Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντως και απο οικονομικη αποψη, γιατι το ιδιο σκεφτομουν κι εγω η διαφορα δεν ειναι τοσο μεγαλη αφου με την μικρη royal περνουσα περιπου δυο εβδομαδες οταν ηταν πιο μικρη η καραμελα και κοστιζει 5 ευρω ενω η μεγαλη συσκευασια που παιρνω τωρα κανει 20 και παλι μου κραταει καιρο...ειναι και κακοφαγανη η δικη μουαν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να παρεις κατι καλυτερο καλυτερα να προτιμησεις ρουαγιαλ..για προ πλαν δεν ξερω δεν εχω παρει ποτε αλλα νομιζω οτι αλλαζει η ποιοτητα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Vacoo^
Νεοφερμένο μέλος
^Vacoo^
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστω για την πληροφορια γιατι αυτο δεν το γνωριζα.η hills ειναι πιο χαμηλης ποιοτητας απο την royal canin..το πρωτο συστατικο της hills ειναι καλαμποκι ενω της rc κοτοπουλο..

Hlianna
Διάσημο μέλος
Επισης θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο.Οταν θα του παρω κονσερβα,να του παρω πατε η' μπουκιες?Παιζει ρολο αν θα ειναι ψαρι,κοτοπουλο,βοδινο?(Δηλαδη π.χ το βοδινο μπορει να ειναι βαρυ για το στομαχι του και να αρρωστησει)Η κονσερβα φυσικα θα ειναι για γατακια.
οχι δεν νομιζω να παθει τιποτα..αναλογως τι του αρεσει..μπορει να του αρεσουν και ολα..
Hlianna
Διάσημο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
^Vacoo^
Νεοφερμένο μέλος
Το αγρινιο με βολευει.Μπορεις να μου πεις αν εχει και αθηνα?Γιατι σε λιγο καιρο μαλλον θα μετακομισουμε προς τα εκει.εχει αγρινιο αρτα πρεβεζα γιαννενα καρπενησι..σε βολευει τιποτα απο ολα αυτα?λογικα το αγρινιο ετσι δεν ειναι?
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
εχει σε πολλες περιοχες της αθηναςΤο αγρινιο με βολευει.Μπορεις να μου πεις αν εχει και αθηνα?Γιατι σε λιγο καιρο μαλλον θα μετακομισουμε προς τα εκει.

^Vacoo^
Νεοφερμένο μέλος
Πολυ ωραια!εχει σε πολλες περιοχες της αθηνας![]()

Hlianna
Διάσημο μέλος
^Vacoo^
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστω για το λινκ.
^Vacoo^
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Αν του βάζεις φαγητό κάθε μέρα, κάποια στιγμή θα σε εμπιστευτεί και θα σε πλησιάσει εκείνος!!!!Καλησπερα,σε ολους.Εχω μια απορια.Εδω και 2 εβδομαδες ερχεται ενας γατουλης στο σπιτι μου αλλα ειναι αγριος πολυ,τι μπορω να κανω για να με εμπιστευτει και να με αφηνει να τον πλησιαζω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Vacoo^
Νεοφερμένο μέλος

^Vacoo^
Νεοφερμένο μέλος
Υ.Γ και τα 2 ειναι εξω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool