aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Η γατα μου ηταν πολυ αγρια μαι τωρα με τον γατουλι ειναι πολυ αγαπημενοι!
Γινετε να κολλησουν, μην ανησυχεις!
Τα παιδια εδω θα σε βοηθησουν πολυ, εχε εμπιστοσυνη και θα δεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Patoullina
Νεοφερμένο μέλος
τι να κανω; και το βραδυ οταν τα χωριζω νιαουριζουν και τα δυο δυνατα και τα ακουει ολη η πολυκατοικια. ποσο καιρο θα κανουν να τα βρουν; ισως δυο αγορακια να τα εβρισκαν πιο ευκολα η δεν εχει σχεση; Βοηθεια!!!
επισης μου αγριευει και ενα η μικρη γιατι;
(((Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν είναι όμως απαραίτητο να ταυτήζονται στο παιχνίδι για να μπορούν να συμβιώσουν, αυτό είναι κάτι έξτρα που αν συμβεί είναι καλό για τα ίδια μιας που θα διασκεδάζουν ποιό πολύ
για να νιαουρίζουν όταν τους χωρίζεις μάλον παίζουν και έτσι το βράδυ που ξυπνάει ο κυνηγός μέσα τους ψάχνει το ένα το άλλο φωνάζοντας γιανα ζουζουνίσουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Patoullina
Νεοφερμένο μέλος
ελπιζω να πανε ολα καλα 
katerina10
Περιβόητο μέλος
κοριτσάκι - αγοράκι, αγοράκι - κοριτσάκι, γενικά λένε πως τα αρσενικά είναι λίγο ποιό βάρβαρα στα παιχνίδια τους και κουράζουν τις θυλικές, πρέπει όμως να υπάρχουν και εξαιρέσεις γιατί η Άρια έχει εξελιχθεί σε μεγάλο παλεστή και τα έχουν βρει μια χαρά οι δυό τους στα παιχνίδια
δεν είναι όμως απαραίτητο να ταυτήζονται στο παιχνίδι για να μπορούν να συμβιώσουν, αυτό είναι κάτι έξτρα που αν συμβεί είναι καλό για τα ίδια μιας που θα διασκεδάζουν ποιό πολύ
για να νιαουρίζουν όταν τους χωρίζεις μάλον παίζουν και έτσι το βράδυ που ξυπνάει ο κυνηγός μέσα τους ψάχνει το ένα το άλλο φωνάζοντας γιανα ζουζουνίσουν![]()
Καλέ και εμένα η Ήλια τον βάζει κάτω τον Μάπα.Αλλά πρέπει να πω ότι τώραπου έχεει γίνει μπαούλο, ο Μάπας βάζει και μένα κάτω..2500 κυρίες και κύριοι 4 μηνών παρά 10 μερούλες!!

Patoullina
Νεοφερμένο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
τι γλυκουλια που ειναι!!!!!![]()
Σε εμάς πήγαινε αυτό???Σας ευχαριστούμε πολύ!!!!
Κι εσείς δεν πάτε πίσω!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MENILOU
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας κορίτσια.
Με λένε Όλγα και έχω ένα γατούλη τον Φρίξο. Τον βρήκα πριν ένα χρόνο περίπου στο δρόμο. Ήταν πολύ μικρό και χτυπημένο. Από τότε έχει γεμίσει χαρά το σπίτι. Ο φίλος μου που δεν το ήθελε με τίποτα και τώρα δεν το αποχωρίζεται λεπτό.
Πριν δύο μέρες είδα δίπλα στην πολυκατοικία της μάνας μου μία γάτα πανέμορφη. Κάτασπρη με δύο υπέροχα πράσινα ματάκια. Δεν μπορώ να υπολογίσω την ηλικία της. Είναι πάρα πολύ χαδιάρα σε αντίθεση με τον Φρίξο που δεν κάθεται λεπτό να τον χαϊδέψω. Την ταϊζουν οι κάτοικοι της πολυκατοικίας αλλά δεν ξέρω πόσο ακόμα θα είναι καλά. Θέλω πολύ να την πάρω στο σπίτι απλα φοβάμαι πολύ λόγω του Φρίξου. Δεν ξέρω πως θα το πάρει. Εν τω μεταξύ δεν είναι στειρωμένος. Δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα και έτσι δεν τον έχω στειρώσει ακόμα. Το γεγονός ότι δεν είναι στειρωμένος μπορεί να μου δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα? Αν πάρω την γατούλα θα την στειρώσω αμέσως για να μην υπάρξει κίνδυνος ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης
.Λοιπόν, τι μου προτείνετε? Άμα πάρω την γατούλα θα έχω πρόβλημα με τον Φρίξο που δεν είναι στειρωμένος? Την θέλω τόσο πολύ!!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
RedCat
Διάσημο μέλος
Στο λέω απο προσωπική πείρα καθώς ο γάτος μου μέχρι τα 3 του χρόνια δεν είχε στειρωθεί καθώς ποτε δεν είχε δειξει επιθυμία και μόλις ήρθε η Μαφαλντα μωρο ακόμη 1μισυ μήνα στο σπίτι ήταν ακράτητος...
Μην το φοβασαι αλλωστε η επεμβαση για τους αρσενικούς ειναι πολύ πιο απλή..
Επίσης καλό θα ήταν να γίνει εμβολιασμός και κάποια εξεταση στη γατουλα πριν ερθουν σε επαφή με τον Φρίξο...
aretha
Περιβόητο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
και πραγματικα (αν και εγω δεν εχω δευτερη γατα) δεν εχεις κατι να χασεις, το μονο που ισως δεν παει καλα ειναι να μην τα παει καλα με τον ηδη υπαρχον γατουλη σου
αλλα αν δεν δοκιμασεις δεν θα ξερεις. καλη συνεχια οτι κι αν αποφασισεις
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Εγω που εχω το Ρωμαιο-γατι δολοφόνο, δεν ξερω τι θα γινοταν αν δεν ειχα και τη Φαντασια. Θα ειχε καταστρωσει εκεινος ηδη σχεδιο εξόντωσης του ανθρωπινου ειδους (πλην εμου μαλλον).
elvenstar
Επιφανές μέλος

όσο για το αν θα τη δεχτεί ο γατούλης μην ανυσηχεις αφού δέχτη η δική μου το δεύτερο κ τωρα τελευταία κ τρίτο γατάκι που ήταν πολύ αντικοινωνική κ πολύ δύσκολη θα την δεχτει κ ο δικό σου. Βέβαια ίσως τις πρώτες μέρες να ε΄ναι λίγο άσχημα τα πράγματα άλλα θα συνηθίσουν. Άλλωστε οι αρσενικοί είναι πιο δεκτικοίΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα!!
Έχουμε που λέτε την Λίζα μας...ένα γατόνι 1 έτους ,πανέξυπνο, κουκλί... και δόξα το θεούλη υπόδειγμα γάτας!! Τώρα τελευταία όμως έχω μπριζωθεί με τον άντρα μου και λέμε να πάρουμε μια Main Coon...! Έχουμε φάει κόλλημα...είναι πανέμορφες και ούτος ή άλλος θέλαμε μια παρέα για την Λίζα μας! Αυτά που με απασχολούν είναι :
-1ον Η αντίδραση της Λίζας σε ένα καινούργιο μέλος...πως τις φέρνουμε σε επικοινωνία και πως η συμβίωση θα είναι ομαλή...? Οι Main Coon είναι μεγαλόσωμες γάτες...αυτό θα κάνει τη Λίζα μου να νιώθει κάπως??

-2ον τα έξοδα που θα διπλασιαστούν με τα δυο γατιά.. Σίγουρα πολλοί από εσάς έχετε πάνω από μια γατούλα.. Έχω βρει και μια κοπέλα να έχει 10 γατονια..

!! Χαρά στο κουράγιο της!! Είναι πολλά τα έξοδα ή τελικά γελιέμαι?? Είχα και άλλες απορίες αλλά τώρα τις ξέχασα.....άμα μου έρθουν θα επανέλθω δριμύτερη!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος

Το μέγεθος του Μέιν κουν , -καλώς να έρθει!- δεν είναι κάτι που μπορεί να λειτουργήσει σαν αγχογόνος παράγοντας για την μικρότερη γατούλα,
έχε υπόψιν ότι συχνά τα πιο μικρόσωμα ζωάκια,
προσπαθούν να αντισταθμίσουν αυτή την ¨σωματική μειονεξία¨ με... ταπεραμέντο...

και πάντα βρίσκουν τον τρόπο και τη θέση τους! Don't worry!

Η γνωριμία δεν θα είναι ρόδινη αρχικά -κατά κανόνα-...
Η λίζα ,λογικά, και σαν γάτα που σέβεται τον εαυτό της
θα αντιδράσει!Καλό είναι η γνωριμία να γίνει σταδιακά...
Να τα φέρετε σε επαφή σιγά-σιγά...
Αν έχετε συρόμενη πόρτα- ή και κανονική,οκ-,
απ'τη μία μεριά το ένα, απ'την άλλη το άλλο,αφήνοντας μια πολύ μικρή χαραμάδα!Να μυριστούν λίγο,
την άλλη μέρα λίγο περισσότερο κτλ.
Αυτά λέει η θεωρία.
Εγώ στην πράξη τα ξαμόλησα κατευθείαν
,ούτε πόρτες,ούτε σταδιακή γνωριμία και μια χαρά τα πήγαν,
με τα αναμενόμενα xxxxxx στο πρόγραμμα!
Απλά τις πρώτες μέρες με επίβλεψη και όταν φεύγαμε τα είχαμε σε χωριστά δωμάτια για σιγουριά.
Να δίνετε σημασία και προτεραιότητα στο πρώτο σας γατάκι τη λίζα,
για να μην νιώσει ότι ¨απειλείται¨ η θέση της και τα κεκτημένα...
Τα έξοδα είναι οκ.
Δεν υπάρχει μεγάλη οικονομική διαφορά από την μία γάτα στις δύο...
Τα εμβόλια είναι 3 τον πρώτο χρόνο
και δύο μετά κάθε χρόνο...
Συν την άμμο και την τροφή. Οκ, παλεύεται και δεν στο λέει κάποια με οικονομική άνεση....
Αυτά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γειά σου καταρχήν!
Το μέγεθος του Μέιν κουν , -καλώς να έρθει!- δεν είναι κάτι που μπορεί να λειτουργήσει σαν αγχογόνος παράγοντας για την μικρότερη γατούλα,
έχε υπόψιν ότι συχνά τα πιο μικρόσωμα ζωάκια,
προσπαθούν να αντισταθμίσουν αυτή την ¨σωματική μειονεξία¨ με... ταπεραμέντο...
και πάντα βρίσκουν τον τρόπο και τη θέση τους! Don't worry!
Η γνωριμία δεν θα είναι ρόδινη αρχικά -κατά κανόνα-...
Η λίζα ,λογικά, και σαν γάτα που σέβεται τον εαυτό τηςθα αντιδράσει!
Καλό είναι η γνωριμία να γίνει σταδιακά...
Να τα φέρετε σε επαφή σιγά-σιγά...
Αν έχετε συρόμενη πόρτα- ή και κανονική,οκ-,
απ'τη μία μεριά το ένα, απ'την άλλη το άλλο,αφήνοντας μια πολύ μικρή χαραμάδα!Να μυριστούν λίγο,
την άλλη μέρα λίγο περισσότερο κτλ.
Αυτά λέει η θεωρία.
Εγώ στην πράξη τα ξαμόλησα κατευθείαν,ούτε πόρτες,ούτε σταδιακή γνωριμία
και μια χαρά τα πήγαν,
με τα αναμενόμενα xxxxxx στο πρόγραμμα!![]()
Απλά τις πρώτες μέρες με επίβλεψη και όταν φεύγαμε τα είχαμε σε χωριστά δωμάτια για σιγουριά.
Να δίνετε σημασία και προτεραιότητα στο πρώτο σας γατάκι τη λίζα,
για να μην νιώσει ότι ¨απειλείται¨ η θέση της και τα κεκτημένα...
Τα έξοδα είναι οκ.
Δεν υπάρχει μεγάλη οικονομική διαφορά από την μία γάτα στις δύο...
Τα εμβόλια είναι 3 τον πρώτο χρόνο
και δύο μετά κάθε χρόνο...
Συν την άμμο και την τροφή. Οκ, παλεύεται και δεν στο λέει κάποια με οικονομική άνεση....
Αυτά!
Σε ευχαριστώ....ησουν κατατοπιστικότατη....! Καποια πράγματα ηξερα και εγώ για τον τρόπο που θα τις φέρω σε επαφή... οπως ξέρω και τι εμβόλια θέλει...αλλα για τα αλλα thank you

Ελπιζω να πάνε ολα καλά...! Θα ενημερώσω για τις εξελήξεις 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.
Κατ'αρχην μια και ενδιαφερεσαι για γατακι ρατσας,ριξε μια ματια εδω.Οσο για τις υπολοιπες αποριες σου,νομιζω οτι θα σε βοηθησει πολυ αυτο.Τα εξοδα δεν θα ειναι μαζεμενα,καθως ολα τα εμβολια και οι αποπαρασιτωσεις θα εχουν γινει απο τον εκτροφεα,επισης απο τη στιγμη που το γατακι θα δοθει ως pet υπαρχει πιθανοτητα να ειναι ηδη στειρωμενο,οποτε φευγει κι αυτο απο το κεφαλι σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool