Νέο γατάκι! HELPPPP!!!!

Ismini

Διάσημο μέλος

Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
Λοιπον εχτες το βραδυ καθομασταν στο μπαλκoνι με τον αντρα μου. Απολυτη ησυχια στη γειτονια, αφου λειπουν οι περισσοτεροι. ΞΑΦΝΙΚΑ ακουμε ενα δυνατο κλαμμα (κουταβι νομισα στην αρχη) μικρου γατιου. Κοιταξα κατω και ειδα στη διπλα πολυκατοικια, μπροστα ακριβως διπλα στα παρακαρισμενα αυτοκινητα στην πιλωτη, ενα πλασματακι. Κατεβηκα με μια μολις ανοιγμενη κονσερβα για να το δελεασω και το καημενουλι κρυφτηκε κατω απο ενα παρκαρισμενο αυτοκινητο.
Του εδωσα να μυρισει την κονσερβα και δεν αντεδρασε ουτε και απομακρυνθηκε. Καταλαβα οτι αυτο δεν ειναι γατακι δρομου εδειχε πολυ σοκαρισμενο και αποφασισα να το παρω. (σημ. εχω το γατο μου στο σπιτι ο οποιος ειναι ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ με αλλα γατια). Το επιασα ανετοτατα δεν προεβαλε καμια αντισταση αλλα συνεχισε να φωναζει.
Στο φως διαπιστωσα οτι:
1. Eιχε αιμα στη μυτη και μαλιστα φρεσκο (ροζ)
2. Ειναι πεντακαθαρο (αυτακια, ποδαρακια)
3. Καπως κουτσαινει στα πισω ποδια αλλα τα "νιωθει" δεν ειναι σπασιμο μαλλον χτυπημα.
Απο τα παραπανω σκεφτομαι μηπως επεσε εκεινη την ωρα ακριβως απο καποιο μπαλκονι.

Ειναι περιπου 1,5 -2 μηνων και νομιζω αρσενικο (δε με αφηνει να το κοιταξω ανετα διαμαρτυρεται).
Περασε τη νυχτα στο σαλονι και κοιμηθηκε αμεσως οταν ενιωσε ασφαλες. Το πρωι το βρηκα στην ιδια περιπου θεση και παλι να θελει να κοιμηθει. Επισης δεν θελει να φαει. (Δεν εφαγε τιποτα ουτε και κατουρησε)
Το εδωσα στον μπαμπα μου προς το παρον. Εχω μεγαλη αγωνια μιας και εγινε σε περιοδο 15 αυγουστου και δεν ξερω που στο καλο θα βρω κτηνιατρο. Θα ρωτησω οταν επιστρεψω (εχω και τη δουλεια...:mad: ) μηπως το ειχε καποιος απο τη διπλα πολυκατοικια, αλλα το βλεπω χλωμο.
Δεν θα μπορεσω να το κρατησω εγω. Ο μπαμπας μου διαμαρτυρεται. Και ειλικρινα με εχει πιασει αγωνια. Δεν προκειται φυσικα να το αφησω.
Αλλα ρε παιδια Βοηθεια! παρηγορηστε με!:/: :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ από ένα τέτοιο γατάκι που μάζεψα από το δρόμο γιατί το λυπήθηκα (Χιονάτη) μαζί με τα άλλα 4 που είχα (στο μεταξύ πέθανε ο Μαύρος) τώρα έχω ......8 γιατί η Χιονάτη έκανε και 4 παιδάκια μετά από μερικούς μήνες... και μέχρι στιγμής δεν έχω κατορθώσει να δώσω κανένα και όπως λες και συ το βλέπω λίγο χλωμό ....μαύρες διακοπές με το μυαλό όλο στις γάτες.... τέλος πάντων 8 γάτες μέσα στο σπίτι ......καταλαβαίνεις ...νομίζω θα τα καταφέρεις και με αυτό το γατάκι...δεν ξέρω πόσα έχεις ...όπως βλέπεις υπάρχουν και χειρότερα ...μάλλον δεν σε παρηγόρησα ..τον πόνο μου είπα....υπομονή!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω βρε Παρη.... Εγω εχω μονο εναν. Αλλα κανει για 10! :P
Οχι πλακα κανω. Το προβλημα του ειναι οτι δε γουσταρει με τιποτα αλλες γατες. Εμεις θελησαμε 2 και καναμε αποπειρες με τραγικα αποτελεσματα. Επισης τρωει μονο κονσερβα (συγκεκριμενες μαρκες) αλλα τρωει σε δοσεις. Δηλαδη τρωει λιγο λιγο καθ' ολη τη διαρκεια (συνηθως) της νυχτας. Ετσι εχοντας αλλο ενα γατακι φυσιολογικο, θα του τρωει ολο το φαγητο με τη μια! Μονο εαν βρω ενα γατι που να τρωει μονο κροκετες.... Αλλα και παλι...!:(

Επισης ειναι πανεμορφο το γατακι αυτο. Γκρι με ραβδωσεις χοντρες και ασπρα ποδαρακια. Εαν δεν βρω ακρη μεσα στο Σαββατοκυριακο θα βαλω και εδω αγγελια.

Ismini εγώ έχω 4 και πάω για το πέμπτο. Και όλα μέσα στο σπίτι. Νομίζω ότι πρέπει να το κρατήσεις!! Θα είναι παρέα στο δικό σου. Και όσο για το φαγητό, θα τα βρούνε τα δυό τους. Η διαφορά 1 με 2 γατιά είναι ανεπαίσθητη! Ούτε που θα σου φανεί. Και με τον καιρό θα γίνουν κολλητοί με το δικό σου!:cool: Άντε με γεια!!!:up:
Έχεις τη στήριξη όλων μας!!!

Δε θα τα βρουνε Βικτωρια......ειδικα στο φαγητο! Το εχω ξανακανει και με μικρα γατακια και με ενηλικες και μαλιστα στειρωμενους.... Το ξερω πως ειναι ανεπαισθητη η διαφορα γιατι πριν το Σιβα παντα ειχα 2 μαζι, και πολλες φορες και πανω απο δυο. Να σαι καλα παντως! Ευχαριστω πολυ.
Και αν δεν του βρω καταλληλους "γονεις" θα το κρατησω αναγκαστικα.
Παντως ειναι πολυ "μωρο"! Μονο στην αγκαλια ησυχαζει.

Έχε υπόψη σου ότι αν δεν φάει και σήμερα, προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα και χρειάζεται κτηνίατρος!!

Ελπιζω να φαει. Εδειχνε καλυτερα το πρωι και μαλιστα με κλωτσησε οταν πηγα να του γαργαλησω την κοιλια. Αλλα ειναι "μαζεμενο" γιατι φοβαται το Σιβα. Ελπιζω στους γονεις μου να ησυχασει λιγο. Κτηνιατρο ψαχνω απο τωρα....

Απλώς να ξέρεις ότι η κλινική στο Πικέρμι είναι ανοιχτή ΣΥΝΕΧΕΙΑ. 24 ώρες το 24 ωρο... Αν θέλεις να σου δώσω τηλέφωνο.

Καλα νεα: Moλις μιλησα με το γιατρο μου και ειπε οτι εαν δεν φαει μεχρι και σημερα να του το παω. Ευτυχως εμεινε εδω και δεν πηγε διακοπες ακομη!

Περιμένουμε με αγωνία τα νέα του μικρούλη. Kαι ξέρεις και εγώ έχω πρόβλημα με τη Mπιάνκα που μετά το θάνατο της Mέλανι :bye: που ήταν πολύ αγαπημένες και 5 χρόνια μαζί δεν θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστή γάτα. Kαι πριν το χαμό της Mέλανι πάλι έδερνε γάτες στον κήπο. Kαι γάταρους χωρίς ενδοιασμό!!!! Mε τον ερχομό της Carmela που είναι γατάκι (3 μηνών) τα πράγματα δεν είναι και καλά αλλά τα έχουε χωριστά όταν δεν είαστε σπίτι να προσέχουμε. Oμως σα να το φοβάται λίγο(καλα, γρυλίζει σαν εξορκιστής!!!) και δεν το πλησιάζει. Eλπίζω...

καλε υπαρχει μια κλιμικη ζωων στον κηφισσο απενατι απο την καβασακι ειναι 24ωρη

Ο Νιάου μου

Πόσο μικρό είναι το γατάκι Ισμήνη;:) Περίπου μήνα ή παραπάνω;

