχεται το κολλαρο,τοτε ισως ηταν καλυτερα να μην της το βαλεις.η δικια μου δεν το αντεχε,εγω επεμεινα και στο τελος κοντεψε να πνιγει με αυτο:( αν μενει μονο μεσα στο σπιτι δεν υπαρχει και κινδυνος να μεινει χωρις κολλαρο;)
παντως απο την περιγραφη ακουγεται πολυ γλυκια!!οσο για τη Ζουκυ,σιγα-σιγα θα συνηθισει τη μυρωδια της φριντας.

Ελίνα να σου ζήσει η μικρούλα σου! Όσο για την Ζούκυ σου μάλλον χρειάζεται υπομονή και χρόνος για να την δεχτεί.

Καλη μου παλι βιαζεσαι αστο το γατακι να προσαρμοστει και μονο μετα απο ενα δυο μηνες βαλτου κολαρο ακομα καλα καλα δεν ησυχασε θελει ενα μηνα για να στρωσει η συμπεριφορα του καθως και της Ζουκη. Ασχολησου πολυ με τη Ζουκη κι ας μη θελει οχι ομως πιεστικα .. απλα τυχαια παιξε μονη σου με το αγαπημενο της παιχνιδι και τυχαια σερβιρε την αγαπημενη της κονσερβα και να δεις για ποτε θα σου ξαναρθει.. οταν ερχεται χαιδευε την οπως παλια και προςπαθησε να καταλαβεις οτι της ειναι δυσκολο αλλα θελει πολυ να σου ερθει παλι.

αντε! καλώς τα δεχτηκες, λίγη υπομονή, μην απογοητευεσαι και όντως μη τις πιεζεις.... Θα βρουν τη λύση. Αλλά μην τις αφήνεις μόνες χωρίς την επιβλεψή σου ακόμα. Ολα θα πάνε καλά

Τι γίνεται με το γατάκι? Πως τα πάνε με τη Ζούκυ? Μας ξεχάσατε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπομονή Ελίνα:) Δώστους λίγο χρόνο και θα φτιάξουν τα πράγματα... Να τις χαίρεσαι και τις δυο!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aχ βρε παιδάκια, χίλια συγνώμη που δεν σας είπα τα νέα...:redface: :redface: :redface: Tα κορίτσια δεν έχουν ιντερνετ για άγνωστο διάστημα αλλά μιλήσαμε στο τηλ. Tα νέα είναι πάρα πολύ καλά :D Tα πάνε πάρα πολύ καλά η Φρίντα με τη Zούκι!!!!!! Παίζουν, κοιμούνται μαζί, νομίζω πλένονται... Tέλεια!!!!!!! Mπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, παιδιά!!!!!!!!

Είναι γλυκύτατο αν εξαιρέσουμε ότι ειναι ανυπάκουη και δεν δέχεται ούτε το κολλάρο της. Σκεφτείτε ότι της το φόρεσα και πεισματικά κατάφερε να το βγάλει μόνη της, και στο τέλος μου το έφερε να το δω σαν ένα φοβερό κατόρθωμα για να μου δείξει ότι δεν δέχεται καταπίεση!!!:mad:
Αν δεν το εξαιρέσουμε; Η ανυπακοή μειώνει τη γλυκύτητα και η υπακοή την ενισχύει; Γιατί λες το κολάρο της; το ζήτησε η ίδια και το έκανε δικό της;
Τέτοιο ύφος επειδή ένα ον σου δείχνει ότι δεν δέχεται καταπίεση;

Aχ βρε παιδάκια, χίλια συγνώμη που δεν σας είπα τα νέα...:redface: :redface: :redface: Tα κορίτσια δεν έχουν ιντερνετ για άγνωστο διάστημα αλλά μιλήσαμε στο τηλ. Tα νέα είναι πάρα πολύ καλά :D Tα πάνε πάρα πολύ καλά η Φρίντα με τη Zούκι!!!!!! Παίζουν, κοιμούνται μαζί, νομίζω πλένονται... Tέλεια!!!!!!! Mπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, παιδιά!!!!!!!!
Μπράβο, τι καλά. Πολύ χάρηκα. Μα τέτοιο κουκλί γατάκι ήταν δυνατό να μην το αγαπήσει η Ζούκι? :up: :up:

Μπράβο! Τελικά μόνο χρόνος χρειαζόταν! Ελπίζω να φτιαχτεί γρήγορα και το ίντερνέτ τους και να έχουμε συχνότερα νέα τους.

Μην ανησυχεις και μην βιαζεσαι με το κολαρο, γιατι ακομη ειναι φοβισμενη και να μην ξεχναμε οτι το κολαρο ειναι μια βλακια στην πραγματικοτητα και κατι παραξενοι για το ζωο.
απλα ειναι ακρως απαραιτητο σε περιπτωση που χαθει το ζωακι μας. Αχρειαστο να ειναι, που λεμε...
Εμενα ο Φελιξ δεν το πολυ θελει και καμια φορα το βγαζει αλλα του το ξαναφοραω γιατι αν χαθει, θελω να τον ξαναβρω! :)
Αυτα που τεντωνονται ειναι πολυ καλα γιατι δεν χτυπανε και αν κατι συμβει και πιαστουν απο καπου, τεντωνεται και βγαινουν απ το κολαρο. Κια επισης δεν τους καταπιεζουν :)
Μακαρι ολα να σου πανε καλα.:)

αν η γατα μενει μονο μεσα στο σπιτι δε χρειαζεται κολλαρο.κι εγω στην αρχη επαιρνα κολλαρα διαφορων χρωματων με σχεδιακια κτλ.γρηγορα ομως καταλαβα οτι ειναι εγωιστικο να της φοραω κολλαρο οταν εκεινη δεν το θελει.ικανοποιω τον εγωισμο μου φορωντας της λουρακι που αρεσουν σ'εμενα,ενοχλουν ομως πολυ την ιδια.ετσι και της το'βγαλα(αφου πηγε να πνιγει βεβαια στην προσπαθεια της να το βγαλει:/: )κι η ικανοποιηση της ηταν απιστευτη!

Kαι εγώ δεν είμαι υπέρ του κολάρου αν τα ενοχλεί ιδίως :) Όμως το κολάρο ήταν μάλλον το δικό της αυτό που είχε δείξει η πρώτη του «μαμά». Eίμαι σίγουρη οτι η Eλίνα δεν το εννοούσε όπως φάνηκε. Eίναι γλυκίτατες μάνα και κόρη και υπεραγαπούν τις γατούλες. Aλλωστε έχουμε μιλήσε για ώρες και καμμία δεν μου ανέφερε το θέμα καν.

εμενα του ειχα βαλει στην αρχη, δεν τον ενοχλησε αλλα μετα δεν ηθελα εγω να τον επιβαρυνω μιας και ζει σε διαμερισμα και δεν υπαρχει λογος... ετσι του το εβγαλα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back