Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Καλέ πλάκα έκανα!!
Έχεις όντως??
Μπράβο!! Τι χαρακτήρα έχει??
Για τον Ρωσσο λες ή για την Τίγρη???

Αρχοντικές γάτες, και ΠΟΛΥ Χαδιάρες....

με το που τις κοιτας γουργουρίζουν.... Πλακόνονται δε, ποια θα πρωτοκοιμηθει στο κρεβάτι μαζί μου...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μπράβο! Να τα χαίρεσαι όλα!!
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
καλέ όντως είναι αυτή η ράτσα?έχεις τον τιγρέ?πόσο τον πήρες?από περιέργεια ρωτάω, γιατί όπως είπα παραπάνω τα Βεγγάλης τα δίνανε 1000 και
Το μαναράκι μου.....

είναι διαστάυρωση κοινής ευρωπαϊκής με κοινής ευρωπαϊκής... και στοιχίζει το κόστος της τροφής του και της άμμου του!!

(αν και βλέπω μικρή διαφορά με της ράτσας....

)Βλέπω τεράστια διαφορά στην Τσέπη μου!!!

γιατί απο αγάπη πλυμμυρίζει....

.Είναι να απορεί κανείς όμως....

πως μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες!!!

Συνημμένα
RedCat
Διάσημο μέλος
Με μαγέψατε!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μπράβο!

julia
Διακεκριμένο μέλος
νομίζω ότι έχετε μάζεψει Τζούλια όλες τις ράτσες στο χωριό σου...γι'αυτο δεν βρίσκω καμμία εδώ..Με μαγέψατε!!

¨Ετσι κάνουμε εμείς...
Τους "ευγενείς" και "Βασιλείς/Τσάρους" τους στέλνουμε διακοπές στον καθαρό αέρα, και κρατάμε εδω στα διαμερίσματα τους "κοινούς θνητούς"

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Τους "ευγενείς" και "Βασιλείς/Τσάρους" τους στέλνουμε διακοπές στον καθαρό αέρα, και κρατάμε εδω στα διαμερίσματα τους "κοινούς θνητούς"![]()
Δηλαδή ο Κίκης είναι κοινός θνητός; Γιατί εμένα κάτι σαν τον Ιβάν τον Τρομερό μου κάνει...

RedCat
Διάσημο μέλος
(εντωμεταξύ απο κοντά ειναι κουκλογατος και το χειρότερο: το ξέρει)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δηλαδή ο Κίκης είναι κοινός θνητός; Γιατί εμένα κάτι σαν τον Ιβάν τον Τρομερό μου κάνει...![]()
Το pedigree του τον κάνει κοινό θνητό!!!

Αλλιώς..... είναι Τουλάχιστον ένας ΙΒΑΝ ή ένας Διάβολος της Τασμανίας!!!

Πανέμορφη...!
ειναι απο το 1993, αλλα αυτα παιρνουν χρονο..γιαυτο και θεωρειτε νεα ρατσα..απολάυστε..
https://news.nationalgeographic.com/news/2007/03/070321-toygers-photos.html?email=inside032907

Θελω μια τετοια,βρειτε μου τωρα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool