Νέα και "παλιά" γάτα...

καρμεν

Νεοφερμένο μέλος

Ο καρμεν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλημερα σε ολους .Εδω κ 12 χρονια εχω μια γατα θηλυκια.Την προηγουμενη βδομαδα βρηκα στην μεση του δρομου 2 γατακια.Αν κ δεν ειχα σκεφτει με τιποτα να παρω αλλο γατι δεν αντεχα στην ιδεα οτι απο στιγμη σε στιμη καποιο αμαξι θα τα πατουσε...:( Ευτυχως η αδελφη μου εψαχνε για ενα αρσενικο και το οποιο της εδωσα.Εμενα μου εμεινε το κοριτσακι...Η δικια μου γατα με το που τα ειδε στο μπαλκονι δεν ενιωσε και πολυ καλα..Αρχιζε να πηδαει στο τζαμι κ να βγαζει τους γνωστους απειλιτικους ηχους.Ετσι εχω απομονώσει το γατακι στο πανω μπαλκονι και το βαζω μεσα οταν η αλλη κοιμαται στο αλλο μπαλκονι.Ομως τι θα κανω απο εδω κ στο εξης ; Σκεφτομουν να το μεγαλωσω λιγο,μια κ ειναι 1 μηνος μονο και να της το παρουσιαζω σιγα σιγα...Εχει κανεις παρομοια εμπειρια ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως ήρθες καταρχάς
Απ'ότι έχω δει εδώ πάντως είχαμε πολλά περιστατικά με 2 γάτες στο τέλος να γίνονται κολλητάρια!!:D Αν αποκτήσει τη μυρωδιά σου το γατάκι ίσως να το δεχτεί!! Θα σου πουν καλύτερα οι πιο έμπειροι γατογονείς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μια χαρα θα τα πανε.διαβασε εδω
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=23249

Καλωσήρθες!!:)
Πολλοί από εδώ έχουν παρόμοιες εμπειρίες, ανάμεσά τους κι εγώ (και σε όλες τις περιπτώσεις, αργά ή γρήγορα, τα γατάκια τα βρήκαν μεταξύ τους) ;)
Διάβασε επίσης το σχετικό άρθρο εδώ, καθώς και τις πολύ χρήσιμες συμβουλές του Αίλουρου, εδώ.

Παιδια με την αμμο τι γινεται; να τους παρω ξεχωριστω σκαφακι ;

Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να έχει το καθένα τη δική του τουαλέτα;)

Ειδικά για τώρα στην αρχή, χρειάζονται οπωσδήποτε το κάθε ένα τη δική του λεκάνη.
Θεωρητικά, είναι καλό να υπάρχουν στο σπίτι τόσες αμμολεκάνες όσα και γατιά, ώστε να μη χρειάζεται να περιμένουν "ουρά". Τα δικά μου πάντως, τώρα που τα έχουν βρει μεταξύ τους, βολεύονται και με μία.

Εγω απο τοτε που τα εχω μαζι, εχουν μια αμμολεκανη!

Και τα δικα μου(ειχα ηδη 2 χρονια την σαρδελα οταν τελικα αποφασισαμε να κρατησουμε τον λεόν), ακομα δεν τα εχουν βρει...Ακομα ανεχονται το ενα τ'αλλο, χωρις βεβαια να δημιουργουν προβληματα στο σπιτι!
Υπομονη και επιμονη και ολα θα γινουν!:D

Γειά σου Κάρμεν!!! :) Καταρχήν μπράβο που εσωσες τα γατάκια:up: Τώρα για το πρόβλημα εχω να σου πω οτι δεν υπαρχει περίπτωση να μην τα βρουν. Ποτε δεν ξέρω. Αλλά θα γίνει. Σου μιλάει γατομάνα με 3 και κορίτσια μάλλιστα. Στην αρχή ποτε δεν τα πάνε καλά εκτός αν μιλάμε για μικρες ηλικίες (ή για τον Σίβα της Ισμήνης που είναι κύριος με τα όλα του και ειδικά απέναντι στις κοπέλες:P) Βλέπεις το άβαταρ μου; Η Μέλανι η μαυρόασπρη δεν υπάρχει πια αλλά την καρδιά της Μπιάνκας κέρδισε με τον καιρό η Καρμέλα. Στην αρχή (για μήνες) ήταν φρικτή η κατάσταση αλλά πια λατρεύονται. Εντάξη η τρίτη η Σακίρα δεν είναι η αγαπημενη της αλλα ανέχονται η μια την άλλη.
Συνταγή πιστευω δεν υπάρχει. Εχει να κάνει με τη γάτα. Πρώτα όμως πρεπει να μυρίζει το μικρο απο κάπου για να συνηθίζει τη μυρωδιά. Ισως μια μισάνοιχτη πορτα. Η Μπιάνκα ουρλιαζε όλη νύχτα σαν διάολος και εξυνε τα τζάμια στην συγκεκριμενη φάση:sick: Μετά κρυβόταν για καιρό σε ενα ράφι στη βιβλιοθήκη. Μετά σιγά σιγά πλησίασε εκεινη τις μικρες:happy: Κάπως ετσι:

Συνημμένα

• 3 koritsia.jpg
    3 koritsia.jpg
    577,7 KB · Εμφανίσεις: 55
  • 3 koritsia 2.jpg
    3 koritsia 2.jpg
    563 KB · Εμφανίσεις: 50
δώστους λίγο χρόνο και θα δεις, είναι πολύ σημαντικό να δήχνεις στην παλιά σου γάτα πως τίποτα δεν άλλαξε, το ενδιαφέρον σου, τα χάδια, το φαγητό και ο χρόνος που αφιέρονες για αυτήν πρέπει να παραμήνουν όπως είχαν μη σου πω να αυξηθούν κιόλας στο πρώτο διάστιμα.

Όλα καλά θα πάνε, όλοι θέλουμε μια παρεούλα αλλά δεν ανοιγόμαστε και με το καλημέρα:P

καρμεν καταρχην μπραβο που σωσες τα γατακια.εγω εχω μια γατουλα την αμαντα 9 ετων ολιγον στριγγλα η οποια δεν ειχε επαφη ποτε με αλλες γάτες και απο τη μερα που κοντεψα να την πατησω στο δρομο και την υιοθετησα ζει μέσα στο σπιτι.ε!!αυτή είναι το αφεντικό του σπιτιού.πρίν περίπου 2 μήνες βρήκα ενα κουτσό γατάκι την ψιψινέλ και την πήρα.φοβομουνα πάρα πολύ οτι η αμάντα θα την φάει αλλα ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του forum και εννοειται με υπομονη τώρα κοιμούνται μαζί στόν καναπέ.μάλιστα η αμάντα όταν η μικρή πάει στο δικό της μπώλ κάνει πίσω για να φάει.εννοέιται οτι πέφτουν και φαπίτσες αλλά τίποτα άξιο λόγου.μην απογοητεύσαι και αν δείχνεις στήν μεγάλη οτι η αγάπη σου είναι ίδια να δείς που όλα θα πανε καλα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back