NTALIA
Νεοφερμένο μέλος
ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΦΡΕΣΚΟ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΓΑΤΑΚΙ 10 ΜΗΝΩΝ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ BLACK NTALIA!TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ!ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ 1 ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Η ΝΑ ΤΗ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΜΕΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΟΡΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΓΡΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ(ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ) ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙ ΑΥΤΗΝ-ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΓΑΤΟ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Πιστεύω ότι θα τη βοηθούσε περισσότερο να μείνει στο χώρο της,για να μην αναστατωθεί.Αν πηγαίνει κάποιον να της βάζει φαγητό,να καθαρίζει την άμμο και να ασχολείται μαζί της δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.Έτσι κι αλλιώς είναι λίγες οι μέρες.Περιμένουμε φωτό της μικρής σου ομορφιάς!
tzoutzou
Διάσημο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Γενικα οι γατες αγαπουν το χωρο τους και δεν τους αρεσουν οι μετακινησεις κ μαλιστα για τοσο μικρο χρονικο διαστημα θα ειναι ταλαιπωρια για την γατουλα σου
ασε την σπιτι και μην ανησυχεις, ολα θα πανε καλα... καλα να περασεις!
ruko
Διάσημο μέλος

Θα συμφωνήσω με τις υπόλοιπες, για τόσο μικρό διάστημα είναι προτιμότερο να την αφήσεις στο σπίτι σου και να περνάει η μαμά σου να την προσέχει.
Επίσης, καλό θα είναι να αφήσεις και κάποιο φως αναμμένο για να μη μείνει στα σκοτεινά το βράδυ.
Τέλος να σε παρακαλέσω να μη γράφεις μόνο με κεφαλαία, γιατί στη γλώσσα του ίντερνετ είναι σαν να φωνάζεις.

Περιμένουμε φωτογραφίες της μικρής.

Bobbie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σπίτι της ψηφίζω κι εγώ.
Καλά να περάσεις!

elvenstar
Επιφανές μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
NTALIA
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα σε ολους και σας ευχαριστώ πολυ για την γρήγορη ανταποκρισή σας!Η μικρή λοιπον θα μείνει σπίτι και θα την αφησω με πολλα πολλα παιχνιδακια!
Η Νταλια ειναι στειρωμενη αλλα δεν εχει αλλαξει η συμπεριφορα της ουτε εχει ηρεμησει αλλα μπορω να πω οτι χαιρομαι πολυ γι αυτο!Ειναι ακομα παιχνιδιαρα και τρομερο αρπακτικο!
Σας ευχαριστω και παλι και μολις μπορεσω θα βαλω και φωτο της μικρης!Ελπιζω να σας αρεσουν οι μαυρες γατες!!!
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

NTALIA
Νεοφερμένο μέλος
Δεν αντιδράνε και πολυ θετικά!Αχ!Αυτες οι προκαταληψεις θα μας φάνε!
Ειναι πολύ άσχημο να μην αγαπάνε μια γάτα επειδή ειναι μαύρη!
Ρατσισμός μεχρι και στις γατουλες!
moukelis
Επιφανές μέλος

NTALIA
Νεοφερμένο μέλος
Σε λίγο θα βάλω και μία φωτογραφία της!
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
NTALIA
Νεοφερμένο μέλος
Εγω εχω μεγαλώσει με ζωάκια στο σπίτι και μου φαίνεται παραλογο να μην τα αγαπανε και οι αλλοι, ποσο μαλλον για το χρωμα!Πάντως ειδα εδω φωτο απο πολλα γατάκια που μοιάζουν πολυ στην Νταλια μου και χάρηκα πολυ!
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι πολλοί από εδώ έχουν ολόμαυρες γατούλες!Εμείς είμαστε του γκρι όπως βλέπεις,αλλά συγγενεύουν τα χρώματά μας!Το πρόβλημα μου μάλλον ειναι οτι οι γύρω μου δεν αγαπάνε και πολύ τα ζώα!
Εγω εχω μεγαλώσει με ζωάκια στο σπίτι και μου φαίνεται παραλογο να μην τα αγαπανε και οι αλλοι, ποσο μαλλον για το χρωμα!Πάντως ειδα εδω φωτο απο πολλα γατάκια που μοιάζουν πολυ στην Νταλια μου και χάρηκα πολυ!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος

Εγώ έχω 2 τον Παύλο που είναι αρνι σκέτο και το θηρίο μου που έχω εδώ μαζί τον Χάρη και αν έπαιρνα πάλι γατί πάλι μαύρο (ή γκρι ίσως
) θα ήταν!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NTALIA
Νεοφερμένο μέλος
Τυχερή!Ειναι πανέμορφα!Η Ντάλια μου ειναι ακριβώς σαν τον μαυρούλη!
Οι φωτο της Ντάλιας όμως είναι πολύ μεγάλες και δεν χωράνε εδώ!Πρέπει να της επεξεργαστώ!Επίσης (άσχετο)δεν εχω καταλάβει πως μπορώ να κάνω σωστά μία παράθεση!
Καμια βοήθεια βρε παιδι'α?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool