Νέο γατάκι!

chrisidor

Δραστήριο μέλος

Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα.
Δεν θα το πιστέψετε....μόλις πήρα νέο γατάκι!
Είναι κόκκινο φουντωτό και πανέμορφο! Πρέπει να είναι 3-4 μηνών και μάλλον αρσενικό:redface: ! Το είδαν οι γονείς μου έξω από το πέτσοπ και μου είπαν να με πάνε να το δω επειδή είναι όμορφο. Ε λοιπόν μόλις το είδα ξετρελάθηκα! Όταν επιστρέψαμε σπίτι, τους έκανα πλύση εγκεφάλου και τελικά τους έπεισα να το πάρουμε! Αυτό δεν έχει πρόβλημα με τον Ισίδωρο γιατι ζούσε με άλλα γατιά, αλλά ο Ισίδωρος θύμωσε πάρα πολύ όταν το είδε! Συνεχώς το παρακολουθεί, του γρυλίζει και του κάνει χχχχ! Όμως δεν το χτυπάει ευτυχώς! Ο άνθρωπος από το πέτσοπ μου είπε ότι είναι κορίτσι και γι'αυτό το πήρα, αλλά τώρα που το κοίταξα μου φαίνεται ότι είναι αγόρι τελικά και φοβάμαι μήπως δεν ταιριάξουν οι δυο τους και τσακώνονται! Εσείς τι λέτε; Θα υπάρχει πρόβλημα αν είναι και τα δύο αρσενικά; Επίσης πιστεύετε ότι μπορώ να το πάω σήμερα στη γιατρό ή να περιμένω λίγο; Δεν θέλω να κολλήσει τίποτα ο Ισίδωρος και ανησυχώ γιατί αυτό μάλλον θα έχει ψύλλους και σκουλίκια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• CIMG2156.JPG
    CIMG2156.JPG
    262,1 KB · Εμφανίσεις: 80
Κουκλι ειναι μην ανυσηχεις πηγαινε το στη γιατρο διαβασε και το αρθρο για τις δυο γατες 2 εχει στο σαιτ και μην ανχωνεσαι ολα θα πανε μια χαρα καθε αρχη και δυσκολη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγχαρητηρια για το νεο σου γατακι!:up: Πως θα το πεις; :) Εγω λεω να το πας σημερα στο γιατρο, γιατι στο πετ-σοπ που ξερεις τι μπορει να εχει καλλησει;:/: ;)

Μπραβο χριστινα, να σου ζησει!Ειναι πανεμορφο!:inlove: :kiss:
Δεν καταλαβα καλα, το αγορασες απο το πετ σοπ, ή ζουσε εξω στο δρομο(κοντα στο πετ σοπ)και το πηρες?:redface:

Σας ευχαριστώ! Αυτό το πέτσοπ δεν πουλάει ζωάκια , μόνο τρόφες και τέτοια. Αλλά εκεί απέξω τριγυρνάνε πολλά αδέσποτα γιατί τα ταϊζει ο κόσμος. Αδέσποτο ήταν.

:up: Καλά είναι απίστευτο κουκλί!!!! Τυχερή, 2 κοκκινόγατα έχεις τώρα, ε? άντε να σου ζήσουν. Και μην ανησυχείς, θα τα πάνε τέλεια μεταξύ τους.

τι κουκλακι ειναι αυτο:up: να σου ζησει!!!κι εγω στην αρχη δεν ειχα καταλαβει αν το πηρες απο το πετ-σοπ!ειναι ηρεμο?εγω να σου πω την αληθεια μαλλον θα φοβομουν και θα το πηγαινα κατευθειαν στο γιατρο.

Είναι αρκετά ήρεμο. Με τον Ισίδωρο έχει μεγάλη άνεση. Εμάς μας φοβάται λίγο. Πάντως πριν το χάιδευα και χουρχούριζε και ζύμωνε με τα ποδαράκια του! Τώρα μόλις με είδε κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι!

να σου ζησει!!!

Άμμο πρέπει να τους έχω ξεχωριστή; Και ξεχωριστό μπωλάκι νερού;

Τι όμορφο!!! Μπορεί να είναι και αυτό πορτοκαλί, αλλά δεν μοιάζει με τον Ισίδωρό σου, γιατί έχει μακρύ τρίχωμα. Είναι φουντοτούλης!!!:P

Διάβασα τα σχετικά άρθρα και απ'ότι κατάλαβα τα έκανα όλα λάθος!:( Στην αρχή για λίγο τα είχα χωριστά και τα άφησα να κοιταχτούν μόνο μέσα από το τζάμι. Μετά τα έφερα κοντά. Πειράζει που δεν τα κράτησα χωριστά για λίγες μέρες; Τώρα το μικρό κοιμάται στο κρεβάτι μου και ο Ισίδωρος επειδή αυτός κοιμάται εκεί συνήθως και ζηλεύει, έρχεται του γρυλίζει και φεύγει! Το μικρό δεν πολυδίνει σημασία. Αν τελικά είναι αγόρι, μάλλον θα το βγάλω Ζαχαρία!

