Ελινα!!!
Νεοφερμένο μέλος
Α!!!! ξεχασα να σας πω ότι την βαφτίσαμε Φρίντα.(η ταλαίπωρη γάτα της Ολγας ).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελινα!!!
Νεοφερμένο μέλος
σας ευχαριστώ πολύ!!Τελικα τις έβαλα σε χωριστα δωμάτια, αλλα η Ζούκυ με το που πάω να την χαιδέψω επειδή μυρίζει την Φρίντα,εξαφανίζεται μάλλον βρίζοντας!!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Κρατα τις χωριστα μη τις πιεζεις να ειναι μαζι για δυο τρεις μερες μετα αλλαξε τους δωματια και μην σε ανυσηχουν τα χου και η αποφυγη ειναι πολυ φυσικο. Θα δεις οτι αν κανεις αυτα που σου λεω στο τελος της βδομαδας θα χεις μεγαλη διαφορα.Εισαι καταρχας πολυ ανχωμενη, προσπαθησε να χαλαρωσεις εσυ και να μιλας γλυκα στις γατες γιατι αισθανονται το ανχος σου στον τονο φωνης και τις κινησεις σου...
Σ αυτη τη φαση, χωριστες, αστες να μυριζονται μονο η ασε τη μια μια ολοκληρη μερα στο γατοφορο ωστε να μυριστουν καλα καλα και μετα βαλε μεσα την αλλη κι ασε εξω την πρωτη. Φροντισε να εχεις εναν ονυχοτριφτη που μπορουν ν αφηνουν μυρωδιες και οταν δεις οτι η μια ειναι περιεργη για την νεα κανε το εξης: αφησε τες λιγο νηστικες εκεινη τη μερα και μετα αστες και τις δυο ελευθερες κοντα σ ενα μπολ κονσερβα, τα χου δεν θα τα ξεφυγεις αλλα θα εχεις ενα ωραιο πρωτο ραντεβου..
Ελινα!!!
Νεοφερμένο μέλος
Τωρα αυτην την στιγμή που γραφω μάλλον νυσταζει γιατι έρχεται μου τριβει την μυτούλα της στο μάγουλο μου!!!
Είναι γλυκύτατο αν εξαιρέσουμε ότι ειναι ανυπάκουη και δεν δέχεται ούτε το κολλάρο της. Σκεφτείτε ότι της το φόρεσα και πεισματικά κατάφερε να το βγάλει μόνη της, και στο τέλος μου το έφερε να το δω σαν ένα φοβερό κατόρθωμα για να μου δείξει ότι δεν δέχεται καταπίεση!!!
Οσον αφορα στην Ζούκυ, δεν δέχεται ούτε να την χαιδέψω ούτε τίποτα!! Μου κρατάει μούτρα
φιλάκια πολλά Ελίνα
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
αν μενει μονο μεσα στο σπιτι δεν υπαρχει και κινδυνος να μεινει χωρις κολλαρο
παντως απο την περιγραφη ακουγεται πολυ γλυκια!!οσο για τη Ζουκυ,σιγα-σιγα θα συνηθισει τη μυρωδια της φριντας.
anabou
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xtina
Νεοφερμένο μέλος
Δώστους λίγο χρόνο και θα φτιάξουν τα πράγματα... Να τις χαίρεσαι και τις δυο!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Tα κορίτσια δεν έχουν ιντερνετ για άγνωστο διάστημα αλλά μιλήσαμε στο τηλ. Tα νέα είναι πάρα πολύ καλά
Tα πάνε πάρα πολύ καλά η Φρίντα με τη Zούκι!!!!!! Παίζουν, κοιμούνται μαζί, νομίζω πλένονται... Tέλεια!!!!!!! Mπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, παιδιά!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν δεν το εξαιρέσουμε; Η ανυπακοή μειώνει τη γλυκύτητα και η υπακοή την ενισχύει; Γιατί λες το κολάρο της; το ζήτησε η ίδια και το έκανε δικό της;Είναι γλυκύτατο αν εξαιρέσουμε ότι ειναι ανυπάκουη και δεν δέχεται ούτε το κολλάρο της. Σκεφτείτε ότι της το φόρεσα και πεισματικά κατάφερε να το βγάλει μόνη της, και στο τέλος μου το έφερε να το δω σαν ένα φοβερό κατόρθωμα για να μου δείξει ότι δεν δέχεται καταπίεση!!!![]()
Τέτοιο ύφος επειδή ένα ον σου δείχνει ότι δεν δέχεται καταπίεση;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο, τι καλά. Πολύ χάρηκα. Μα τέτοιο κουκλί γατάκι ήταν δυνατό να μην το αγαπήσει η Ζούκι?Aχ βρε παιδάκια, χίλια συγνώμη που δεν σας είπα τα νέα...![]()
![]()
Tα κορίτσια δεν έχουν ιντερνετ για άγνωστο διάστημα αλλά μιλήσαμε στο τηλ. Tα νέα είναι πάρα πολύ καλά
Tα πάνε πάρα πολύ καλά η Φρίντα με τη Zούκι!!!!!! Παίζουν, κοιμούνται μαζί, νομίζω πλένονται... Tέλεια!!!!!!! Mπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, παιδιά!!!!!!!!

anabou
Διάσημο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
απλα ειναι ακρως απαραιτητο σε περιπτωση που χαθει το ζωακι μας. Αχρειαστο να ειναι, που λεμε...
Εμενα ο Φελιξ δεν το πολυ θελει και καμια φορα το βγαζει αλλα του το ξαναφοραω γιατι αν χαθει, θελω να τον ξαναβρω!
Αυτα που τεντωνονται ειναι πολυ καλα γιατι δεν χτυπανε και αν κατι συμβει και πιαστουν απο καπου, τεντωνεται και βγαινουν απ το κολαρο. Κια επισης δεν τους καταπιεζουν
Μακαρι ολα να σου πανε καλα.

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
)κι η ικανοποιηση της ηταν απιστευτη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Όμως το κολάρο ήταν μάλλον το δικό της αυτό που είχε δείξει η πρώτη του «μαμά». Eίμαι σίγουρη οτι η Eλίνα δεν το εννοούσε όπως φάνηκε. Eίναι γλυκίτατες μάνα και κόρη και υπεραγαπούν τις γατούλες. Aλλωστε έχουμε μιλήσε για ώρες και καμμία δεν μου ανέφερε το θέμα καν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool