Λοιπον εχτες το βραδυ καθομασταν στο μπαλκoνι με τον αντρα μου. Απολυτη ησυχια στη γειτονια, αφου λειπουν οι περισσοτεροι. ΞΑΦΝΙΚΑ ακουμε ενα δυνατο κλαμμα (κουταβι νομισα στην αρχη) μικρου γατιου. Κοιταξα κατω και ειδα στη διπλα πολυκατοικια, μπροστα ακριβως διπλα στα παρακαρισμενα αυτοκινητα στην πιλωτη, ενα πλασματακι. Κατεβηκα με μια μολις ανοιγμενη κονσερβα για να το δελεασω και το καημενουλι κρυφτηκε κατω απο ενα παρκαρισμενο αυτοκινητο.
Του εδωσα να μυρισει την κονσερβα και δεν αντεδρασε ουτε και απομακρυνθηκε. Καταλαβα οτι αυτο δεν ειναι γατακι δρομου εδειχε πολυ σοκαρισμενο και αποφασισα να το παρω. (σημ. εχω το γατο μου στο σπιτι ο οποιος ειναι ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ με αλλα γατια). Το επιασα
ανετοτατα δεν προεβαλε καμια αντισταση αλλα συνεχισε να φωναζει.
Στο φως διαπιστωσα οτι:
1. Eιχε αιμα στη μυτη και μαλιστα φρεσκο (ροζ)
2. Ειναι πεντακαθαρο (αυτακια, ποδαρακια)
3. Καπως κουτσαινει στα πισω ποδια αλλα τα "νιωθει" δεν ειναι σπασιμο μαλλον χτυπημα.
Απο τα παραπανω σκεφτομαι μηπως επεσε εκεινη την ωρα ακριβως απο καποιο μπαλκονι.
Ειναι περιπου 1,5 -2 μηνων και νομιζω αρσενικο (δε με αφηνει να το κοιταξω ανετα διαμαρτυρεται).
Περασε τη νυχτα στο σαλονι και κοιμηθηκε αμεσως οταν ενιωσε ασφαλες. Το πρωι το βρηκα στην ιδια περιπου θεση και παλι να θελει να κοιμηθει. Επισης δεν θελει να φαει. (Δεν εφαγε τιποτα ουτε και κατουρησε)
Το εδωσα στον μπαμπα μου προς το παρον. Εχω μεγαλη αγωνια μιας και εγινε σε περιοδο 15 αυγουστου και δεν ξερω που στο καλο θα βρω κτηνιατρο. Θα ρωτησω οταν επιστρεψω (εχω και τη δουλεια...

) μηπως το ειχε καποιος απο τη διπλα πολυκατοικια, αλλα το βλεπω χλωμο.
Δεν θα μπορεσω να το κρατησω εγω. Ο μπαμπας μου διαμαρτυρεται. Και ειλικρινα με εχει πιασει αγωνια. Δεν προκειται φυσικα να το αφησω.
Αλλα ρε παιδια Βοηθεια! παρηγορηστε με!