Νέα ράτσα γάτας..!!

μηπως εννοεις ερπητοιό, γιατί για τον καλυκοιό εμβολιαζουμε τα γατάκια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βάσια, πάμε στους Birmaniacs;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έρχομαι κι εγώ!

Καλέ πλάκα έκανα!!
Έχεις όντως??
Μπράβο!! Τι χαρακτήρα έχει??

Για τον Ρωσσο λες ή για την Τίγρη???
:rolleyes:
Αρχοντικές γάτες, και ΠΟΛΥ Χαδιάρες.... :inlove::inlove::inlove::inlove:
με το που τις κοιτας γουργουρίζουν.... Πλακόνονται δε, ποια θα πρωτοκοιμηθει στο κρεβάτι μαζί μου...:lol::lol::lol:

Για τον Τίγρη... γι'αυτόν γίνεται το αφιέρωμα αυτο.
Μπράβο! Να τα χαίρεσαι όλα!!

καλέ όντως είναι αυτή η ράτσα?έχεις τον τιγρέ?πόσο τον πήρες?από περιέργεια ρωτάω, γιατί όπως είπα παραπάνω τα Βεγγάλης τα δίνανε 1000 και

καλέ όντως είναι αυτή η ράτσα?έχεις τον τιγρέ?πόσο τον πήρες?από περιέργεια ρωτάω, γιατί όπως είπα παραπάνω τα Βεγγάλης τα δίνανε 1000 και

Το μαναράκι μου..... :redface:
είναι διαστάυρωση κοινής ευρωπαϊκής με κοινής ευρωπαϊκής... και στοιχίζει το κόστος της τροφής του και της άμμου του!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

(αν και βλέπω μικρή διαφορά με της ράτσας....:hmm::hmm:)

Βλέπω τεράστια διαφορά στην Τσέπη μου!!! :up::up:
γιατί απο αγάπη πλυμμυρίζει.... :inlove::inlove::inlove::inlove:.

Είναι να απορεί κανείς όμως.... :hmm::hmm:
πως μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες!!! :lol::lol::lol:

Συνημμένα

• IM004952.jpg
    IM004952.jpg
    200,1 KB · Εμφανίσεις: 41
  • IM004954.jpg
    IM004954.jpg
    218,5 KB · Εμφανίσεις: 35
  • IM004890.jpg
    IM004890.jpg
    178,7 KB · Εμφανίσεις: 35
νομίζω ότι έχετε μάζεψει Τζούλια όλες τις ράτσες στο χωριό σου...γι'αυτο δεν βρίσκω καμμία εδώ..:) Με μαγέψατε!!

Μας τάπωσες!
Μπράβο! :up:

νομίζω ότι έχετε μάζεψει Τζούλια όλες τις ράτσες στο χωριό σου...γι'αυτο δεν βρίσκω καμμία εδώ..:) Με μαγέψατε!!

:redface::redface::redface::redface: ¨Ετσι κάνουμε εμείς...:cool:

Τους "ευγενείς" και "Βασιλείς/Τσάρους" τους στέλνουμε διακοπές στον καθαρό αέρα, και κρατάμε εδω στα διαμερίσματα τους "κοινούς θνητούς" :lol::lol::lol::lol::lol:

Και πολύ καλά κάνετε!

Τους "ευγενείς" και "Βασιλείς/Τσάρους" τους στέλνουμε διακοπές στον καθαρό αέρα, και κρατάμε εδω στα διαμερίσματα τους "κοινούς θνητούς" :lol::lol::lol::lol::lol:

Δηλαδή ο Κίκης είναι κοινός θνητός; Γιατί εμένα κάτι σαν τον Ιβάν τον Τρομερό μου κάνει...:hmm::lol:

και λίγα λες Γιούλη για τον Ιβαν τον Τρομερό...θα συμφωνήσω :lol: (εντωμεταξύ απο κοντά ειναι κουκλογατος και το χειρότερο: το ξέρει)

Δηλαδή ο Κίκης είναι κοινός θνητός; Γιατί εμένα κάτι σαν τον Ιβάν τον Τρομερό μου κάνει...:hmm::lol:

Το pedigree του τον κάνει κοινό θνητό!!! :lol::lol:

Αλλιώς..... είναι Τουλάχιστον ένας ΙΒΑΝ ή ένας Διάβολος της Τασμανίας!!! :up::up::up:

Πανέμορφη...!
ειναι απο το 1993, αλλα αυτα παιρνουν χρονο..γιαυτο και θεωρειτε νεα ρατσα..απολάυστε..

https://news.nationalgeographic.com/news/2007/03/070321-toygers-photos.html?email=inside032907

:blink::blink::blink::blink::blink: Θελω μια τετοια,βρειτε μου τωρα!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back