Δεν πειραζει μια χαρα τα κανες κοινη αμμο και τροφη εφοσον ειμαστε σιγοθροι οτι το μικρο περασε κτηνιατρο πριν χωριστες

Διάβασα τα σχετικά άρθρα και απ'ότι κατάλαβα τα έκανα όλα λάθος!:( Στην αρχή για λίγο τα είχα χωριστά και τα άφησα να κοιταχτούν μόνο μέσα από το τζάμι. Μετά τα έφερα κοντά. Πειράζει που δεν τα κράτησα χωριστά για λίγες μέρες; Τώρα το μικρό κοιμάται στο κρεβάτι μου και ο Ισίδωρος επειδή αυτός κοιμάται εκεί συνήθως και ζηλεύει, έρχεται του γρυλίζει και φεύγει! Το μικρό δεν πολυδίνει σημασία. Αν τελικά είναι αγόρι, μάλλον θα το βγάλω Ζαχαρία!

Mην ανησυχεις καθολου! Η δασκαλα της ζωγραφικης μου ειχε ενα σκυλακι που το χαιδευταν ολοι οι μαθητες της μεχρι που βρηκε κι ενα κουταβι στα σκουπιδια και του πηρε τη θεση. Το μικρο ανεβαινε πανω του και τον εγλυφε:D κι εκεινος του μουγκριζε αλλα στο τελος εγιναν αχωριστοι φιλοι και τωρα κοιμουνται και μαζι;)

:up: Mπράβο Xριστινάκι και στους γονείς σου βέβαια!!!! Nα σας ζήσει. ΠANEMOPΦO!!!!!!!!
Tο βράδυ καλύτερα να δώσεις στον Iσίδωρο την παλιά του θέση στο κρεββάτι. Oσο κι αν «λαχταράς» τον νεαρό. Θα στενοχωρηθεί και του βγάλει επιθετικότητα. O μικρός σε άλλο δωμάτιο το βράδυ με άλλη λεκανούλα. Oχι οτι πειράζει να έχουν την ίδια αλλά αν είναι χωριστά, πως αλλιώς. Προσωπικά έχω κάνει και λάθη και σωστά. Eνα απο τα λάθη τα μεγάλα ήταν οτι επειδή η Mπιάνκα έκανε παραξενιές και δεν ήθελε να είναι ουτε στο υπνοδωμάτιο ούτε πουθενά. Aκόμα και πάνω στη ντουλάπα ανέβαινε και μούγκριζε με την άφιξη της Kαρμέλας. Eτσι πήρα τη μικρή μέσα και αργότερα και την άλλη μικρή. Λάθος. Πριν απο ένα μήνα για κάποιο λόγο αποφάσισα να μην κοιμάμαι με τις μικρές πια. Kλείνω την πόρτα και ποιον βλέπω μέσα; Tην Mπιάνκα. Yστερα απο 6 μήνες. Oύτε τη μέρα δεν έμπαινε μέσα ενώ ήταν απόλυτα ελεύθερη να μπει και να ξαπλώσει. Aπο το βράδυ αυτό κοιμόμαστε και πάλι μαζι. Kαι έχει αλλάξει όλη η ψυχολογία της και η σχέση της με τις άλλες. Eλπίζω να μην σε ζάλισα με το παράδειγμα αυτό αλλά η ψυχολογία των υπάρχοντων γατιών μας είναι κρίμα να χαλάει με τις νέες μας αφίξεις. Για ότι θες πάρε με και τηλέφωνο :)

Kλείνω την πόρτα και ποιον βλέπω μέσα; Tην Mπιάνκα. Yστερα απο 6 μήνες. Oύτε τη μέρα δεν έμπαινε μέσα ενώ ήταν απόλυτα ελεύθερη να μπει και να ξαπλώσει.
Tην καημένη. Πρέπει να την είχε πειράξει πάρα πολύ. Τώρα όμως όλα μέλι γάλα πάλι! :up:

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις συμβουλές σας!:)
Ελπίζω τελικά να πάνε όλα καλά! Μετά θα τον πάω τον μικρό και στη γιατρό και θα σας πω τα νεότερα!

:( To μωρό μου... Kριμα που ένα μήνα στο καινούργιο σπίτι δεν θα κοιμόμαστε πάλι μαζι... Πόσο τη λατρεύω... Bασίλισσα στην καρδιά μου .
Πάντως έχουν και καλούτσικες στιγμές και κακές. E, άμα η Σακίρα σηκώνει χέρι να της δώσει σφαλιάρα πως να μην νευριάσει. Δεν την έχει χτυπίσει αλλά η μικρή τις τρώει από μένα. Aλλες φορες ακουμπάνε και μύτες αλλά τίποτα κακό στον αέρα.
Aκούς Xριστίνα μου; Mην αυθαδιάσει ο μικρός, ε;

Να σου ζήσει το νέο σου μωρό! Είναι πολύ όμορφο! Πού θα πάει θα το συνηθίσει και ο Ισίδωρος!

να σου ζησει καλε το νεο μωρακι κουκλακι αντε κ ολα θα πανε καλα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back