anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Εννοώ ότι μπορείς να της λες αυτό.
Τη βρήκα πεταμένη στο δρόμο κυρία μου δεν είναι δική σας
Βγάλε αν θέλεις φωτογραφία μεγάλη της γάτας για να φαίνεται καλά το σημάδι, κι αν δεν μπορείς να τη βάλεις στο site στείλε τη σε μένα με mail, να τη μικρύνω σε μέγεθος αρχείου αλλά θα είναι και οι διαστάσεις αρκετά μεγάλες ώστε να φαίνεται καλά και θα τη βαλω.
Αν έχεις γρήγορη σύνδεση, βγάλε όσο το δυνατόν μεγάλη ανάλυση και στείλε μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντος θελει κτηνιατρο φενεται σοβαρο.Και οπως ειπε και η yahsmin να τη πας εκει σε κανα γιατρο απ το stay να γηνει καλα το γατονι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουρινα σε ευχαριστω για το κοπλιμεντο σου προς τη beauty μου
Γιασμιν θα μου ηταν παρα πολυ ευκολο να ερθει καποιος κτηνιατρος εδω στο σπιτι (αν εννοεις αυτο) μονο που δεν ξερω ποτε η γατα θα ειναι στο δρομο ωστε να την παρω στο σπιτι και να τη δει κτηνιατρος. Μονο με συννενοηση, δηλαδη να τον παρω τηλ και να ερθει την ωρα που την εχω στο σπιτι...
Οσο για τα λεφτα δεν υπαρχει προβλημα. Θα ζητησω απο τον πατερα μου τα λεεφτα που μαζεψα στο παζαρι και του εχω δωσει να τα φυλαει και θα τα δωσω ολα αν χρειαστει και στη συνεχεια θα συμπληρωσω με τα λεφτα που εχω βαλει εγω στην τραπεζα.Η αλλη περιπτωση ειναι πιο δυσκολη αλλα μπορει να γινει αμεσως.
Θα παρω απο το σουπερ μαρκετ ενα καλαθακι ταξιδιων για ζωακια θα το τυλιξω για να μην το δει η μαμα μου. Οταν αυτη και ο πατερας μου λειπουν θα το ξετυλιξω θα βαλω μεσα τη γατα θα παρω ραδιοταξι και θα την παω στον κτηνιατρο...Λιγο ριψοκινδυνο αλλα προκειμενου να πεθανει το γατακι μου...
:cry: :cry:

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Η μονη λυση ειναι μαλλον να παω κρυφα γατοφορο και να την παω κρυφα στον κτηνιατρο με ραδιοταξι. Οι γονεις μου Μαριελ δυστυχως δεν με αφηνουν να εχω καμια επαφη με τη γατα γιατι λενε θα δημιουργησουμε ''ιστοριες'' με τη γειτονισσα...
Οποτε μονο αυτο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
αν ζηταγες την αδεια της γειτονισσας να την πας στο γιατρο εξηγωντας της συγχρονως οτι δε θα κρατησεις τη γατα,θελεις απλα να την εξετασει ο γιατρος.εφοσον μαλστα θα αναλαμβανες εσυ και τα εξοδα και τη μεταφορα,γιατι να ειχε προβλημα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου μακαρι να δεχτει η κορη της γειτονισσας σου για τι καλο της γατουλας!
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου μακαρι να δεχτει η κορη της γειτονισσας σου για τι καλο της γατουλας!
Μακαρι!

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
) στην πορεια την επεισα οτι ειναι σοβαρο το θεμα και αυριο θα την παμε στον κτηνιατρο! (
) Αχ μακαρι να μην εχει τιποτα σοβαρο το μωρουλι μου...

Γεωργία2543
Νεοφερμένο μέλος
Πραγματικά είσαι αξιοθαύμαστη που κατάφερες και την έπεισες.
Η γατούλα είναι πολύ τυχερή που την έχεις υπό την προστασία σου.
Μπράβο και πάλι!!!
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool