Νάντια η πανέμορφη

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

AnnieGr

Δραστήριο μέλος

Η AnnieGr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 759 μηνύματα.
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία..
Η Νάντια βρέθηκε στην ηλικία του 1 μήνα στη μέση του δρόμου.. Δεν θα πω την ιστορία της, γιατί δεν είμαι του μελό και στο συγκεκριμένο πλάσμα, πραγματικά δεν αξίζει λύπηση. Πιθανό να το κάνω στην πορεία, κάποια μέρα από τις πολλές τον τελευταίο καιρό που θα με πιάσει απογοήτευση και θα ρωτάω τον εαυτό μου "Και μετά τι;;". Κι αυτό γιατί η Νάντια, αν και πανέμορφη (και δίχως ίχνος φωτογένειας, μα ίχνος όμως), αν και πανέξυπνη, αν και απόλαυση στην υπακοή και στην καθημερινότητα, εντός και εκτός σπιτιού, από τον Αύγουστο δεν έχει δεχτεί ούτε ένα τηλεφώνημα, ούτε ένα μήνυμα, τίποτα. Και γιατί τα περιθώρια στενεύουν..

Είναι γεννημένη ας πούμε τέλη Ιουνίου, είναι 19 κιλά, είναι ψιλόλιγνη και όταν τρέχει είναι σαν ελαφάκι.. Μες στο σπίτι είναι άψογη (εντάξει, αν σου πέσει το φαΐ στο πάτωμα θα το τσιμπήσει, κι εγώ θα το'κανα αυτό), έχει μάθει να μένει στο crate και στο box χωρίς να βγάζει κιχ, έχει ανεχθεί όλες τις γάτες του σπιτιού, της βάζεις το στρωματάκι της και την ξεχνάς. Δουλεύεται σε βασική υπακοή και πάει σούπερ, κι ενώ παίζει με άλλα σκυλιά, πιο πολύ την ενδιαφέρεις εσύ.
Την Παρασκευή 27/2 έχει κανονιστεί να στειρωθεί και να τσιπαριστεί, από εμβόλια και αποπαρασιτώσεις είναι "κομπλέ".
Την έχω λατρέψει τη Νάντια, γιατί αν και σκυλομάνα είναι το πιο τρυφερό πλάσμα που'χει περάσει από τα χέρια μου. Κι αυτό για όσους με ξέρουν εδώ μέσα λέει πολλά. Γι'αυτό και ό,τι χρειαστεί η Νάντια στη ζωή της, θα είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε. Αν και το πιο πιθανό είναι αυτός που θα την πάρει να χρειαστεί μόνο βοήθεια στο να μην τον κάνει σκλάβο της, αφού είναι άτιμος ο έρωτας κι η Νάντια παραείναι ερωτεύσιμη..

Nantia.jpg

2015-02-10-607.jpg

2015-02-10-609.jpg

2015-02-12 15.15.44.jpg

Τηλ. επικοινωνίας: 6947 298070 (Άννυ)
[Φ.Σ.Ναυπλίου "Οι Αδέσποτοι" - Αρ.Πρωτ. 569/10]

Όλο το άλμπουμ με τη Νάντια στο fb:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10204122376038101&type=1&l=b940131a16

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Nantia.jpg
    Nantia.jpg
    124,7 KB · Εμφανίσεις: 80
  • 2015-02-10-607.jpg
    2015-02-10-607.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 88
  • 2015-02-10-609.jpg
    2015-02-10-609.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 75
  • 2015-02-12 15.15.44.jpg
    2015-02-12 15.15.44.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 63
  • Nantia.jpg
    Nantia.jpg
    124,7 KB · Εμφανίσεις: 80
  • 2015-02-10-607.jpg
    2015-02-10-607.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 88
  • 2015-02-10-609.jpg
    2015-02-10-609.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 75
  • 2015-02-12 15.15.44.jpg
    2015-02-12 15.15.44.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 63
Ε όχι και χωρίς ίχνος φωτογένειας η Νάντια! :inlove:Εδώ θα διαφωνήσουμε Annie μου.... Εκτός κι αν εννοείς, οτι μπροστά στην πραγματικότητα, οι φωτογραφίες δείχνουν ελάχιστα από το πόσο πανέμορφο και γεμάτο χάρη πλασματάκι είναι. Και με τον καλύτερο χαρακτήρα!:D
Μ'αυτό το αξιαγάπητο μουσούδι και τις τρισχαριτωμένες αυτούκες δεν μπορεί, παρά να εισακουστεί η ευχή μας και να έρθει το ένα και καλό τηλεφώνημα κι η αγκαλιά αγάπης που τόσο περιμένει:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλότυχο να είσαι μπουμπουκάκι! Γρήγορα να βρεις τον άνθρωπο που θα σε αγαπήσει για μια ζωή!

Για κάποιον λόγο η Νάντια στις φωτογραφίες μοιάζει με γουρούνι. Σταράτα και ξεκάθαρα. Αλλά καμία σχέση, πώς να το πω; Είναι πανέμορφη (επαναλαμβάνομαι?)

Η μια αλήθεια είναι ότι απ'τη μια νιώθω να απελπίζομαι τόσους μήνες, απ'την άλλη με κοιτάει με εκείνο το υπέροχο βλέμμα της και λέω "Έλα ρε Ναντούκο, να το παλέψουμε λίγο ακόμα"

Η έτερη αλήθεια είναι πως ανήκει στις ομάδες που δεν υιοθετούνται εύκολα. Είναι μαύρη, είναι στα 19 κιλά και όχι στα 6-7, έπαψε να είναι το γλυκό κουταβάκι που όλοι ονειρεύονται, δεν είναι φυσικά εκείνο το φουντωτό που θυμίζει πομεράνιαν ή μαλτέζ, ή στην χειρότερη "εκείνο που πρέπει να είναι μωρό για να με μάθει και να το μάθω" -αν κάποιος προβληματίζεται, καταθέτω ευχαρίστως τις εμπειρίες μου, ή ακόμα καλύτερα, ας έρθει να τις δει από κοντά, κερνάω καφέ.

2014-11-11 09.48.53.jpg

Συνημμένα

• 2014-11-11 09.48.53.jpg
    2014-11-11 09.48.53.jpg
    2 MB · Εμφανίσεις: 44
  • 2014-11-11 09.48.53.jpg
    2014-11-11 09.48.53.jpg
    2 MB · Εμφανίσεις: 44
Το Ναντούκο μου σήμερα "παρεδόθη" και αύριο θα μπει για στείρωση. Οπότε, θα τσιπαριστεί κιόλας και θα είναι κομπλέ!

Nantia.jpg

Θετική ενέργεια, και για να πάνε όλα καλά και για να βρει επιτέλους το σπιτάκι της..

Συνημμένα

• Nantia.jpg
    Nantia.jpg
    194,6 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Nantia.jpg
    Nantia.jpg
    194,6 KB · Εμφανίσεις: 28
Κοριτσάκι μου καλό.....εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα τέλεια από εδώ και πέρα για την πανέμορφη μικρούλα!!:)

Το Ναντούκο στειρώθηκε και αύριο κατά πάσα πιθανότητα θα την έχω σπίτι, είχα συνεννοηθεί με τη φιλοζωϊκή ώστε να κάνει αποθεραπεία σε μένα για να είμαι σίγουρη πως είναι εντάξει.

Σε πλήρη αντιπαράθεση με τις χαρούμενες και ζουμερές φωτογραφίες, έρχεται η εξής:

https://www.pesydap.gr/dikepaz/item/4178-π2426

Ναι, η Νάντια είναι..

Αχ να την εχεις αυριο σπιτι,το πουλακι μου ..........
Αχ και να μπορουσα ΤΩΡΑ να υιοθετθσω σκυλουνι-γιατι καπιοα στιγμ θα το κανω-θα στηη βουτουσα,εεεε στην οικογενεια θα εμενε

Γιατί δεν μπορείς καλέ;

Πέρα από την πλάκα, αν είχα έστω κι έναν άνθρωπο τόσο καιρό να με πάρει ένα τηλέφωνο, να μου πει "έρχομαι να τη δω, μ'αρέσει", και μετά να την απορρίψει, θα ήμουν πιο αισιόδοξη. Από τον Αύγουστο κανείς, μόνο μια κυρία που τηλεφώνησε μια φορά κι αυτό ήταν, τζάμπα χάρηκα.
Επίσης, όπως γράφω και στην αγγελία της στο fb, θα δοθεί με βασική υπακοή, και ό,τι χρειαστεί επιπλέον από εκπαίδευση εννοείται στη συνέχεια, και την τροφή της για 6 μήνες.

Οπότε για σκέψου το.. Είναι και σούπερ με τις γάτες :P

ΥΓ. Με λύπησε βαθύτατα η φωτογραφία της από το ΔΙΚΕΠΑΖ..

Αχ να ξερες ποσο θα ηθελα,αλλα θελω να το κανω υπευθυνα ,εννοωντας εγω να ειμαι υπευθυνη,ξερω πως ετσι οπως ειναι η ζωη μου με τη κωλοδουλεια αν υιοθετουσα σκυλι,θα κατεληγε δυστυχισμενο.........μακαρι να μπορουσα

Καλε αν ειναι να σε παρω ενα τηλ και μετα να απορριψω,ετσι να νοιωσεις πιο αισιοδοξα;;;;;:P
Παντως μην στεναχωριεσαι θα βρεθει ο ανθρωπος της,και η λολιτα μας μαυρη δυο ετων ηταν κι βρεθηκε η αδερφη μου και η μανα μου-η μανα μου πιυ δεν ηθελε καν σκυλι ΤΟΤΕ-

Αχ να ξερες ποσο θα ηθελα,αλλα θελω να το κανω υπευθυνα ,εννοωντας εγω να ειμαι υπευθυνη,ξερω πως ετσι οπως ειναι η ζωη μου με τη κωλοδουλεια αν υιοθετουσα σκυλι,θα κατεληγε δυστυχισμενο.........μακαρι να μπορουσα

Καλε αν ειναι να σε παρω ενα τηλ και μετα να απορριψω,ετσι να νοιωσεις πιο αισιοδοξα;;;;;:P
Παντως μην στεναχωριεσαι θα βρεθει ο ανθρωπος της,και η λολιτα μας μαυρη δυο ετων ηταν κι βρεθηκε η αδερφη μου και η μανα μου-η μανα μου πιυ δεν ηθελε καν σκυλι ΤΟΤΕ-

Πάρε καλέ! :hehe::hehe:
Μακάρι να βρεθεί ένας άνθρωπος γιατί με πιέζουν για επανατοποθέτηση & δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι, την έσωσα 2 φορές, τη μεγάλωσα, της έμαθα τόσα, είναι αμαρτία πραγματικά.. :(

Οχι οχι οχι επανατοπ,ποιος σε πιεζει λεγε

Δε λέω, γιατί μπορεί κάποια μέρα να τον γνωρίσεις κι από κοντά και δε θέλω να τον κοιτάς με μισό μάτι :whistle:
Έχει δίκιο όμως παιδιά, είναι παραπάνω απ'όσα μπορούμε να αντέξουμε οικονομικά, πολύ ζόρι..

