Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!!εχετε ηδη βρει γιατρο?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ομως εχθες μου ειπε η γιαγια μου οτι προσφατα την πηγε η κορη της γειτονισσας στο γιατρο... Παλι καλα που υπαρχει κι αυτη γιατι αν ηταν μονη της η γειτονισσα δεν θα ενδιαφεροταν ποτε...Ο γιατρος τελικα της ειπε να της δινει αντιβιωση μεχρι να της περασει...Το μωρο μου...
:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Γειά σου Νιαου.Μαλλον πολλοι θα ξερετε οτι ειχα βρει μια γατουλα στο δρομο που τελικα ομως ηταν της γειτονισσας η οποια επνιγε μωρα γατες για να μη στειρωνει τις μαναδες τους...![]()
![]()
Αυτη τη γατα λοιπον τη βρηκα σημερα μετα απο παρα πολυ καιρο και νομιζα οτι την ειχε σκοτωσει...
Ευτυχως ομως ειναι σωα και αβλαβης...Κι εχει παχυνει κι ολας...
Ομως τωρα που τη χαιδευω νιωθω ενα μπαλακι καπου στο στην κοιλια της απο τη δεξια μερια...(κοντα στο ποδι).
Τι μπορει να ειναι; Να φοβαμαι;![]()
Mel σε παρακαλω βοηθησε με...![]()
![]()
Νιαου!...
Πρέπει να την πας στον γιατρό την γατούλα σου. Δεν ξέρω τι ηλικία έχει όμως έτσι όπως το περιγράφεις μου φαίνεται ότι έχει καποιου είδους όγκο.Δεν μου μοιάζει για εγκυμοσύνη. Ο όγκος δεν θα ηταν σταθερός σε ένα μέρος. Όπως σου είπε ο mel θέλει γιατρό. Οι γάτες σε μεγάλη ηλικία μπορεί να παρουσιάσουν καρκίνο και αυτές. Ευχομαι γρήγορη ανάρωση.

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι απο τοτε δεν ξαναρθε στον κηπο μου...Ομως εχθες μου ειπε η γιαγια μου οτι προσφατα την πηγε η κορη της γειτονισσας στο γιατρο... Παλι καλα που υπαρχει κι αυτη γιατι αν ηταν μονη της η γειτονισσα δεν θα ενδιαφεροταν ποτε...Ο γιατρος τελικα της ειπε να της δινει αντιβιωση μεχρι να της περασει...Το μωρο μου...
:cry:
Φελις, ενταξει την πηγε στο γιατρο η γειτονισσα...Ειναι ολα ενταξει τωρα.
Της δινει αντιβιωση και θα γινει καλα το μωρο μου
mimikaki
Διάσημο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακαρι...
mimikaki
Διάσημο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
παλι καλα που την πηγε να μην ταλαιπωρειται το καημενο! περαστικα!!
Ευχαριστω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool