καρμεν
Νεοφερμένο μέλος
Ευτυχως η αδελφη μου εψαχνε για ενα αρσενικο και το οποιο της εδωσα.Εμενα μου εμεινε το κοριτσακι...Η δικια μου γατα με το που τα ειδε στο μπαλκονι δεν ενιωσε και πολυ καλα..Αρχιζε να πηδαει στο τζαμι κ να βγαζει τους γνωστους απειλιτικους ηχους.Ετσι εχω απομονώσει το γατακι στο πανω μπαλκονι και το βαζω μεσα οταν η αλλη κοιμαται στο αλλο μπαλκονι.Ομως τι θα κανω απο εδω κ στο εξης ; Σκεφτομουν να το μεγαλωσω λιγο,μια κ ειναι 1 μηνος μονο και να της το παρουσιαζω σιγα σιγα...Εχει κανεις παρομοια εμπειρια ;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Απ'ότι έχω δει εδώ πάντως είχαμε πολλά περιστατικά με 2 γάτες στο τέλος να γίνονται κολλητάρια!!
Αν αποκτήσει τη μυρωδιά σου το γατάκι ίσως να το δεχτεί!! Θα σου πουν καλύτερα οι πιο έμπειροι γατογονείςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=23249
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καρμεν
Νεοφερμένο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Θεωρητικά, είναι καλό να υπάρχουν στο σπίτι τόσες αμμολεκάνες όσα και γατιά, ώστε να μη χρειάζεται να περιμένουν "ουρά". Τα δικά μου πάντως, τώρα που τα έχουν βρει μεταξύ τους, βολεύονται και με μία.
Και τα δικα μου(ειχα ηδη 2 χρονια την σαρδελα οταν τελικα αποφασισαμε να κρατησουμε τον λεόν), ακομα δεν τα εχουν βρει...Ακομα ανεχονται το ενα τ'αλλο, χωρις βεβαια να δημιουργουν προβληματα στο σπιτι!
Υπομονη και επιμονη και ολα θα γινουν!

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Καταρχήν μπράβο που εσωσες τα γατάκια
Τώρα για το πρόβλημα εχω να σου πω οτι δεν υπαρχει περίπτωση να μην τα βρουν. Ποτε δεν ξέρω. Αλλά θα γίνει. Σου μιλάει γατομάνα με 3 και κορίτσια μάλλιστα. Στην αρχή ποτε δεν τα πάνε καλά εκτός αν μιλάμε για μικρες ηλικίες (ή για τον Σίβα της Ισμήνης που είναι κύριος με τα όλα του και ειδικά απέναντι στις κοπέλες
) Βλέπεις το άβαταρ μου; Η Μέλανι η μαυρόασπρη δεν υπάρχει πια αλλά την καρδιά της Μπιάνκας κέρδισε με τον καιρό η Καρμέλα. Στην αρχή (για μήνες) ήταν φρικτή η κατάσταση αλλά πια λατρεύονται. Εντάξη η τρίτη η Σακίρα δεν είναι η αγαπημενη της αλλα ανέχονται η μια την άλλη.Συνταγή πιστευω δεν υπάρχει. Εχει να κάνει με τη γάτα. Πρώτα όμως πρεπει να μυρίζει το μικρο απο κάπου για να συνηθίζει τη μυρωδιά. Ισως μια μισάνοιχτη πορτα. Η Μπιάνκα ουρλιαζε όλη νύχτα σαν διάολος και εξυνε τα τζάμια στην συγκεκριμενη φάση
Μετά κρυβόταν για καιρό σε ενα ράφι στη βιβλιοθήκη. Μετά σιγά σιγά πλησίασε εκεινη τις μικρες
Κάπως ετσι:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλα καλά θα πάνε, όλοι θέλουμε μια παρεούλα αλλά δεν ανοιγόμαστε και με το καλημέρα

patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool