Μόλυνση στην κοιλιά

Περαστικά στην γατούλα. Μακάρι να βρεθεί γρήγορα λύση για το πρόβλημά της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νιαου η γειτόνισσα φέρεται άσχημα στη γάτα άρα δεν είναι δική ης κι ας λέει ότι θέλει. Δεν μπορεί να δημιουργεί φασαρίες για μια γάτα που δεν είναι δική της.
Εννοώ ότι μπορείς να της λες αυτό.
Τη βρήκα πεταμένη στο δρόμο κυρία μου δεν είναι δική σας

Βγάλε αν θέλεις φωτογραφία μεγάλη της γάτας για να φαίνεται καλά το σημάδι, κι αν δεν μπορείς να τη βάλεις στο site στείλε τη σε μένα με mail, να τη μικρύνω σε μέγεθος αρχείου αλλά θα είναι και οι διαστάσεις αρκετά μεγάλες ώστε να φαίνεται καλά και θα τη βαλω.

Αν έχεις γρήγορη σύνδεση, βγάλε όσο το δυνατόν μεγάλη ανάλυση και στείλε μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νιαου μηπως η Μαρινα μπορει να σου στειλει κανεναν κτηνιατρο να την δει? η μηπως μπορεις να την πας εσυ εστω κι αν δεν ειναι δικη σου? δεν νομιζω να παρουν πολλα αυτοι απο το σωματειο.. τι σε εμποδιζει???Παρεπιπτοντως οταν γινεις κτηνιατρος θα σε υποστηριξουμε ολοι γιατι κατα κει πας οπως σε βλεπω...:D

Ειναι πανεμορφο το γατακι:) Παντος θελει κτηνιατρο φενεται σοβαρο.Και οπως ειπε και η yahsmin να τη πας εκει σε κανα γιατρο απ το stay να γηνει καλα το γατονι.

Θαναση σε ευχαριστω πολυ ομως καταφερα τελικα να τις παραθεσω:) ;)
Πουρινα σε ευχαριστω για το κοπλιμεντο σου προς τη beauty μου;)
Γιασμιν θα μου ηταν παρα πολυ ευκολο να ερθει καποιος κτηνιατρος εδω στο σπιτι (αν εννοεις αυτο) μονο που δεν ξερω ποτε η γατα θα ειναι στο δρομο ωστε να την παρω στο σπιτι και να τη δει κτηνιατρος. Μονο με συννενοηση, δηλαδη να τον παρω τηλ και να ερθει την ωρα που την εχω στο σπιτι...:/: Οσο για τα λεφτα δεν υπαρχει προβλημα. Θα ζητησω απο τον πατερα μου τα λεεφτα που μαζεψα στο παζαρι και του εχω δωσει να τα φυλαει και θα τα δωσω ολα αν χρειαστει και στη συνεχεια θα συμπληρωσω με τα λεφτα που εχω βαλει εγω στην τραπεζα.
Η αλλη περιπτωση ειναι πιο δυσκολη αλλα μπορει να γινει αμεσως.
Θα παρω απο το σουπερ μαρκετ ενα καλαθακι ταξιδιων για ζωακια θα το τυλιξω για να μην το δει η μαμα μου. Οταν αυτη και ο πατερας μου λειπουν θα το ξετυλιξω θα βαλω μεσα τη γατα θα παρω ραδιοταξι και θα την παω στον κτηνιατρο...Λιγο ριψοκινδυνο αλλα προκειμενου να πεθανει το γατακι μου...:/: :( :cry: :cry: :bye: :/:

παρε λοιπον τηλ στη μαρινα η στον κωστα και βρειτε τα ειτε με το ενα ειτε με το αλλαο παντως να ξερεις οσο δεν σε αφηνουν οι γονεις σου να εχεις ζωο μπορεις ομως ανετα να πασ να ψωνισεις ενα γατοφορο μιας κα εισαι τοσο φιλοζωη θα σου χριεαστει κα να γραφτεις στο στραυ και να αρχισεις να προσφερεις μια μικρη βοηθεια εκει νομιζω οι γινεις σου θα το δεχτουν το να πηγαινεις μια φορα το δεκαπενθημερο να ασχολεισαι με γατακια εκει κι ετσι θα αποκτησεις σιγα σιγα πολυτιμες γνωσεις ...προτεινε τους το και συνεννοησου επειγοντως για γιατρο κοντα σου

