Νέα γατομαμά

αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να παρεις κατι καλυτερο καλυτερα να προτιμησεις ρουαγιαλ..για προ πλαν δεν ξερω δεν εχω παρει ποτε αλλα νομιζω οτι αλλαζει η ποιοτητα..
Παντως και απο οικονομικη αποψη, γιατι το ιδιο σκεφτομουν κι εγω η διαφορα δεν ειναι τοσο μεγαλη αφου με την μικρη royal περνουσα περιπου δυο εβδομαδες οταν ηταν πιο μικρη η καραμελα και κοστιζει 5 ευρω ενω η μεγαλη συσκευασια που παιρνω τωρα κανει 20 και παλι μου κραταει καιρο...ειναι και κακοφαγανη η δικη μου:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η hills ειναι πιο χαμηλης ποιοτητας απο την royal canin..το πρωτο συστατικο της hills ειναι καλαμποκι ενω της rc κοτοπουλο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επισης θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο.Οταν θα του παρω κονσερβα,να του παρω πατε η' μπουκιες?Παιζει ρολο αν θα ειναι ψαρι,κοτοπουλο,βοδινο?(Δηλαδη π.χ το βοδινο μπορει να ειναι βαρυ για το στομαχι του και να αρρωστησει)Η κονσερβα φυσικα θα ειναι για γατακια.

η hills ειναι πιο χαμηλης ποιοτητας απο την royal canin..το πρωτο συστατικο της hills ειναι καλαμποκι ενω της rc κοτοπουλο..
Ευχαριστω για την πληροφορια γιατι αυτο δεν το γνωριζα.:)

Επισης θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο.Οταν θα του παρω κονσερβα,να του παρω πατε η' μπουκιες?Παιζει ρολο αν θα ειναι ψαρι,κοτοπουλο,βοδινο?(Δηλαδη π.χ το βοδινο μπορει να ειναι βαρυ για το στομαχι του και να αρρωστησει)Η κονσερβα φυσικα θα ειναι για γατακια.

οχι δεν νομιζω να παθει τιποτα..αναλογως τι του αρεσει..μπορει να του αρεσουν και ολα..

εχει αγρινιο αρτα πρεβεζα γιαννενα καρπενησι..σε βολευει τιποτα απο ολα αυτα?λογικα το αγρινιο ετσι δεν ειναι?

να προσεξεις στις κονσερβες να μην εχουν πολλα συντηρητικα, και να την δινεις αραια, για να μην εχεις προβλημα με τα δοντακια του.

εχει αγρινιο αρτα πρεβεζα γιαννενα καρπενησι..σε βολευει τιποτα απο ολα αυτα?λογικα το αγρινιο ετσι δεν ειναι?
Το αγρινιο με βολευει.Μπορεις να μου πεις αν εχει και αθηνα?Γιατι σε λιγο καιρο μαλλον θα μετακομισουμε προς τα εκει.

Το αγρινιο με βολευει.Μπορεις να μου πεις αν εχει και αθηνα?Γιατι σε λιγο καιρο μαλλον θα μετακομισουμε προς τα εκει.
εχει σε πολλες περιοχες της αθηνας:)

Καλησπερα,σε ολους.Εχω μια απορια.Εδω και 2 εβδομαδες ερχεται ενας γατουλης στο σπιτι μου αλλα ειναι αγριος πολυ,τι μπορω να κανω για να με εμπιστευτει και να με αφηνει να τον πλησιαζω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα,σε ολους.Εχω μια απορια.Εδω και 2 εβδομαδες ερχεται ενας γατουλης στο σπιτι μου αλλα ειναι αγριος πολυ,τι μπορω να κανω για να με εμπιστευτει και να με αφηνει να τον πλησιαζω?
Αν του βάζεις φαγητό κάθε μέρα, κάποια στιγμή θα σε εμπιστευτεί και θα σε πλησιάσει εκείνος!!!!:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οκ 8α συνεχιζω να του βαζω φαγητο.Ελπιζω να με εμπιστευτει.:)

καλησπερα.σημερα βρηκα ενα γατακι 3-4 μηνων.το εφερα στο σπιτι αλλα μολις το ειδε ο γατος αρχησε να το μυρηζει.μετα απο λιγο ομως ο ενας αγριευε στον αλλον και επεσαν και φαπες.τι να κανω????
Υ.Γ και τα 2 ειναι εξω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back