Ο Νιάου μου

Τώρα που το σκέφτομαι που είπες έχει αίμα στην μυτούλα του αν έχει πέσει όντως από κάποιο μπαλκόνι μήπως έχει χτυπήσει κάπου που δεν φαίνεται ας πούμε στην κοιλίτσα; γιαυτό και δεν τρώει; να το κοιτάξεις και αυτό, προσπάθησε να το κρατήσεις το νιαουλίνι γιατί δεν ξέρεις σε τι χέρια θα πέσει, εγώ βρήκα το νιάου μου πρίν καμμια δεκαριά ημέρες, δεν θα έλεγα όχι και σε δεύτερο να κάνουνε και παρέα (δύο αρσενικά πιθανόν να μου γκρεμίσουν το λυόμενο....:lol: :lol: :lol: ) φοβάμαι μήπως ο άντρας μου φρικάρει (αγαπά τις γάτες αλλά θέλει μία μέσα στο σπίτι) Μόλις πήραμε το Νιάου να φανταστείς μου είπε θα κοιμάται και θα κάνει την ανάγκη του έξω :blink: Φυσικά έγινε χαμός στο ίσιωμα, μέσα το γατί λέω και δεν θέλω αντιρρήσεις! :mad: :mad: :lol: :lol: :lol: :lol: :happy: :happy:
Φεύγουμε για διακοπές σήμερα το μεσημέρι για τρείς μέρες και θα τον πάρουμε μαζί μας φυσικά! Δεν κάνω βήμα χωρίς τον Νιάου μου! (το μαναράκι μου..:happy: )
Να μας κρατάς ενήμερους! οπωσδήποτε γλυκιά μου! έχω αγωνία :/: :/:

Τελικα τι έγινε?

Που είσαι κουκλίτσα μου στο χαλανδρι?:blink: Υπαρχει η φιλοζωική χαλανδριου που μπορεί να βοηθήσει. Τι έγινε τελικά με το γατάκι???:/:

Ελπίζω να πάνε καλά όλα με το γατάκι... Ήταν πολύ τυχερό που σε βρήκε :)

TΕΛΟΣ ΚΑΛΟ!!!

Λοιπόν παιδιά ένα έχω να πω: Tελικά οι αφισούλες κάνουν δουλειά!
Και να εξηγήσω: To γατάκι αυτό που βρήκα δεν ήταν αδέσποτο. Είχε μόλις πέσει από μπαλκόνι (και μαλιστα στον τριτο). Ετσι εξηγείται το γεγονός ότι ήταν πεντακάθαρο και είχε αιματάκι στη μυτούλα.
Την Παρασκευή γυρίζοντας από τη δουλειά μου είχα τη φαεινή ιδέα να κολήσω 2 ανακοινώσεις με την περιγραφή του και το σημείο που το βρήκα. Μια ανακοίνωση στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς και μια στο σημείο (πιλωτή) που το βρήκα. Σε μιση ωρα και λιγότερο απο την ωρα που εβαλα τις ανακοινώσεις μου τηλεφωνησε η κυρια που το ειχε χασει. Τυχαινει μαλιστα να μενει απεναντι μου και να εχουμε μιλησει. Εχει και μια πανεμορφη Σιαμεζα. Η χαρα της ηταν μεγαλη που βρεθηκε ο πιτσιρικας! (τελικα ηταν αγορακι!).
Α! Επισης εφαγε το μεσημερι και το απογευμα σπιτι μου -με τρομερη ορεξη:D - και πηγε και στην αμμο δυο φορες!
Επισης την επομενη μερα (Σαββατο πρωι) η κυρια που το εχει μου ειπε πως δεν χρειαστηκε να το παει στο γιατρο γιατι το γατακι ειναι ζωηροτατο και φυσιολογικο.
Μαλλον την πτωση του ειχε ανακοψει μια τεντα στο δευτερο οροφο!
Τελος καλο ολα καλα λοιπον!
ΥΣ. Ο μικρουλης φερει το ονοματακι "Ερμης" και είναι πρωην αδεσποτακος και μαλιστα Χαλανδριωτης!
Σας ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ για τη συμπαρασταση!!!:)

Πολύ χάρηκα με το happy end αυτής της ιστορίας. Φαντάζομαι και την χαρά που θα έκανε η κυρία που τον ξαναβρήκε! Πράγματι πολύ τυχερός ο μπόμπιρας!

Αρχική Δημοσίευση από anabou:
Πολύ χάρηκα με το happy end αυτής της ιστορίας. Φαντάζομαι και την χαρά που θα έκανε η κυρία που τον ξαναβρήκε! Πράγματι πολύ τυχερός ο μπόμπιρας!
Καλέ σαν τρελλή έκανε απο τη χαρά της!!!!:) Ευτυχως εχω μια "ΓΑΤΟΥ" γειτονισσα!!!
υσ. Οταν επιστρεψω απο τις διακοπες (τελευταια μερα μου σημερα!:D ) θα βαλω φωτο να το δειτε! Κουκλος ο Ερμης!

Ismini μήπως θα έπρεπε με τρόπο να συμβουλέψεις την κυρία για την ασφάλεια του μικρού?΄Αντε και ήταν τυχερό που το βρήκες εσυ την πρώτη φορά , αλλά την επόμενη σε ποιανού τα χέρια θα πέσει?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back