(Ο σύνδεσμος ακυρώθηκε γιατί την παρέλαβαν σήμερα το πρωί, βάζω τη φώτο την οποία κατέβασα χθες)

ce86d91b5d90541814c162e51d434f67_XL.jpg

Συνημμένα

• ce86d91b5d90541814c162e51d434f67_XL.jpg
    54,8 KB · Εμφανίσεις: 32
  • ce86d91b5d90541814c162e51d434f67_XL.jpg
    54,8 KB · Εμφανίσεις: 32
Ω ψυχάκι μου... Καμμιά σχέση με το πως την είχες εσύ.
Ας βρισκόταν ένας άνθρωπος και γι' αυτή την ψυχούλα, μου σπαράζει η καρδιά το να επανατοποθετηθεί.:(

Αααα καταλαβα,αν υχει και τον γνωρισωαπο κοντα δεν θα το κοιταω με μισο ματι αλλα θα τον βλεπω μισο ουτως η αλλως αφου υπαρχει μια μεγαληηηηηη διαφορα υψους:P

Ω ψυχάκι μου... Καμμιά σχέση με το πως την είχες εσύ.
Ας βρισκόταν ένας άνθρωπος και γι' αυτή την ψυχούλα, μου σπαράζει η καρδιά το να επανατοποθετηθεί.:(

Αααα καταλαβα,αν υχει και τον γνωρισωαπο κοντα δεν θα το κοιταω με μισο ματι αλλα θα τον βλεπω μισο ουτως η αλλως αφου υπαρχει μια μεγαληηηηηη διαφορα υψους:P

Ναι, αυτός.. :P

Παρέλαβα την μικρή σήμερα το πρωί, έκλαιγε -κι εγώ κόντεψα να κλάψω για να λέμε την αλήθεια, αλλά έχω κι ένα ευχάριστο, την πήρα πιο παχιά :)
Προς το παρόν την κακομαθαίνω (γι'αυτό και ο καναπές), αλλά σε λίγες μέρες αρχίζουν τα ζόρικα.. :/:
Βάσω μου, απ'το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί, δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς ακόμα..

Nantia.jpg

ΥΓ. Επιπλέον τσιπαρίστηκε αλλά δε τους έδωσαν τον αριθμό και πρέπει να πάω στην κτηνίατρο μόλις κλείσει η τομή για να τον τσεκάρω :mad:

Συνημμένα

• Nantia.jpg
    Nantia.jpg
    220,4 KB · Εμφανίσεις: 41
  • Nantia.jpg
    Nantia.jpg
    220,4 KB · Εμφανίσεις: 41

Συνημμένα

• Nantia.jpg
    Nantia.jpg
    147,8 KB · Εμφανίσεις: 66
  • Nantia.jpg
    Nantia.jpg
    147,8 KB · Εμφανίσεις: 66
Nantia.jpg

Μα πόσο όμορφη..

Το link εδώ: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205858794647481&set=a.10204122376038101&type=1&theater
(αυτό σημαίνει κοινοποιήστε :P, το fb ως και 18/3 δεν με αφήνει να κάνω tag :mad: )
΄Ολο το ξεχνάω ρε συ, θύμιζέ το αδερφούλα μου...:/:
Tag σε εξέλιξη!;)

Πολλοί το ξέρετε ήδη, αλλά θα το βάλω κι εδώ, η Νάντια έχει δικό της blog πλέον. Ναι, είμαστε ψώνια και μας αρέσει να γράφουμε ιστορίες, και ποιος καλύτερος οικοδεσπότης από το Ναντούκο; :D

https://nantiasblog.webnode.gr/

Βασικά, τα πάντα έχει αυτό το πλάσμα εκτός από κάποιον να τη θέλει για πάντα.

Αχ μωρέ πως σε καταλαβαίνω....μόλις με ειδοποίησε η ανηψιά μου ότι φίλη της βρήκε κυνηγόσκυλο υποσιτισμένο πολύ χάλια και δεν ξέρει τι να κάνει γιατί έχει ήδη δύο σκυλιά.... τι γίνεται ρε παιδί μου; τόσα όμορφα πλάσματα και ούτε ένας άνθρωπος "όμορφος" γι' αυτά;;;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back