Μόνη στο σπίτι!

NTALIA

Νεοφερμένο μέλος

Η NTALIA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΦΡΕΣΚΟ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΓΑΤΑΚΙ 10 ΜΗΝΩΝ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ BLACK NTALIA!TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ!ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ 1 ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Η ΝΑ ΤΗ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΜΕΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΟΡΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΓΡΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ(ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ) ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙ ΑΥΤΗΝ-ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΓΑΤΟ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Na την αφησεις μονη της ειναι καλυτερα στο σπιτι της.3 μερες δεν ειναι τιποτα μην ανησυχεις...Ειδικα αν ερχεται η μαμα σου...Δεν ειναι καλο να αλλαζει περιβαλλον και ανθρωπους!Καλα να περασεις κι εσυ και καλη ανταμωση με το γατακι σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα και καλώς μας ήρθες!
Πιστεύω ότι θα τη βοηθούσε περισσότερο να μείνει στο χώρο της,για να μην αναστατωθεί.Αν πηγαίνει κάποιον να της βάζει φαγητό,να καθαρίζει την άμμο και να ασχολείται μαζί της δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.Έτσι κι αλλιώς είναι λίγες οι μέρες.Περιμένουμε φωτό της μικρής σου ομορφιάς!

Κι εγω θα φυγω το τριημερο και θα αφησω τη Leia σπιτι και την αδερφη μου να κανει γατοsitting!!Ελπιζω να τα πανε καλα τα δυο τους(γιατι δυο "ψαρια" μαζι δεν ξερω πως θα τα καταφερουν..ειναι και οι 2 ιχθεις)!!!

3 μερες δεν ειναι πολλες, αφου θα υπαρχει και ανθρωπος για τα απαραιτητα, ας καθεται και 20 λεπτακια να παιξει πιγο μαζι της
Γενικα οι γατες αγαπουν το χωρο τους και δεν τους αρεσουν οι μετακινησεις κ μαλιστα για τοσο μικρο χρονικο διαστημα θα ειναι ταλαιπωρια για την γατουλα σου
ασε την σπιτι και μην ανησυχεις, ολα θα πανε καλα... καλα να περασεις!

Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι τη μικρή Ντάλια!:)
Θα συμφωνήσω με τις υπόλοιπες, για τόσο μικρό διάστημα είναι προτιμότερο να την αφήσεις στο σπίτι σου και να περνάει η μαμά σου να την προσέχει.
Επίσης, καλό θα είναι να αφήσεις και κάποιο φως αναμμένο για να μη μείνει στα σκοτεινά το βράδυ.

Τέλος να σε παρακαλέσω να μη γράφεις μόνο με κεφαλαία, γιατί στη γλώσσα του ίντερνετ είναι σαν να φωνάζεις.:P
Περιμένουμε φωτογραφίες της μικρής.:D

Καλησπέρα και να τη χαίρεσαι την πανέμορφη γατούλα σου.

Σπίτι της ψηφίζω κι εγώ.
Καλά να περάσεις! :)

Πιστεύω πως εξαρτάται από την γάτα αν είναι κοινωνική μάλλον θα ψυχοπλακωθεί 3 μέρες μόνη της ειδικά που είναι κ μικρό γατάκι κ θα σου κάνει το σπίτι καλοκαιρινό, αν πάλι δεν της αρέσει κ πολύ η παρέα καλύτερα να την αφήσεις σπίτι της

Σπιτι της δε το συζηταω. Αληθεια ειανι στειρωμενη? αν δεν ειανι αυτο εξηγει την επιθετικότητα, εαν ειναι της χρειαζεται επειγόντος κουρα χαδιών για κανενα δυο μηνες τουλαχιστον για να ημερέψει.

ΣΠΙΤΙ ΛΟΙΠΟΝ!

Καλημέρα σε ολους και σας ευχαριστώ πολυ για την γρήγορη ανταποκρισή σας!Η μικρή λοιπον θα μείνει σπίτι και θα την αφησω με πολλα πολλα παιχνιδακια!
Η Νταλια ειναι στειρωμενη αλλα δεν εχει αλλαξει η συμπεριφορα της ουτε εχει ηρεμησει αλλα μπορω να πω οτι χαιρομαι πολυ γι αυτο!Ειναι ακομα παιχνιδιαρα και τρομερο αρπακτικο!
Σας ευχαριστω και παλι και μολις μπορεσω θα βαλω και φωτο της μικρης!Ελπιζω να σας αρεσουν οι μαυρες γατες!!!

