Μόλυνση στην κοιλιά

μπραβο βρε νιαου!!!!αυτα ειναι καταπληκτικα νεα:up: !!!!εχετε ηδη βρει γιατρο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τί 'εγινε τελικά με την γατούλα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλήθεια, τι έγινε? Λογικά πρέπει η Νιάου να το έχει πάει από την προηγούμενη εβδομάδα:hmm:

Οχι απο τοτε δεν ξαναρθε στον κηπο μου...:( Ομως εχθες μου ειπε η γιαγια μου οτι προσφατα την πηγε η κορη της γειτονισσας στο γιατρο... Παλι καλα που υπαρχει κι αυτη γιατι αν ηταν μονη της η γειτονισσα δεν θα ενδιαφεροταν ποτε...Ο γιατρος τελικα της ειπε να της δινει αντιβιωση μεχρι να της περασει...Το μωρο μου...:( :cry:

Μαλλον πολλοι θα ξερετε οτι ειχα βρει μια γατουλα στο δρομο που τελικα ομως ηταν της γειτονισσας η οποια επνιγε μωρα γατες για να μη στειρωνει τις μαναδες τους...:( :mad:
Αυτη τη γατα λοιπον τη βρηκα σημερα μετα απο παρα πολυ καιρο και νομιζα οτι την ειχε σκοτωσει...
Ευτυχως ομως ειναι σωα και αβλαβης...Κι εχει παχυνει κι ολας...
Ομως τωρα που τη χαιδευω νιωθω ενα μπαλακι καπου στο στην κοιλια της απο τη δεξια μερια...(κοντα στο ποδι).
Τι μπορει να ειναι; Να φοβαμαι;:(
Mel σε παρακαλω βοηθησε με...:( :/:

Νιαου!...
Γειά σου Νιαου.:)
Πρέπει να την πας στον γιατρό την γατούλα σου. Δεν ξέρω τι ηλικία έχει όμως έτσι όπως το περιγράφεις μου φαίνεται ότι έχει καποιου είδους όγκο.Δεν μου μοιάζει για εγκυμοσύνη. Ο όγκος δεν θα ηταν σταθερός σε ένα μέρος. Όπως σου είπε ο mel θέλει γιατρό. Οι γάτες σε μεγάλη ηλικία μπορεί να παρουσιάσουν καρκίνο και αυτές. Ευχομαι γρήγορη ανάρωση.:happy:

Οχι απο τοτε δεν ξαναρθε στον κηπο μου...:( Ομως εχθες μου ειπε η γιαγια μου οτι προσφατα την πηγε η κορη της γειτονισσας στο γιατρο... Παλι καλα που υπαρχει κι αυτη γιατι αν ηταν μονη της η γειτονισσα δεν θα ενδιαφεροταν ποτε...Ο γιατρος τελικα της ειπε να της δινει αντιβιωση μεχρι να της περασει...Το μωρο μου...:( :cry:

Φελις, ενταξει την πηγε στο γιατρο η γειτονισσα...Ειναι ολα ενταξει τωρα.:) Της δινει αντιβιωση και θα γινει καλα το μωρο μου:)

δηλαδη τι ηταν αυτο τελικα? τους ειπε ο γιατρος?

Μολυνση ειναι τους ειπε και θα περασει... Ε μπορει να μπηκε μεσα καποιο αγκαθακι και να εκανε μολυνση...Εχει πυον μεσα και με την αντιβιωση θα μικρυνει και θα περασει...:) Μακαρι...:/:

παλι καλα που την πηγε να μην ταλαιπωρειται το καημενο! περαστικα!!

παλι καλα που την πηγε να μην ταλαιπωρειται το καημενο! περαστικα!!

Ευχαριστω:) :/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back