Να συνεννοηθω με κτηνιατρο; Τελικα γινεται να ερθει στο σπιτι; Πως γινεται αυτο;:blink: :hmm:

αν θελεις Νιαου και δεν εχεις μεταφορικο μεσο(π.χ. αν δεν μπορουν οι γονεις σου να σε πανε),μπορω οταν παω την Τσικι στον αιλουρο για τα εμβολια,να περασω απο'κει να παρω και την beauty και να την παω να τη δει.η αν μπορεις,ακομα καλυτερα,να'ρθεις κι εσυ μαζι μας στο γιατρο να ρωτησεις ο,τι απορια εχεις.

συνενοησου με τη μαρινα απο τουσ στραυ dragonflykishar εδω σου ειχα δωσει το τηλ σε αλλο ποστ παλιοτερο η πηγαινε με τη μαριελ

Μαριελ πολυ θα το θελα αλλα δεν ξερω ποτε θα βρω τη γατα εξω στο δρομο για να την παρω για λιγο να παμε μαζι. Καταλαβες; Κανονικα θα επρεπε να σε επαιρνα εγω τηλεφωνο και να σου ελεγα ελα και παμε . Αλλα αφου μενεις Πειραια μαλλον δεν ειναι και τοσο ευκολο ετσι;;) :/: Η μονη λυση ειναι μαλλον να παω κρυφα γατοφορο και να την παω κρυφα στον κτηνιατρο με ραδιοταξι. Οι γονεις μου Μαριελ δυστυχως δεν με αφηνουν να εχω καμια επαφη με τη γατα γιατι λενε θα δημιουργησουμε ''ιστοριες'' με τη γειτονισσα...:/: :mad: Οποτε μονο αυτο...

ειναι πολυ δυσκολη η περιπτωση οντως:/: αν ζηταγες την αδεια της γειτονισσας να την πας στο γιατρο εξηγωντας της συγχρονως οτι δε θα κρατησεις τη γατα,θελεις απλα να την εξετασει ο γιατρος.εφοσον μαλστα θα αναλαμβανες εσυ και τα εξοδα και τη μεταφορα,γιατι να ειχε προβλημα?

Κι εγω αυτό σκεφτομαι. Αν δεν χρειαστει να πληρωσουν, ούτε η κόρη της θα το συζήταγε?

Παιδια σημερα θα τη ρωτησω οπωσδηποτε...

Χριστινα καλως ηρθες πισω.
Νιαου μακαρι να δεχτει η κορη της γειτονισσας σου για τι καλο της γατουλας!

Νιαου μακαρι να δεχτει η κορη της γειτονισσας σου για τι καλο της γατουλας!

Μακαρι!:) :/:

Παιδια μιλησα στη μαμα μου και αν στην αρχη με μαλωσε και θυμωσε και λιγουλακι (;) ) στην πορεια την επεισα οτι ειναι σοβαρο το θεμα και αυριο θα την παμε στον κτηνιατρο! (:) :up: :) ) Αχ μακαρι να μην εχει τιποτα σοβαρο το μωρουλι μου...:( :/:

Χίλια μπράβο Νιάου!!!!:up: :up: :up:
Πραγματικά είσαι αξιοθαύμαστη που κατάφερες και την έπεισες.
Η γατούλα είναι πολύ τυχερή που την έχεις υπό την προστασία σου.
Μπράβο και πάλι!!!

Μακαρι να μην εχει τιποτα το γατουλινι :)

Σας ευχαριστω ολους πολυ βρε παιδια που με καταλαβαινετε...:cry: :)

Μακάρι όλα να πάνε καλά. Μπράβο που την έπεισες τελικά και θα το πάς στον κτηνίατρο. Ελπίζω τα νέα να είναι καλά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back