πολυυυ μας αρεσουν!!! ειναι σαν πανθηρες!!!!!!!!! :up:

Οι περισσοτεροι εχουν πρόβλημα με το χρώμα της!
Δεν αντιδράνε και πολυ θετικά!Αχ!Αυτες οι προκαταληψεις θα μας φάνε!
Ειναι πολύ άσχημο να μην αγαπάνε μια γάτα επειδή ειναι μαύρη!
Ρατσισμός μεχρι και στις γατουλες!

Κι εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ,ειδικά αν έχουν και πράσινες ματάρες...:up:

[Κι εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ,ειδικά αν έχουν και πράσινες ματάρες.]Ναι πράσινα μάτια εχει και λίγες λευκές τριχούλες στο λαιμο και στην κοιλίτσα της!
Σε λίγο θα βάλω και μία φωτογραφία της!

εχω 2 !!!!!!τον γατο του αβαταρ τον εχω βαψει στην πλατη στην αρχη ξανθο και τωρα κοκκινο εχει μακρια τριχα και πιανει η βαφη αλλα καθοταν ησυχος και αυτος!!ολοι μου λεγανε μαυρη γατα στο σπιτι και ειναι γρουσουζια να την πας αλλου να την αφησεις να την κανεις να την ρανεις και μια μερα πεταγετε ο αντρας μου και λεει εμεις θα την βαψουμε δεν ηθελα και πολυ την επομενη μερα πηρα την βαφη πολυ γελιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το πρόβλημα μου μάλλον ειναι οτι οι γύρω μου δεν αγαπάνε και πολύ τα ζώα!
Εγω εχω μεγαλώσει με ζωάκια στο σπίτι και μου φαίνεται παραλογο να μην τα αγαπανε και οι αλλοι, ποσο μαλλον για το χρωμα!Πάντως ειδα εδω φωτο απο πολλα γατάκια που μοιάζουν πολυ στην Νταλια μου και χάρηκα πολυ!

Το πρόβλημα μου μάλλον ειναι οτι οι γύρω μου δεν αγαπάνε και πολύ τα ζώα!
Εγω εχω μεγαλώσει με ζωάκια στο σπίτι και μου φαίνεται παραλογο να μην τα αγαπανε και οι αλλοι, ποσο μαλλον για το χρωμα!Πάντως ειδα εδω φωτο απο πολλα γατάκια που μοιάζουν πολυ στην Νταλια μου και χάρηκα πολυ!
Ναι πολλοί από εδώ έχουν ολόμαυρες γατούλες!Εμείς είμαστε του γκρι όπως βλέπεις,αλλά συγγενεύουν τα χρώματά μας!:lol:

Εγώ ,τουλάχιστον, τις μαύρες γάτες τις λατρεύω!! Είχα δύο (αρσενικά), αξέχαστα. Ο ένας μάλιστα, ήταν ένα αγρίμι αδέσποτο, που μωρούλι το εξημέρωσε η μικρή μου αδελφή με υπομονή ωρών, προσφέροντάς του κεφτέδες! Από αγρίμι, αυτός ο γάτος, παρόλα τα παιχνίδια που του κάναμε, ποτέ δεν έβγαλε νύχια, ποτέ δεν μας δάγκωσε, ούτε όταν μεγάλωσε. Ποτέ! Τον λέγαμε Μαυρίκιο. Ο άλλος, ήταν ο Μπίλλυ μας. Τέλειος .Δεν έκανε ζημιά, άπιαστος ακροβάτης , καθαρός και σοβαρός. Η υπογραφή μου είναι φόρος τιμής σ'αυτούς τους γατάκους. Να χαίρεσαι τη γατούλα σου και, φεύγοντας, να φροντίσεις να αποκλείσεις όλες τις διεξόδους φυγής, μήπως από βαρεμάρα ξεφύγει από πουθενά, αφού είναι και τσαχπινογαργαλιάρα!

Τα μαύρα είναι τα καλύτερα γατιά και πάνω απο όλα δεν γίνεσαι άσπρος όταν φοράς συχνά μαυρα ρούχα!!:D
Εγώ έχω 2 τον Παύλο που είναι αρνι σκέτο και το θηρίο μου που έχω εδώ μαζί τον Χάρη και αν έπαιρνα πάλι γατί πάλι μαύρο (ή γκρι ίσως:hmm:) θα ήταν!!

Μα καλά πόσα γατάκια εχεις μεγαλώσει?
Τυχερή!Ειναι πανέμορφα!Η Ντάλια μου ειναι ακριβώς σαν τον μαυρούλη!
Οι φωτο της Ντάλιας όμως είναι πολύ μεγάλες και δεν χωράνε εδώ!Πρέπει να της επεξεργαστώ!Επίσης (άσχετο)δεν εχω καταλάβει πως μπορώ να κάνω σωστά μία παράθεση!
Καμια βοήθεια βρε παιδι'α?:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back